Steamen is elérhetővé vált a Star Wars: The Old Republic

Szerző: xoki | 2020. július 22. | hír | 16 hozzászólás

Sajnos a népszerű Knights of the Old Republic harmadik része sosem készült el, helyette viszont kaptunk egy MMO-t, amelyet a BioWare még mindig támogat és új tartalmat is készítenek hozzá.

A Star Wars: The Old Republic előfizetői modellje sajnos nem volt sikeres, ezért free-to-play-re alakították át. Az új rendszer sajnos több sebből is vérzett, de tökéletes volt arra, hogy új előfizetőkre tegyenek szert. Azóta ismét nagyot zuhant a játék népszerűsége, és valószínűleg ezért döntött az EA amellett, hogy ez lesz a következő címük, amelyet a Steamen is elérhetővé tesznek.

Rengeteg tartalom érhető el a free-to-play játékosok számára, de az előfizetők rengeteg extrát kapnak, arról nem is beszélve, hogy az új kiegészítőkhöz legalább egy hónapos előfizetés után lehet hozzáférni. Steamen szintén elő lehet fizetni, illetve a prémium fizetőeszközzel történő vásárlásra is lehetőség van.

Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Megjelenés: 2011. december 22. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
https://ziro.hu/jatekok/a-sith-ek-oroksege-leteszteltuk-az-swtor-legacy-of-the-sith-kiegeszitot/
0
0
0
0
no avatar
Jó game ez,az meg hogy évekkel ezelött milyen volt már irreleváns.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Morphus: Rendben, csak ne csodálkozz ha megint b*ssza a Bioware 😃
0
0
0
0
soulknight avatar
Mikor f2p lett kipróbáltuk haverokkal, én nagy Star Wars fan vagyok(volam 😃😉, tartogat szerintem pár jó pillanatot. Visszatérnék ha lenne időm rá hogy multizgassak, de az biztos hogy egy forintot nem költenék rá...pedig nem vagyok egy warez huszár mindent megveszek ami kell.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@soulknight: Attól hogy egy F2P címre nem költesz, nem leszel warez huszár 😀

És igen, vannak benne jó részek, pl.: Alderaan, Taris, az űrhajózásos feladatok és a klasszikus tank-healer-dps felállás valamint a régi wow talentfa copy, de pl a jedi oldalon a kőhajigálás szerintem kifejezetten nevetségesre sikerült.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Valószínűleg a szervereket nem nagyon fogják lelőni... mert így se kell sok szerver park hozzá... + A Világ egyik legdrágább játéka ez !
Legtöbb beszélgetéses szinkron anyagot ez a játék tartalmazza...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@MaximumGame: És mire mentek vele? Nem sokra...igen az időtájt volt a nagy voice over fellángolás az MMO-k terén, de kérdés hogy akik elkezdték alkalmazni azoknál megtérült-e. Tippre nem igazán.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Hála istennek, lassan építik le az otridzsint. Az elbugázott forintjaimat költsék grafikusra, jók lettek az új FIFA borítók.
0
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@kolbaszkarika: BioWare a játék tulajdonosa... 😊 Nem az EA
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@MaximumGame: A Bioware tulajdonosa meg az EA. De a cikkben is le van írva, hogy az EA döntött így, kedves jól tájékozott, szemforgató barátom.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@kolbaszkarika: Persze mert sok pénz elnyel a játék.... és túl sokba kerül ahoz képest, hogy mennyi a bevétel !
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Trailereket kötelező megnézni évente 😆
0
0
0
0
no avatar
A Star Wars: The Old Republic előfizetői modellje sajnos nem volt sikeres, ezért free-to-play-re alakították át. Az új rendszer sajnos több sebből is vérzett, de tökéletes volt arra, hogy új előfizetőkre tegyenek szert.

Muhaha, az egyik legrosszabbul kivitelezett F2P átállás volt abban az időszakban. Konkrétan a karakterlapon 9 azaz kilenc helyen volt ikon hogy prémium fizetőeszközből oldj fel olyan kapcsolókat, mint pl a sisak megjelenjen a karakteren vagy sem.
Az átállás után a F2P szintezés gyakorlatilag használhatatlan volt: végeztél egy bolygóval és kellett még 75% XP a következőhöz, amit sehonnan nem tudtál összeszedni, csak ha ölted a mobokat. Űrhajós feladatokra bevezettek heti limitet: 2db-ot csinálhattál egy héten. De vehettél tokent hogy 5db-ot csinálhass. Craftolást szintén kinyírták az átállással.
Supportjuk a béka s*gge alatt volt: egy egyszerű küldetésberagadást nem tudtak hónapok alatt feloldani. Titkos kérdésre a választ az ékezetes karakterek nélkül mentette a rendszerük, mindenféle visszajelzés vagy értesítés nélkül. Az indiai Helpdeskessel élmény volt 30 percen át angolul betűzni a választ mire kiderült mi a baj.
Ekkor örültem hogy a Bioware az SW-t b*szta el ennyire, és nem egy Mass Effect MMO-t.

Két előnye volt a játéknak: 8 történet van benne, de előfizetés kellett hogy játszható legyen, különben élvezhetetlen grind volt az egész. Ezt így volt kb egy-két évvel ezelőttig amikor is helyrehozták annyira, hogy F2P is játszható lett: fő történeti feladatokat játszva is végig lehet tolni az adott kaszt teljes történetét, előfizetés nélkül.
Másik előny: a videók. Nagyon jól rendezettek és hozzák az SW hangulatot.


Ezzel szemben a Star Trek Online F2P átállása maga volt a mennyország. Kb egy időben álltak át, de az STO-ban közel sem volt ennyi limitáció és fizetős "tartalom". Plusz az akkor MMO-k közül az egyetlen volt amivel találkoztam a Lifetime előfizetéssel.
És bár technológiailag az STO nagyon gyenge lett és most is az, játékmechanikailag az egyik legjobb F2P átállást hozták össze a fejlesztői. Tanulhattak volna tőlük a Bioware-s arcok.
0
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@Palanova: Ezek mind eltüntek már 😀 Flashpoint és Raid limit van... Illetve Warzone... És 1 milliós pénz limit a 300ezer helyett 😀
Egyszer előfizetsz 75-ig megkapsz mindent !
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Két éve néztem utoljára, akkor az űrhajós küldi limit bent volt, Xp-zni már lehetett normálisan, de a szakma limit még bent volt, ha jól emlékszem.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Palanova: Én még 2014 ben ki unlockoltam mindent ami le volt zárva.. így nekem a pénz limiten meg a warzone és Flashpoint/Raid limiten kivül nincs más megszoritásom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció