The Division 2: ekkor indul a nyílt béta

Szerző: xoki | 2019. February 13. | hír | 7 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy pontosan mikor is rajtol el a The Division 2 nyílt bétája, amelyben értelemszerűen bárki részt vehet majd.

A játék nyílt bétája március 1-től 4-éig fog tartani, és minden platformon (PC, PS4, Xbox One) elérhető lesz. A zárt béta már véget ért, és a Ubisoft reméli, hogy a nyílt bétában részt vevő játékosok is hasonló szintű visszajelzésekkel, hibajelentésekkel szolgálnak majd, illetve új ötleteket is szívesen fogadnak. A nyílt bétával kapcsolatos további információkat később kapunk majd, de addig is itt megtaláljátok a legfrissebb híreket.

A The Division 2 március 15-én jelenik meg, amelyet PC-re, Xbox One-ra és PS4-re vásárolhattok meg. A PC-s verzió digitálisan a Ubisoft vagy az Epic Games áruházából lesz megvásárolható, tehát Steamen nem fog megjelenni.

Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Megjelenés: 2019. March 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
migist2 avatar
Hol lesz elérhető a Béta ? epick vagy uplay ?
0
0
0
0
no avatar
Nem értem ennek a játéknak a lényegét. Miért adják ki külön álló játéként mikor majdnem ugyan az a grafika meg a játék menet mint az első részé? Ezzel csak azt érik el hogy az első résszel nem fog már játszani senki.... DLC ként az elsőrészhez jobban megérné.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Pathfinder: "Ezzel csak azt érik el hogy az első résszel nem fog már játszani senki" Miért baj az, ha az első részel nem játszik senki? 😃 És csak a grafikai motor ugyan az. A játékon belüli grafika változik, még szebb lesz. Amúgy néz rá a Far Cry-okra és az Assassin's Creed-ekre. Ennyi erővel az első rész után, jöhettek volna mai napig a DLC-k. Szánalmas lett volna a kiadó részéről (szerintem).
0
0
0
0
zole54 avatar
Kíváncsian várom 😀
0
0
0
0
no avatar
Új ötletet? Aham, persze. A Massive a Division 1 kapcsán kb mindenkit elküldött a francba, hogy nem kellenek nekik javaslatok, majd megoldják belső kreativitással...láttuk a kreatív endgame kontentet. Egyik helyen 1 szoba, másik helyen meg 2 utca és egy tér.
Mivel a bétában a pve endgamet jó eséllyel nem fogjuk látni, legalábbis a zártban nem volt benne, csak reménykedem hogy nem cseszik el ismét. Bár ha a Division 2 is csak annyi játékidőt fog tartalmazni mint az 1, már megérheti, még endgame nélkül is.
0
0
0
0
💬 1
GalenDragonay avatar
@Palanova: Yep, visszajelzéseket, hibajelentéseket, és új ötleteket. 😆

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció