Resident Evil 3: néhány nagyobb változtatásra is számíthatunk

Szerző: xoki | 2019. December 20. | hír | 17 hozzászólás

A Resident Evil 2 Remake esetében az elsődleges cél a klasszikus élmény modern köntösbe való átültetése volt, vagyis a történet és a karakterek szerepe csak kis mértékben változott meg. A Resident Evil 3 Remake ezzel szemben átesik majd néhány nagyobb változtatáson is.

A Capcom producerei, Peter Fabiano és Masao Kawada megosztott néhány új részletet a Resident Evil 3 felújított változatáról a Famitsu nevezetű japán magazin legújabb számában. Egy másik producer, Masachika Kawata pedig a Capcom TV legutóbbi epizódjában szerepelt nemrégiben.

A producerek felfedték, hogy a Resident Evil 3-ban több játékelem is átesik majd néhány nagyobb változtatáson, amely a történetre is kihatással lesz. Az egyik ilyen a karakterek szerepe, Dario Rosso például sokkal nagyobb részt kap a felújított változatban. Az eredeti játékban ő egy civil, aki a játék elején bukkan fel és menedéket biztosít Jill számára egy elhagyatott raktárban.

Mivel Jill az egyik legnépszerűbb karakter, így a csapat próbált hű maradni az eredeti dizájnhoz, viszont ezzel együtt egy kicsit keményebbre faragták, hogy késznek tűnjön az előtte álló akcióra. Aztán ott van Carlos, aki érettebb formájában bukkan majd fel, illetve a Hunter β (Hunter Beta) lényekről sem szabad elfeledkezni, amelyek szintén jelen lesznek, de egy teljesen újragondolt formában.

A Resident Evil 3 Remake 2020. április 3-án válik majd elérhetővé.

Resident Evil 3
Resident Evil 3
Resident Evil 3
Megjelenés: 2020. April 03. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Leginkább Nemesis szerepét kellene korlátozni...................
0
0
0
0
💬 16
no avatar
@enslaved: Engem a Mr. X sem zavart különösebben, mert tudtam ellene mit tenni. Valószínűleg a Nemesis-el sem lesz különösebb probléma, ugyan úgy hozzáad a feeling-hez. Ha fütyülni kellene neki, hogy kövessen az miért lenne jobb?

Annyira meg szerintem egyáltalán nem vérzik ez a követős dolog, hogy minden RE3 hír alá be kelljen írni, hogy "korlátozzák a Nemesis-t, mert a kettőben is a Mr. X..." 😜
0
0
0
0
Mizushio avatar
@LordSzalko: Hát ha valaki konkrétan ezen problémázik, akkor ott vannak gondok. Konkrétan Mr.X se volt vészes. Főleg amikor már kijátszodtad, akkor volt lehetőséged RPG-t használni hát.. néha volt olyan pillanat amikor inkább Mr.X megfordult és kiment az ajtón. 😶 De szerintem attól jó egy játék, ha van benne kihívás és para. Szerintem eléggé hozza a feszültséges amikor Nemesis majd egy minigunnal fog kergetni. 😜
0
0
0
0
Mizushio avatar
@LordSzalko: uuuuuuuuuuuuuum 😶
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: A 2. résznél jól megoldották a nehézségi fokozatokkal, ha itt is ilyen lesz akkor semmi gond. Én abszolút casual játékos vagyok, egy jót akarok szórakozni egy játékkal nem pedig szívni. Ennyi.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Mizushio: Mr. X az volt a gondom nekem is, hogy jött mert ő csak egy script volt. Nem volt kiszámíthatatlan, nem okozott meglepetést.Jött, te elfutottál és lemaradt, aztán megint jött. Ezért inkább nyűg volt mintsem parafaktor. Szerencsére nagyon keveset szerepelt a játékban.
0
0
0
0
titusz avatar
@santakigyo: Ezt se hallottam még h nyűg lett volna Mr. X játszd betépve úgy a király 😃 meg akkor azí van benne egy kis para faktor is 😆
0
0
0
0
Mizushio avatar
@titusz: A drog rossz értem? 😶
0
0
0
0
santakigyo avatar
@titusz: Nem vagyok gyenge jellem, szóval kihagyom az ilyen cuccokat. Dolgoztam már pár füvessel/alkesszal, szánalmas nyomorékok egytől egyig.
0
0
0
0
titusz avatar
@santakigyo: Juj valakinek nagyon rossz élménye lehetett 😆 nyugtass meg segbe azért nem raktak vagy rátapintottam ? 😆 te kis eŕős jellemes fiú...
0
0
0
0
santakigyo avatar
@titusz: Nem a legjobb füvessel meg alkoholistával együtt dolgozni.
A kommentedből az jön le te az vagy. A többi részét az írásodnak nem kommentálom.
Szerintem nem ide való és olyan téma amiben úgyse jutunk közös nevezőre. Szóval ezz itt most lezártnak tekintem és elnézést kérek mindenkitől.
0
0
0
0
titusz avatar
@santakigyo: Én csak poénból írtam, h így meg úgy játszani vele...de te egyből elkezdesz nyomorékozni hát nem tudom... nem kell ahhoz drogozni, alkoholizálni, h az ember szánalmas nyomorult legyen...
0
0
0
0
santakigyo avatar
@titusz: Igen, kicsit túlzásba estem. Csak eszembe jutott egy ismerősöm aki a szemem láttára alig 1 hónap alatt elvert több mint 1 milliót piára meg egyéb cuccokra. Jaj és mennyi hasonlóval dolgoztam.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Korlátozott Nemesis csomagok a Yodafone-nál! 😆 Emlékszem régen voltak szívások vele rendesen.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Nincs, de casual gamerként szeretek jót szórakozni egy játékkal, mint azt fentebb is leírtam. Nekem az nem pálya hogy állandó halál meg ideg.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Pontosan erről van szó, anno konzolos pályafutásom idején volt elég idegben részem (Ninja Gaiden rules!)😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció