Steamen is beszerezhető lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2

Szerző: xoki | 2022. június 10. | hír | 6 hozzászólás

A Call of Duty 2018-ban hagyta ott a Steamet, és a játékosok helyette a Battle.neten keresztül szerezhették be az új részeket. Mint kiderült, a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenésével a franchise idén hivatalosan is visszatér a Valve platformjára.

A Call of Duty: Modern Warfare 2-t az év elején jelentették be, de egészen idáig kellett várnunk, hogy közelebbi betekintést kapjunk. A játék legfrissebb előzetesét követően minden platformon - korábbi pletykákat megerősítve a Steamen is - előrendelhetővé vált a játék. Tehát ezentúl a Battle.net és a Steam ad otthont a PC-s verziónak, Epic Games Store-os megjelenésről egyelőre nincs hír.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) október 28-án fog megjelenni, és valamennyivel később a Warzone 2.0 is befut majd. A Modern Warfare 2 Steames megjelenését már megerősítették, de a Warzone áruházi oldala egyelőre még nem elérhető, viszont hamarosan különálló verzióként, Steamen is letölthetővé kell válnia, akárcsak a Battle-neten.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Megjelenés: 2022. október 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
Vanguard lesz steamre vajon?
0
0
0
0
💬 2
P a i n avatar
@gyuri191: Én remélem, hogy az összes eddigi ellátogat steam-re. Na meg persze a régebbi játékok jobban való leárazása se lenne rossz, mert még mindig drágák szoktak lenni.
1
0
0
0
CsabCharger avatar
Ahhoz képest, hogy erre vártam, sztem maradok a Battle.Net-es vásárlásnál.
3
0
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@CsabCharger: Én is így vagyok vele, a Black Ops 4-el kezdtem újra a szériát és az volt az első ugyebár ami battle.net-en volt csak, szóval ott van minden eddigi codom, friendlist, clanmembers, a CP-kről nem is beszélve.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció