Resident Evil 2 Remake: új, ingyenes DLC-t kapunk

Szerző: xoki | 2019. January 29. | hír | 7 hozzászólás

A Resident Evil 2 Remake nagyon jól sikerült, amelyet az eladási mutatók, illetve az egyidejű játékosok száma is bizonyít, ráadásul a játék a Capcom legsikeresebb címeinek egyikévé vált. A kiadó most bejelentette, hogy hamarosan új tartalmakkal bővül a játék, ugyanis érkezik egy ingyenes játékmód, a The Ghost Survivors.

Mindenki számára ingyenes lesz a három közelgő történet, amely a „The Ghost Survivors” részét képezik. A The Ghost Survivors DLC-ben Raccoon City három újabb túlélőjének bőrébe bújhatunk. Leon és Claire mellett tehát játszhatunk majd egy fegyverkereskedés tulajdonosaként, a polgármester lányaként és egy katonaként.

Ebben a sorrendben a karakterek történetét a No Time to Mourn, a Runaway és a Forgotten Soldier epizódokban élhetjük majd át. Az első, vagyis a No Time to Mourn február 15-én válik elérhetővé.

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Megjelenés: 2019. January 25. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kolbaszkarika avatar
Ingyenes DLC? Vazz, nem is emlékszem rá hogy toltam volna bármilyen kábszit ami flashback-et okoz, pedig ez tutira nem a valóság 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Na azthiszem megérte megvenni végül is egy újrahúzott Resident Evil 2-öt kapunk új köntösben plussz ingyenes dlc nyalánkságok!
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem semmi. Méghogy nem ért meg 18 ezret................Leon sztori, Claire sztori, Leon B, Claire B, három DLC..........
Csak nézzük meg az utolsó Tomb Raidert, 18 ezerért mit kapott az ember. Lényegében egy DLC - t.
0
0
0
0
💬 3
enslaved avatar
@Moon_Breaker: Csak az a nyomorult Tyrant ne követne állandóan a B sztoriban, az baromi idegesítő😠 A Division 2 - re leszek nagyon kíváncsi, az előzőt nem sokáig játszottam, most nagyon ígéretesnek tűnik. Persze ez semmit nem jelent.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció