Az idei résszel visszatérhet a Steamre a Call of Duty

Szerző: xoki | 2022. June 01. | hír | 9 hozzászólás

A Call of Duty: Black Ops 4 volt a széria első olyan része, amely elkerülte a Steamet, és az Activision Blizzard kliensén keresztül vált elérhetővé. Azóta ez a trend nem változott: a CoD: Modern Warfare, Warzone, Black Ops Cold War és a Vanguard sem jelent meg a Valve platformján, de úgy tűnik, a Call of Duty: Modern Warfare 2 idén a legnépszerűbb PC-s áruházban is tiszteletét teszi majd.

Néhány szemfüles felhasználó felfedezte, hogy régebbi Call of Duty címek DLC aloldalán (például Black Ops III) feltűnt a „A teljes franchise felfedezése” szöveg egy, a Call of Duty: Modern Warfare 2-re utaló képpel egyetemben. Ezt azóta egy egyszerű háttérre cserélték le, miközben az említett képre kattintva egyelőre csak a Steam főoldalára kerülünk.

Ugyebár ez annak a személynek a hibája is lehet, aki a Call of Duty oldalakkal foglalkozik, de a széria visszatérése a Steamre igazából teljesen logikus lenne, hiszen a franchise most már a Microsoft tulajdonában van, aki a legnépszerűbb játékait is szép lassan eljuttatja a platformra.

A Modern Warfare 2 október 28-án fog megjelenni.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Megjelenés: 2022. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Man 30 avatar
Törölt hozzászólás
0
2
0
0
💬 1
kovb677 avatar
Én minden játékot eredeti platformjára veszem meg szóval ez engem nem érint. Nem vagyok steam fanatikus se epic fanatikus hanem mindig eredeti élményét szeretem a játékoknak és nem nem kerül többe mintha egy adott platformra venném meg
0
0
0
0
💬 2
Ayistion avatar
@kovb677: Csak vannak akik utálják ha 82 launcher van a gépükön, mert minden játékhoz másik kell.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Ayistion: Igen. De nekem nincs bajom vele ha annyi launcher van fent. Embere válogatja
0
0
0
0
kovb677 avatar
Törölt hozzászólás
0
2
0
0
💬 4
Xsite avatar
@kovb677: Nem értem az embereket, régen én pl. Epic ellenes voltam, de volt rá okom. Például amikor kaptunk egy Escapist 2-t ingyen és egy hónapig multizni sem lehetett, vagy amikor a Steames Mudrunnerrel multiztam Epices haverral és folyamat kidobott. De viszont javították a dolgokat. Azt kell nézni, hogy szórakoztató legyen a játék, nem azt hogy milyen platformon van. De aki ez miatt sokszor megadja inkább a dupla árat, annak egészségére! :D
0
1
0
0
kovb677 avatar
@Xsite: Mint mondtam független vagyok és nem nem kerül többe ha eredetire veszed meg hála az instant-gaming-nek és enebának. Nevetőfejesek meg nem értem mit nevetnek?
1
0
0
0
Xsite avatar
@kovb677: Van 1-2 játék azért, ami pl. Gog-ra fele árban van külső oldalon is mint mondjuk Steamre. De nem is ez a lényeg! Csak arra akartam kitérni, hogy sokan inkább nem játszanak egy egyébként király játékkal csak azért mert nincs az általuk preferált platformon. Nem tudom megérteni az ilyen embereket, de hát nem vagyunk egyformák, mindenki tegyen úgy ahogy neki tetszik. Aki nevet, az had tegye, egészséges dolog, nekem meg nem fáj. 😂
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Xsite: Hát igen aki azért nem játszik egy játékkal mert nincs mondjuk fent a kedvenc platformján az egy fanatikus. Legtöbb játék amúgyis jobb a saját platformján.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció