The Division 2: terjedelmes első napos patch várható

Szerző: xoki | 2019. March 10. | hír | 19 hozzászólás

Már csak néhány nap választ el minket a The Division 2 megjelenésétől, ezért a Ubisoft közzétett minden fontos tudnivalót még a rajt előtt.

A The Division 2 hivatalosan március 15-én fog megjelenni, és minden régióban éjfél környékén kezdhetünk el játszani. A Gold vagy az Ultimate verzió megvásárlása esetén pedig már március 12-én hozzáférést kaptok a játékhoz. A játék már előtölthető PC-n, viszont érdemes tudnotok, hogy egy terjedelmes első napos patch is érkezik majd. A Ubisoft által közzétett információkban feltüntették, hogy a játék PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziója esetében 48-52 GB letöltésre kell számítani. PC és Xbox One esetében a játék végleges mérete 48-52 GB lesz, a PS4-es verzió pedig 90-100 GB helyet igényel majd. Továbbá március 11-én egy 2 GB-os patch fogadja majd a játékosokat.

A fenti linken megtalálhatjátok azt is, hogy a ti régiótokban pontosan mikor válik majd elérhetővé a játék, illetve, hogy mikor lesz lehetőségetek előtölteni azt a különböző platformokon. A játék PC-s verzióját csak az Epic Games áruházából vagy a Uplay-en tudjátok megvásárolni.

Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Megjelenés: 2019. March 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Igen, és még kifejezetten csalás nem kellett ahhoz hogy:
- bebugolj a falba a DZ-ben, és a fal mögül kb sebezhetetlenül arass
- falakon átlövöldözni az első komolyabb kihívásnál, majd lemenni és lootolni,
plusz a reset sem volt rendesen beállítva és napokon át lehetett farmolni a "hetente eső" lootokat, és ezzel a CM-nek sem volt semmi problémája (két napja kint az insta, vagyis max egy darab heti loot lehetett volna, de streamben a CM-mel összeállt "top playereknek" mondottakon 3-4 heti loot volt) - érdekes hivatalos hozzáállás a fejlesztők részéről

A keményebb ellenfeleket a drága fejlesztők az általad említett módon, belső kreativitással oldották meg a Division 1-ben. Ennyire tellett tőlük.

Ez utóbbi részben megmaradt a Division 2-re is, bár hozzá kell tennem, hogy az open béta alatt a "maxos" karakterek próbája során azért látni lehetett az ellenfelektől taktikát is (aktívan használtak skilleket, medic keltette a kifeküdt társait, próbáltak bekeríteni), nem csak hatalmas HP- hatalmas sebzés féle nehezítést, bár az is volt benne. Illetve megjelent a páncélozottság is ami szintén jó.
Ezek nem voltak nagyon jellemzőek a Division 1-ben, tehát szerintem fejlődtek a srácok ezen a téren. Lehet hatott rájuk az a nem kevés "észrevétel" amit három év alatt kaptak a Division 1 kapcsán (nem tőlem, én közel fél év után abbahagytam, mert nem tetszett a fejlesztési irány / kommunikáció).

Más kérdés, hogy olyan bugos/problémás volt a két héttel ezelőtti Division 2 open béta és az még alfa belső tesztnek sem menne el egy normálisabb fejlesztőcégnél. Ennél kisebb bugokért is tolt el már megjelenést/kiadást az Ubi, de ezt nem fogja feltehetően. Túl nagy arcvesztés lenne. Már így is elcseszték egy másik sorozat esetében a folytonos csúszásokkal, de ott legalább a legutóbbi béta közel hibátlan volt.
0
0
0
0
no avatar
Eltűnt egy hsz ami ma került ide.
És ahogy olvastam a szabályzatot még csak azt sem sértett.

2 GB-ot nem nevezném terjedelmes patchnek.
0
0
0
0
no avatar
Egy kis pontosítás!
A több GB-os patch-ek a lemezes verziókra vonatkoznak.
A 2GB-os patch méret pedig azon játékosokra, akik digitálisan szerezték, szerzik be a játékot, mivel már most is előtölthető.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@szicsu: Csak egy patch jön mindenkinek, ami 2GB -os.
0
0
0
0
no avatar
Kíváncsi leszek hányan nem veszik meg csak azért mert Epic Store-os, de itt legalább nem volt akkora balhé mint a Metronál 😊
0
0
0
0
💬 12
enslaved avatar
@Zero Skill: Uplayen is megvehető, én is ott vettem meg, a Metro - t meg az Epic - en, és attól még nem dőlt össze a világ, a játék fut😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Persze ez egyértelmű, hogy ott elérhető. Arra gondoltam, hogy ha esetleg hosszú távon bejön az Epic-nek akkor jöhet a többi kiadó/tartalomtovábbító is a saját kliensével pedig már így is kell egy párat telepíteni ha többféle játékkal játszunk. Szerintem egységesíteni kellene őket de ez nyilván egyik kiadónak sem az érdeke, ez csak az én véleményem 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Zero Skill: Az Epic Store még csak a szárnyait bontogatja, ami jó lenne az a felhő alapú mentés, na de tudja az ember hova is menti az állást a gép anélkül is, csak nem árt lementeni olykor egy biztos helyre. Egy windows újratelepítésnél elég bosszantó tud lenni ha ez elmarad.
0
0
0
0
no avatar
@Zero Skill: Nem csak Epic Storeos...uplayen is előrendelhető.
0
0
0
0
Twist avatar
@Palanova: Egy olyan statisztikát viszont érdekességből megnéznék, hogy hányan vették meg az epic store-ban és hányan az Uplay-en.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Persze, mint ahogy sokan mások is. Ettől még nem változtat a dolgon hogy ES kívül is van élet. Azt mondjuk nem tudom, hogy az ES-en vásárolt verzió is uplayen keresztül üzemel-e, mint ahogy a legtöbb uplay játék a steamen.

A kérdés inkább hogy lesz-e ennek hatása a későbbi uplayes játékokra a steamen. Ugye anno kijelentették hogy átviszek egy pár játékot a steamre. Most az mondták, hogy az ES-re adnak ki minden új ubi játékot a uplay mellett. Majd a Division 2 1-3 hónapos fogyása után lehet tovább törpölni a problémán.
0
0
0
0
Twist avatar
@Palanova: Igen, ha az ES-en veszed meg, akkor is csak Uplay kliensen keresztül megy a játék.
0
0
0
0
tivike avatar
@Zero Skill: Nos, nekem pontosan amiatt fog kimaradni mert steam-en nem megvásárolható. Nem érdekel az uplay sem. Már csak azért sem. Amúgy lehet, hogy ott megvettem volna, de ez után a kommunikáció után nem kell.
0
0
0
0
enslaved avatar
@tivike: Amennyiben komolyan érdekelne a játék nem azzal foglalkoznál hogy uplay vagy steam. Az AC két utolsó részével pl. semmi gond nem volt.
0
0
0
0
tivike avatar
@enslaved: Hidd el, minden ember más. Nem szeretem, ha irányítanak. Érdekelne a játék, de ezen az áron kimarad. 60 eurót megérne, de annyit már nem, hogy cérnán rángasson az ubi vagy az epic. A metróval kapcsolatban is az volt a "szerencse", hogy előrendeltem korábban steam-en. Szóval, csak fogadd el. Mindenki másképp reagál.
0
0
0
0
no avatar
@tivike: Eddig is rángatva voltál, hiszen legalább steam+uplay kellett az ubi játékokhoz. Most ha nem ES-ből veszed akkor "csak" uplay kell.

Ha érdekel, megveszed, ha nem, akkor műfelháborodás a steam vs epic balhé miatt. uplay kell mindenképpen.

Steamen kívül is van élet. Most votl leértékelve pl a Homeworld: Desert of Kharak és az Overload Gog-on. Ott vettem meg, nem teljes áron a Steamen.

Én sem szeretem a sok store klienst. Amit tudtam steamen vettem meg az ubitól mikor felpakolta oda a játékait.
Division 2 megjelenéskor kimarad, de nem a store balhé miatt, hanem az eddig látott hibák miatt.
0
0
0
0
no avatar
@Zero Skill: Fölösleges Epicen venni, már aki nem ellenzi a Store-t. Mivel hiába ott veszed, automatán indítja az Uplay-t is. Logic.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció