Természetesen PC-re is megjelenik a Hellblade 2

Szerző: xoki | 2019. December 23. | hír | 20 hozzászólás

Az idei The Game Awards legnagyobb meglepései közé tartozott az új Xbox, illetve a Hellblade 2 leleplezése. Ekkor még csak a konzolos megjelenés volt biztos, de most már a PC-s verziót is megerősítették.

A Microsoft tervbe vette, hogy az eddigi exkluzívjainak egy részét PC-re is átportolja, illetve szinte minden további játékuk megjelenik majd PC-re is az Xbox mellett. Ez a stratégia a következő generációs konzolok megjelenésekor sem változik meg, tehát ebből kifolyólag nem számít túl nagy meglepetésnek Aaron Greenberg kijelentése, mely szerint a Senua's Saga: Hellblade 2 kizárólag az Xbox Series X-re és PC-re készül, de mindenképpen jobb hivatalos forrásból hallani, mint találgatni. Sajnos a készülő folytatásról egyelőre keveset tudunk, de ha esetleg nem láttátok volna, akkor mindenképpen érdemes megnézni a játék trailerét.

Az első rész remekül sikerült annak ellenére, hogy egy indie csapat költségvetésével rendelkeztek. Most a Microsoft felvásárlásának köszönhetően sokkal nagyobb keret áll a fejlesztőcsapat rendelkezésére, így remélhetőleg sikerül felülmúlniuk az előző részt, és persze ismét elképesztő élményt alkotnak majd.

Senua's Saga: Hellblade II
Senua's Saga: Hellblade II
Senua's Saga: Hellblade II
Megjelenés: 2024. May 21. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ninja Theory
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
galaxi avatar
Ki gondolta volna, ezek tényleg az Xbox sírját ássák... 😃
0
0
0
0
💬 1
sanx1 avatar
@galaxi: azért szerintem nem ettől a játéktól függ az xbox sorsa.... Vannak az xboxnak húzó címei és ez nem tartozik közéjük! jaaa meg ebben a generációban se voltak elhalmozva az xbox tulajok olyan exkluzív címekkel mint a ps tulajok még is vették.😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Fognak venni,megvan annak a vevőköre.Ha meg nem adnák ki boxra akkor mi PC-sek szívnánk a fogunkat.
Tudják a a kiadók/fejlesztők is,hogy bár jó játékról van szó,messze nem olyan jó,hogy önmagában csak konzolcímként jelenjen meg és még bevételt is termeljen bőven.Nem áll annyira erős lábakon ez a cím.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
A PS-nek jobb exkluzív címei vannak számomra. Mindenképp PS ha engem kérdez valaki. Természetesen itt kiemelem, hogy kinek mi jön be. Akinek az Xbox annak az Xbox.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@santakigyo: Mondjuk akkor lehet vennék egy újabb, erős x-box -ot ha steames játékaimat nem kéne külön megvennem x-box -ra még egyszer.
0
0
0
0
woodbear avatar
Nem bírtam két óránál tovább az első részt. Annyira lehúzott a hangulata, hogy inkább hagytam. Elég beteg
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Ez nagyon bitang trailer volt a zene alatta zseniális! Tuti vétel.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Ez az a játék aminek a folytatása miatt akár még egy x-box konzolt is vennék.

És ugye itt ba**a el mindig a microsoft, mikor az ilyen játékot PC -re is kiadja így semmi értelme x-boxot venni ha már van egy gamer PC -d. 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Egy ideje el kezdtem már az elsőt de még nem jutottam a végére, sajnos megjelent közben steamre destiny2 és az tett keresztbe neki 😀 bár szerintem jövőre újra neki esek. Egy dolgot nem értettem benne csupán, miért hívják benne szegény hél-t (eredeti neve :hel) hela-nak? Hela a marveles kitalált gonosz karakter hel pedig a skandináv isten, semmi köze a 2nek egymáshoz, azt leszamitva hogy hel-ről "mintázták" hela-t.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nekem tetszett az első is. Szóval várom. De az előzetes alapján egy God of war-t fognak belőle csinálni.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ettől az idegbeteg nőtől az első részben is falra másztam! Ez nekem még mindig olyan mint egy skizofrén szimulátor... 😆
0
0
0
0
💬 4
Kelori avatar
@gigazte: A lány pszichózisban szenved, de gondolom fontosabb volt számodra idefosni ezt az igazán mélyenszántó gondolatokkal megtűzdelt kommentet mintsem megérteni hogy mi történik a játékban.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Kelori: Így se lett játszhatobb ez a játék, hogy ezt leírtad... Talán együtt éreztél a karakterrel? 😂 Vagy mi van? Ne zavarjon amúgy, hogy a pszihózis is elmebaj... 😆 A játék, a harcrendszer meg így is úgy is unalmas, annak ellenére is, hogy rövid! Sose értettem, hogy egyesek miért nem bírják elviselni mások véleményét anélkül, hogy beugassanak... Kedvenc játékod? Pont leszarom, attól még ugyanaz a véleményem róla, amit leírtam!
0
0
0
0
sean avatar
@gigazte: Már az első rész fejlesztésének a legelején beharangozták hogy a pszichózis és az őrület lesz a középpontban.
Olyan mintha a GTA-t szidnád azért mert gyilkolásznak benne.
0
0
0
0
gigazte avatar
@sean: Szerinted olvastam előtte cikkeket? Megjelenés előtt nem is érdekelt a játék, csak úgy ajánlották nekem, ezért próbáltam ki, és játszottam amíg bírtam cérnával... Ha el is fogadom, hogy agyilag zakkant a karakter, de itt viszont ahogy leírtam a játékmenettel is gondok vannak... Lehet itt velem kötözködni egész nyugodtan, akkor se lesztek előrébb vele... Nyugodtan játsszátok, ha ennyire érdekel titeket! Trailerre írtam egy egyéni véleményt, de a nagy okoskodó embereknek jönni kell mindig válaszolgatni, mert az ember nem lehet ma már teljesen őszinte, mert akkor egy tahó paraszt... Ugyanez van a Death Strandingnél is, hogy az egekbe van magasztalva, aztán ha valaki negatívan áll hozzá, akkor ő hülye az egészhez, és nem érti a történetet! Továbbra se értem, hogy miért nem viselitek el, hogy valakinek nem tetszik ez a játék, és ír egy negatív töltetű kommentet?
0
0
0
0
Mizushio avatar
Az első része se hozott lázba.. Hamar ráuntam.
0
0
0
0
enslaved avatar
Mennyire nem jött be az előző sem.........Nagyon rétegjáték volt, pont mint a Dark Souls.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció