Rajongói Need for Speed Underground 2 remake készül

Szerző: xoki | 2022. May 08. | hír | 19 hozzászólás

A Need for Speed Underground 2 kétségtelenül az egyik legkedveltebb versenyjáték volt, amelyet még mindig nagyon sokan szeretnek. Az új részek helyett sokan inkább egy remake-ért áhítoznak, de úgy tűnik, az EA jelenlegi tervei között semmi ilyesmi nem szerepel. Előfordulhat viszont, hogy a rajongók kívánságának egy frissen felfedezett rajongói munka fog eleget tenni.

A Need for Speed Underground 2 Unreal Engine 4-ben fog újjászületni 2Unreal4Undergroundnak és Ivan Novozsilovnak köszönhetően. Az elsőként említett csatornán több érdekességet is találhattok a projekt előrehaladásáról, de a néhány napja feltöltött, több mint 10 perces videó az, amire mindenképpen érdemes rápillantani.

Ez a remake kétségkívül kiemelkedik a tömegből, ugyanis a legtöbb hasonló projekttel ellentétben itt helyénvaló játékmechanikákat is láthatunk. Például sok esetben csak a látványvilággal foglalkoznak a modderek, de jelen esetben a játékosok autót vezethetnek, driftelhetnek és különböző tereptárgyakat is elpusztíthatnak. Ezek mellett egy időjárási rendszer, és mindkét Underground zenéje bekerült. A fenti videó leírásában pedig megtalálhatjátok, pontosan milyen funkciókkal bővítették még ki a népszerű játékot.

Sajnos egyelőre nincs rá mód, hogy letöltsük a remake-et, de amilyen remekül néz ki, előfordulhat, hogy az EA-nek még így is lesz egy-két szava a készítőkhöz.

Need For Speed Underground 2
Need For Speed Underground 2
Need For Speed Underground 2
Megjelenés: 2004. November 09. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: EA Canada
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Xsite avatar
Ez valami drift edition lesz? :D
0
0
0
1
pinkyke avatar
hát igen a régi szép idők nagyon sokat játszottam vele régen nagyon szerettem vele játszani NFS Carbont is megcsinálhatnák ha már remakelnek.
0
0
0
0
viviktor95 avatar
Barki barmit mond en szerintem ennyinek is lehetne orulni hogy vegre valahara hozzanyulnak az underground 2-hoz es valamit alkotnak vele...en kivancsian varom hogy milyen lesz! bizom benne hogy visszafogja hozni a regi nfs elmenyeket meg ez is!
0
0
0
0
💬 2
CulturalCat avatar
@viviktor95: Örül ennek nagyon sok ember csak fél mindenki attól és ez valószínűleg be is fog következni hogy a kedves EA igencsak lefogja lőni.
1
0
0
0
viviktor95 avatar
@CulturalCat: Remenykedjunk benne hogy nem ez fog tortenni!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Modokkal sokkal szebb az eredeti 😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
Én az 1-et megnézném Open world-be.
1
0
0
0
CulturalCat avatar
Én úgy érzem hogy ez nem lesz valami hosszú életű, főleg ha ennyire felhypeolják már most. Ilyen szempontból kár volt feltölteni YouTubera. Csak hogy ne ekkora negativitást sugalljon ez a komment ezért ide írom és komolyan gondolom is hogy nagyon örülnék végre egy NFS Undreground 1 és 2 remasternek, a 1-t rongyosra játszottam annak idején.
0
0
0
0
💬 2
Mizushio avatar
@CulturalCat: Inkább remake, mint remaster.
1
0
0
0
CulturalCat avatar
@Mizushio: Nekem igazából mindegy csak ne úgy járjon mint a GTA remasterek és visszahozzák a régi szép emlékeket.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Isten ments hogy a kárörvendés szóljon belőlem, de szerintem az Ea gyorsan le fogja lőnni a projektet.
4
0
0
0
Legendrush27 avatar
Imádtam az U1-2, de nincs értelme hozzányúlni így 18 év után hacsak nem egy Mafia szintű remake lesz. Egyébként a Heat éjszakai módban szerintem hozza csak érdemes a zenéket kikapcsolni és elindítani spotify-on az U2 zenéit 😅
0
1
0
0
-ARK- Doctor avatar
Ha hihetünk a híreknek - amikben én nagyon nem szoktam -, akkor szívesen megnézném ezt a játékot Remake-ben. Hiszen kiváló játék volt az akkori időkben, sokat játszottam vele, meg rengeteg tuning lehetőség volt.
Ha már jó pár játékot meg tudtak csinálni Remake-be, meg Remastered-be, akkor ez sem lehet kizárt. De várjuk ki a végét.
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@-ARK- Doctor: A csávónak hamar el kellene gondolkodnia, hogy átnevezi a helyeket és az autókat, meg egy két dolgot, mielőtt utólag kellene bajlódnia, mert el fogják szedni tőle a jogát, még az ingyen adásnak is, hisz nekik ez pénz kiesés, még ha nem is ők gyártották le.
2
0
0
0
Liptik avatar
@-ARK- Doctor: Igen, pont hogy a hiresztelés miatt fogják jelenteni a projektet az EA.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tuti elkaszálják... Ugyan az lesz a sorsa mint a Half Life 3-nak. Várjuk és várjuk de semmi 😕
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció