Több egykori Rainbow Six Siege fejlesztővel nyitott új stúdiót az Amazon

Szerző: Pafry | 2021. March 27. | hír | 1 hozzászólás

Az Amazon Games ezúttal Montréalban nyitott egy új játékfejlesztő stúdiót, és nem is akárkiket alkalmazott, hogy AAA minőségű játékokon dolgozzanak. Több egykori, a Rainbow Six Siege-en munkálkodó fejlesztőt is leszerződtettek, akikkel közösen már neki is álltak egy új, multiplayer alapú játék megalkotásának.

A stúdióvezető Luc Bouchard lett, Alexandre Remy vezető produceri, Xavier Marquis kreatív rendezői, valamint Romain Rimokh tartalmi rendezői pozícióban vághat neki a fejlesztésnek. Ezek az emberek pedig vastagon benne voltak annak a sikerjátéknak a megalkotásában, amivé mára a Rainbow Six Siege vált.

Marquis nyilatkozata szerint számára például egyértelmű volt, hogy az Amazonnál folytatják munkájukat, hiszen a cég páratlan mennyiségű és minőségű erőforrást és technológiát képes a rendelkezésükre bocsátani, valamint végtelen kreatív szabadságot biztosítanak fejlesztőiknek annak érdekében, hogy csúcsminőségű játékokat tehessenek le az asztalra.

Korábban írtuk, hogy az Amazon korántsem szeretné feladni a játékfejlesztést, és a tavalyi sikertelen projektjük, a Crucible után idén augusztus 31-én érkezik az új játékuk, a New World MMO.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nOmAd6 avatar
Ha itt is azt a filozófiát követi az Amazon, hogy addig dolgozz míg ki nem buksz, akkor nem biztos, hogy minőségi játékokat láthatunk tőlük a jövőben..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció