Star Wars Eclipse címmel érkezhet a Quantic Dream következő játéka

Szerző: xoki | 2021. November 16. | hír | 11 hozzászólás

A Quantic Dream az olyan nagyszerű játékairól ismert, mint a Detroit: Become Human, a Beyond: Two Souls vagy a Heavy Rain. Hivatalosan még nem tudni, mi lesz a következő játékuk, de a néhány hónapja szárnyra kapott pletykák szerint egy Star Wars címen dolgoznak.

A Lucasfilm Games több Star Wars tartalmat szeretne a jövőben, és mivel már nem csak az EA készíthet a népszerű univerzumban játszódó játékokat, több fejlesztőcsapat is belevágott egy ilyen projektbe, tehát nem valószínűtlen, hogy a Quantic Dream is. A legfrissebb információk Jeff Grubbtól származnak, aki már többször is bebizonyította hitelességét. Ettől függetlenül mindezt csak pletykaként kezelhetjük, hiszen hivatalos bejelentésre még nem került sor.

Grubb szerint a játék a Star Wars Eclipse címet kapta, amely hamarosan készen áll a bejelentésre. Várhatóan még ebben az évben sort kerítenek rá, valószínűleg az idei The Game Awards show-n, ahol a tervek szerint 40-50 játékot láthatunk majd. Bár kevés részletet ismer a projektről, Grubb kiemelte még, hogy szerinte a Star Wars Eclipse a köztársaság fénykorában játszódik majd.

no cover
no cover
Star Wars Eclipse
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Quantic Dream
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
A LucasArts érában volt valami fejvadászos játék amit elkezdtek, de végül törölték.
Őszintén szólva én már nem szeretnék fénykardos, "mindenhol jedilovagok" játékot.
Sokkal jobb volna valami komolyabb hangvételű, mint amilyen a Republic Commando volt. Kevésbé infantilis, kevésbé cukirobotos játékot szívesen fogadnék. Hiszen a Star Wars világa nem csak a "lenszflerszekből" meg a króm felhőkarcolókból áll. Bizony a csillogás alatt ott a mocsok, a "galaxis söpredéke" amit szerintem a Zsivány egyes és a Solo film egész jól visszaadott.
Ilyesmivel jó lenne játszani. Űrkalózkodás, fejvadászkodás, zsoldoskodás, ezekre vevő lennék.
2
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@downuser: A 1313 -ra gondolsz? Azt én is sajnáltam. Mondjuk nekem nincsen bajom a Jedi karakterekkel, de megértem a te álláspontodat is. A gond az, hogy ha egy franchise egy ekkora cég kezébe kerül (Disney), akkor nagyon óvatosan nyúlnak hozzá. Szerintem ma a piacon nincs akkora igény egy nem fénykardozós SW játékra, hogy a Disney meg merje lépni egy ilyen játék fejlesztését.
1
0
0
0
TRACERHD avatar
Én úgy hallottam hogy open-world játék lesz. Érdekes próbálkozás egy olyan stúdiótól ami még sose csinált iyen féle játékot.
1
0
0
0
pcboy avatar
Egy jó történet érdekelne már..nem eg csak a tömény lövöldözés tele multi lehúzó csomagokkal. Ez a cég pedig arról híres, hogy jó sztori orientális játékokat szoktak kiadni. Kíváncsi vagyok mennyire lehet jó ez a játék.
0
0
0
0
tivike avatar
Vajon hány bőrt fognak még lehúzni a SW-ról? Igazából ami érdekessé teszi a dolgot, hogy a Quantic fogja csinálni. Hátha tudnak valami különlegeset adni hozzá.
0
0
0
0
💬 6
Win-xp-SP3 avatar
@tivike: Nem hiszem. Ugyan azt a sémát fogják erőltetni mint a filmekben és a játékokban.
0
0
0
0
Kelori avatar
@tivike: Alapvetően nincs azzal baj hogy készülnek új SW részek még ennyi idő után is, mert annyi korszak és történet van még ebben az univerzumban amiről lehetne mesélni.
Csak az ilyen súlytalan, érdektelen játékokból van már nekem is elegem, mint pl. a battlefrontok.

De ott van ellenpéldának a modernebb címek közt a fallen order, az nekem kifejezetten tetszett.
A quantic-ban is bízom hogy minőségi játékot fognak tudni letenni az asztalra.
0
0
0
0
tivike avatar
@Kelori: Igen. Nekem is a stúdió iránti bizalmam tud még nyújtani egy halovány kis reménysugarat.
0
0
0
0
xCube avatar
@tivike: A SW egy hatalmas univerzum, amiben rengeteg történetet lehet elmesélni. Én ilyen esetben nem beszélnék rókabőrről.
0
0
0
0
tivike avatar
@xCube: Az a baj, hogy én még az az őskövület vagyok akinek a SW az eredeti 3 rész. Azóta persze tényleg óriási univerzummá nőtte ki magát. Meglátjuk mi sül ki belőle. Ha egy kicsit visszanyúlnának az eredeti hangulat felé jó lehetne a dolog. Úgy értem még nekem is. Sajnos a Fallen Order dizni-szerű, háziállat viselkedést produkáló kis droidja nagyon mást teremtett meg. Meg az a kölyök... Egy az egyben elmehetne egy Nickelodeon sorozatba. :)
Remélem nem ez lesz jellemző a Quantic-s játékra. Vajon mikor jön trailer?
1
0
0
0
xCube avatar
@tivike: Ne érts félre, én is a klasszikus SW híve vagyok, már az előzmények megfilmesítése alatt is hőbörögtem, az új részekből pedig csak az elsőt láttam, amit a moziban harsányan ki is röhögtem. Az egyetlen újabb film, ami igazán tetszett, az a Rogue One volt, mert súlya volt. Mindez betudható valószínűleg annak, hogy a korunk is egyezik. De mivel olyan sok idő van a köztársaság összeomlásától a birodalom meggyengüléséig én érdeklődök minden köztes időbeli eseményért.

A Fallen Order -re kitérve engem inkább a DS like játékmenet dobott ki a nyeregből, magát a sztorit szerettem volna szeretni, de nem tudtam. A droid idegenségét aláírom, legfőképpen a ládákban turkálás részt. A design viszont elsőrangú szerintem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció