Több fizetős kiegészítőt is tartalmaz a Dying Light 2 megjelenés utáni ütemterve

Szerző: xoki | 2022. January 31. | hír | 1 hozzászólás

Egy frissen közzétett ütemterv mutatja meg a Techland Dying Light 2-vel kapcsolatos terveit, melyek között több sztori DLC, kihívások és korlátozott idejű események találhatók. A történetközpontú DLC-k egyike pedig már ebben az évben befut majd.

A felhasználók egy része valószínűleg nem igazán kedveli a megjelenés utáni kiegészítők és DLC-k korai bejelentését, mivel úgy gondolják, hogy az alapjátékból kivágott tartalmakról van szó. A Techland legalább öt évig tervezi támogatni a játékot, szóval remélhetőleg ez nem így van, illetve az alapjáték minőségére sem lesz hatással.

A közzétett ütemterven felbecsülték, hogy körülbelül mikor érkeznek a Dying Light 2 első megjelenés utáni tartalmai. Februárban, nem sokkal a megjelenés után „frakciók-ihlette ingyenes DLC-kre” számíthatunk, melyekbe valószínűleg új ruhák és hasonló extra kiegészítők tartoznak.

Márciusban megérkeznek az első kihívások is, mint például az ellenségek kreatív módon történő ártalmatlanítása vagy parkour trükksorozatok. Áprilisban események sorozatára számíthatnak a játékosok, amely egy speciális „mutálódott fertőzöttet” is magába foglal majd. A kihívások második összeállítása pedig május elején válik majd elérhetővé.

Attól függetlenül, hogy 20 vagy 500 órát fektettek a főtörténetbe, a játék a későbbiekben ilyen téren is tovább bővül majd. Az első fizetős sztori DLC-t június elejére ígérik, illetve a Techland szerint egy második is tervben van. Az ütemterv szerint legalább öt évig számítani lehet új fegyverekre, ellenségekre, további történetekre, eseményekre, illetve ingyenes és fizetős DLC-kre is.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
Skinek nem érdekelnek de ha játék mechanikája és stílusa marad, akkor instant vétel lesz vagyis ha nem lesz egy bughalmaz
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció