Új Borderlands: Game of the Year Edition érkezik PC-re

Szerző: xoki | 2019. March 28. | hír | 12 hozzászólás

A 2009-es Borderlands hamarosan visszatér, ugyanis a Gearbox leleplezte annak felújított verzióját, amely a grafikai felújítás mellett különböző technikai fejlődéseken is átesett.

Az új Borderlands: Game of the Year Edition most már rendelkezni fog a Borderlands 2-ben megismert minimappal, egyszerűsödik a tárhely kezelés, illetve karakterünk automatikusan felveszi majd a lőszert és a gyógycsomagokat is. A játék főellensége is átesett néhány változtatáson, így mostantól nagyobb kihívást fog nyújtani, és ennek köszönhetően a jutalom is jobb lesz.

Mindenki, aki játszott a Borderlands 2 vagy a The Pre-Sequel PC-s verziójával, 75 Golden Keyt kap majd. Új Vault Hunter indítása esetén pedig két véletlenszerű, új fegyvert kapnak a játékosok. A kulcsok felhasználásával, vagy pedig a főellenségek legyőzésével hat új legendás fegyvert is szerezhetünk. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen mértékben javult a grafika, de mivel közel a megjelenés, így erre hamarosan fény derül.

A 2K elárulta, hogy azok, akik korábban már megvásárolták a játékot, ingyenesen megkapják a felújított változatot. Abban az esetben is megkapjátok az új év játéka verziót, ha nem birtokoljátok a DLC-ket, vagyis ha eddig csak az alapjátékkal játszottatok, akkor most lehetőségetek lesz a DLC-k kipróbálására is.

A felújított verzió április 3-án válik majd elérhetővé.

Borderlands
Borderlands
Borderlands
Megjelenés: 2009. October 26. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso avatar
A Borderlands GOTY verziójához készült magyarítás jó ehhez?
0
0
0
0
no avatar
Remélem az első rész is megkapja a 32:9-es supportot mint a többi rész 😀
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Megvan már a GOTY egy ideje steam-en, de még nem toltam ki. Pont most terveztem, úgyhogy ez pont jókor jött. 😆
0
0
0
0
wiza avatar
Na ez jó! Nekem mind kettő meg van dlc-vel végig is tolom .
0
0
0
0
Rockos avatar
Ez az új GOTY kiadás egy külön játékként lesz elérhető, külön Steam oldal, statisztikák, achievementek meg minden, vagy ez felülírja a korábbi verziót és folytathatom a végigjátszást az új verzióval?
Vagy ezt így más sem tudja?
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Rockos: Hát nekem meg van a game of the year, de ha külön játék lesz biztos nem veszem meg...
0
0
0
0
xCube avatar
@botesz: A hírben is le van írva, hogy akinek meg van a játék az ingyen megkapja... . Tessék már olvasni mielőtt véleményt írunk.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Én jobban örülnék egy sima updatenek 😃 Nem kell ide külön játék 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@botesz: Ha az ingyen remasternek se tudsz örülni és csak finnyáskodsz helyette, akkor semminek se fogsz. Teljesen felesleges update-nek kiadni ha úgy is lecseréli az egész játékot.
0
0
0
0
xCube avatar
@Rockos: Külön verzió lesz.
0
0
0
0
Rockos avatar
@xCube: Értem, köszi!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció