The Witcher: animációs filmet is készít a Netflix

Szerző: xoki | 2020. January 23. | hír | 11 hozzászólás

A The Witcher első évada már elérhető a Netflixen, illetve már azt is tudjuk, hogy a második évad 2021-ben esedékes, és ha mindez nem lenne elég, most kiderült, hogy hamarosan egy animációs sorozatot is kapunk.

Néhány pletykát követően a Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy készül a The Witcher: Nightmare of the Wolf anime film. A The Witcher csapata: Lauren S. Hissrich, Beau DeMayo, illetve a Studio Mir készíti majd. A remek animációkról és gyönyörű harcokról híres Legend of Korra című animációs filmet szintén a Studio Mir készítette, szóval ezen a téren Geralt mindenképpen jó kezekben van.

Sajnos a bejelentésben olvasható információn kívül semmi más nem derült ki a filmről, szóval remélhetőleg hamarosan bővebb információt is kapunk majd a készítőktől.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Szerintem most fognak letérni az ösvényről és zabáltatják fel magukat egy Strigával vagy, ami éppen a közelben van… Egy szó mint száz meglátásom szerint rossz döntés.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Valószínűleg a hiba bennem van de fogalmam sincs mitől lett ilyen sikeres a sorozat. A játékot ismerve teljesen másra számítottam. Egy olyan filmre amiben kalandokat él át a főszereplő mikozben kibontakozik a történet. Erre adott volt 1-2 nevetséges megbízás meg az időben ide-oda ugrálás.
Jó a történet igy is kialakult de....
0
0
0
0
💬 4
AMDMonsteR avatar
@santakigyo: Mivel kötötten a könyvet dolgozza fel a sorozat. Úgy, ahogy abban zajlanak az események.
0
0
0
0
foley951 avatar
@AMDMonsteR: Kivéve, amit nem, pl Yen-t egy szexista állatkertnek bemutatni. 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@AMDMonsteR: Witcher könyvekhez nem volt még szerencsém (annak ellenére, hogy megesett célirányosan azt akartam venni, azonban mégis más könyvel a kezemben jöttem ki a könyvesboltból) de ami késik, nem múlik.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Scorn Face: Helyes!
Nagyon ajánlom a konyveket, nagyon jók! Bár sajnos a magyar fordítás an sok az elírás, de nagyon jól vannak megfogalmazva. Kohasználják a magyar nyelv adottságait.
Mindemellett kicsit kiegészíti egymást a könyv és a sorozat.
Nem spoilerezek, olvasd el 😃
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Csak a játékot ismertem abból is csak az utolsó 3.részt azóta már játszottam a dlckkel együtt kb 200 órát abban a fantasztikus világban. Megvan digitális és lemezes formátumban (csak ,hogy támogassam a csapatot) ott pihen az asztalomon egy geralt pop figura és még kemény kötéses képregényem is van. A netflixre csak a Witcher miatt fizettem elő. Egy szóval mondhatjuk ,hogy rajongó vagyok ,de ! Nekem ez már róka bőrnek tűnik .
0
0
0
0
💬 3
wiza avatar
@Legendrush27: Én pont fordítva elkezdtem nézni a filmsorozatot most meg el kezdtem játszani a 3. részével
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
@Legendrush27: Van keménykötésű képregény ebből? Megérett a világ a pusztulásra... 😠 😢
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@RigbyTheMad: A Harry Potter sokkal jobb ? 😃
0
0
0
0
wiza avatar
Film egész jó ahhoz képest bár van egy- két vicces jelenet . Most már nem egy netflixes filmet néztem ami kimondottan jó minőségū.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció