Steamre látogat a Diablo 4

Szerző: xoki | 2023. October 05. | hír | 12 hozzászólás

Sokak meglepetésére idén nyáron a Blizzard bejelentette, hogy Steamre is eljuttatja majd a játékait. Az Overwatch 2 például már elérhető a Valve platformján is, de hamarosan a Diablo 4 is beszerezhető lesz.

Most már hivatalosan is megerősítették, hogy a Diablo 4 is elérhetővé válik a Steamen, egész pontosan október 17-én fog erre sor kerülni, amikor kezdetét veszi a következő szezon. A fejlesztők tegnap, egy élő közvetítés keretein belül közölték a hírt, mely során a hónap közepén élesedő Season 2-vel érkező újdonságokról is beszéltek.

Minden platformon figyelembe véve, eddig több mint 10 millió játékos vetette bele magát a Diablo 4 világába, a Steames debütálással pedig ez a szám valószínűleg jelentősen megugrik majd. Remélhetőleg a Diablo 4-et már jobb fogadtatásban fogják részesíteni a Steames felhasználók. Ugyebár az Overwatch 2-t rengeteg negatív kritika érte a Valve platformján, amelyet elsősorban a kivágott tartalomnak és a mikrotranzakcióknak köszönhetnek.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
,,Most már hivatalosan is megerősítették, hogy a Diablo 4 is elérhetővé válik a Steamen, egész pontosan október 17-én fog erre sor kerülni"

Melyik október 17.-én? 2023? Mert ez még nem történt meg...😅
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Overwatch jogosan megérdemelte amit kapott, én is negatívot adtam rá. :D
0
0
0
0
gtafun avatar
Már vártam ideje volt.
0
0
0
0
tevepataharcos avatar
Remélem a WoW is így fog járni hogy felengedik steamre bár kötve hiszem hogy ezt bevállalnák. Felhasználóknak nagyon jó lenne, kiadónak már nem igazán.
0
0
0
0
Aredarn avatar
Reméljük nem jár úgy, mint az Overwatch 2 :D.
Szép is a szólásszabadság.
0
0
0
0
Fishman avatar
Jöjjön, jöjjön, várjuk páran szerintem😈😈😈
0
0
0
0
💬 5
BLACKPINK avatar
@Fishman: BNet kliens stb így is úgyis kell hozzá
egyetlen különbség hogy a VALVe elrak magának az árábol 30% ot meg steam ből indítod xD
1
0
0
0
tevepataharcos avatar
@BLACKPINK: ami még egy hatalmas plusz amellett hogy jön steamre, aki úgy volt mint én régen (megvettem a cs:go-t 7 darab accountra hogy farmoljak ládákat ami persze csak 3 centeket ért régen ezért nem is adtam el őket sosem szóval rámragadtak a régi ládák amik 2 eurótól felmennek egészen 7 ig manapság) így szinte ingyen vannak a játékok steamen szerencsére.

U.I.: nem is értem hogy mi történt a Blizzardal régen azért eléggé nagy színvonalat képviselt, hogy engedhették meg maguknak hogy ennyire befürödjenek a Diablo 4-el is? tudhatták volna hogy mindenki szeretettel várna egy jó régihez méltó Diabló részt amit amúgy ígértek is ezért is vártam.
0
0
0
0
Fishman avatar
@BLACKPINK: Ez így igaz, sehol sem tudok belekötni, viszont én jobban szeretem a Steamet mint platformot :)
1
0
0
0
BZ10 avatar
@BLACKPINK: Nem kell hozzá Bnet kliens, csak Bnet account. (Overwatch 2-höz sem kellett)
1
0
0
0
BLACKPINK avatar
@BZ10: Akkor az még a jobbik eset :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció