Rainbow Six Siege: itt az új anti-cheat rendszer

Szerző: xoki | 2018. July 09. | hír | 26 hozzászólás

A Ubisoft folyamatosan harcol a csalók ellen, az utóbbi hónapban pedig komolyabban ráfeküdtek a témára.

A kiadó legújabb csalók elleni megoldása a kétkomponensű azonosítás (two-factor authentication) bevezetése lesz, amelyet kötelezővé tesznek azok számára, akik rangsorolt meccseken szeretnének részt venni. A wallhack, aimbot, vagy teleportálás csak néhány azon csalások közül, melyeket a játékosok alkalmaztak. Az említett csalásokat használó játékosok elszaporodtak, ezért sok játékos elhagyta a játékot, főleg mivel a Ubisoft nem lépett az ügyben, egészen mostanáig.

Július 16-án kerül sor a csalók által felboostolt játékosok kitiltásának első körére, és a Ubisoft adatai alapján ez körülbelül 600 felhasználói fiókot érint majd. A Ubisoft magatartási kódexében július 11-én lép életbe ennek a szabályzatnak a bevezetése, azaz ettől a naptól kezdve azonnali kitiltást von maga után egy csalóval való szándékos összefogás.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Megjelenés: 2015. December 01. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
Szóval ha van a csapatomban hacker és nem lépek ki vagy mit tudom én mi akkor én is banánt kapok? Vagy mi az az összefogás?
0
0
0
0
💬 4
TheMenkuPocok avatar
@Tuhajohn: Nem játszodtam a játékkal, de gondolom van valami report rendszer, hogy ha csaló valaki akkor azt bejelented. De mi van ha te casual játszol és nem tudod hogy csaló? Barátom csgo-ban kapott bant ugyanígy, pedig nem ő csalt, hanem valaki a csapatából.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@TheMenkuPocok: Csak toxic lehet reportolni. Olyan semmisségékért jár a büntetés, hogy beírod hogy "ez".
0
0
0
0
xoki avatar
@Tuhajohn: nemnem, nagyon egyszerűen kifejezve csalóval való duoqueue esetén jár a ban
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Szerintem az lenne a legjobb ha aki csalna az 1 gomb nyomással meg is halna 😃 mert más olyan játékba csalni amibe nem ártasz másnak.. meg olyanba is más akinek anyagi kárt okozol... akár lelkileg kikészül hogy nem tudd játszani a pénzéért a csalók miatt !
0
0
0
0
WeKing avatar
600?! Ez csak szerintem kevés? 😃
0
0
0
0
💬 1
Larten avatar
@WeKing: Tegyenek utána még két nullát, és már mindjárt hihetőbb lesz a sztori 😆
0
0
0
0
hashimoto avatar
Ettől függetlenül szar marad 😃
0
0
0
0
💬 1
Kiki4444 avatar
@hashimoto: Lehet te mostanra meguntad, azért mindig is meghaladták a tudományomat az ilyen kommentek. Hajrá Chief.
0
0
0
0
no avatar
A TK és trollkodás még mindig megöli a ranked meccseket, de szokás szerint pont azzal nem foglalkoznak amivel a legjobban kellene 😃
0
0
0
0
💬 14
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Az optimalizációval?
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@SuperPuma: Az megvan 😀 TK csak 1x lehet egy meccsen trollkodás meg már csak az ember IQ szintjétől függ.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@LordSzalko: Mit kéne tenniük Team kill, ,,Friendly Fire" ellen szerinted?Emberi hülyeség, vagy oda nem figyelés, nem létezik rá gyógymód. Szándékos szemétkedést gondolom ugyanúgy lehet reportolni mint CS:GO-ba.
0
0
0
0
Adamhun97 avatar
@Kiki4444: Elég gyenge érv lesz részemről, de a friendly fire-t simán ki kellene kapcsolni sose értettem meg mi értelme egy ilyen dolognak, CoD-ba is utáltam ott is hagytam, CS-be már csak úgy eleve meguntam ezt a szutykot itt is kezd elegem lenni belőle...
Mikor elkezdünk egy meccset haverokkal és egyből ez megy spawn után voice chat-en, hogy "nézd a botot hát leviszi a HP-mat 15-re az idióta!!!"
És ezt az adott ember minden körben eljátsza....
Igen tudom ez már a trollkodási kategória ötvözve a drágalátos értelmetlen FF-el.

Itt most lehetne jönni azzal, hogy hát akkor ha kikapcsolnák akkor meg az lenne mint anno CoD-ba, csapattársamon keresztül lelőttem az embert... Nyilván akkor csinálják meg, hogy ne lehessen átlőni a csapattársakon, mintha olyan nagy dolog lenne, szerintem.

De biztos csak én vagyok a maradi ezzel kapcsolatban.
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@Adamhun97: Érdekesek vagytok nem siege játékosok 😃 Bárki aki kicsit is ismeri a játékot tudja, hogy a friendly fire nem véletlen van.. Már csak taktika előny is lenen ha nem lenne.. Ha fuze-t nézzük vicces lenne ha az egyik oldalon a falnak a cluster charge a másikon meg vígan rohannak be a támadók mert a védők szaladnak amerre tudnak hogy meg ne haljanak. Meg amit persze kihagytam de ez taktikai játék nem némi cs:go 😃 😉
0
0
0
0
Fukoshi avatar
@patrikkkk: "de ez taktikai játék nem némi cs:go"
Mert a CS:GO nem taktikai játék, értem, végülis Silver 2-be tényleg nincs taktika, de azért nézzünk már a legalacsonyabb ESEA szintet, már ott van normális taktika, ne is beszéljünk Rank S-ről. vagy akár Faceit LVL 10-ről.

Friendly Fire-nek meg direkt az a lényege, hogy az ember ne random dobáljon gránátokat, mindent agy nélkül felrobbantson, vagy épp az, hogy ne egyből lőjön mindent ami mozog. Szerintem kell minden normális taktikai játékba friendly fire. Ha meg a csapattársad a paraszt, egyszerűen reportolod, nem minden játékba van ilyen ember, kilépsz, ennyi.
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@Fukoshi: cs:go meg a taktika.. Istenem call of duty 4-be ugyanaz volt anno mint a cs:go-ba most 😃 Nálam az meg nem taktika bedobjuk a flash-t plantelünk aztán lesz ami lesz.. Bár még mindig jobb az R6 ranked matchmakingje mint a CS:GO-é 😃 Na meg hogy MM-ről lehet kickelni.. Vicc az a játék. Bár R6-ban még a copperek is taktikáznak 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@patrikkkk: Attól még hogy neked ennél bonyolultabbra nem futja csgoban, másnak még lehet 😀
Nem értem Siege mitől lenne jobb, tele van pakolva skillekkel de a játék 99%-a arról szól hogy ki veszi észre előbb a másik bolhafingyi pixel halmazát a falakon lőtt lyukakon át.
Mondjuk azt meghagyom hogy ennél extrémebb számháborúval még nem találkoztam.
0
0
0
0
rened avatar
@susguy: Abszolut no offense, de ha ez a velemenyed a siegerol akkor gondolom nem sok idot toltottel vele, max tevedek. a ket jatek osszehasonlitasa viszont netto marhasag.

szerk.: a friendly fire kotelezo elem szerintem ezekben a jatekokban, en is lottem mar el szandekosan vagy reflexbol veletlenul csapattarsat, van ilyen 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@rened: Non taken. Érdekelt a játék, ezért utána néztem és játszottam is vele, de mindkét esetben csak erről szólt a nóta.
Szerintem is értelmetlen volt elkezdenie hasonlítgatni, gondolom még mindig mérges a játékra amiért elnáspángolták silver 1-ben 😆
0
0
0
0
rened avatar
@susguy: Akkor vegulis szerencsere tevedtem. Nekem abszolut mas tapasztalataim vannak ezert is irtam. Tovabbi szep napot es jo jatekot!
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@susguy: Tévedés 😀 Az ötödik meccsem után oda is adtam a haveromnak az accot.. 😃 4 win 1 döntetlen. Na meg akkor az se véletlen volt hogy a haveromat meg engem is a semmire vaccoltak 😃 De igen ennyit erről
0
0
0
0
susguy avatar
@patrikkkk: Legalább bevallod hogy csaltatok is 😀
0
0
0
0
patrikkkk avatar
@susguy: Jaja 18 órával télleg az volt a célom 😀 Bár aztán kiderült hogy a shadowplay miatt lettünk mind a ketten kivágva 😃 Na meg lassan 800 óra R6-után ott is végigcsalom az egészet 😃 Na mindegy könyvelj el aminek akarsz 😀 De nem egy haverom hagyta ott azt a játékot a csalók végett és jött át siegeozni. Bár ha a siege nem ment neked akkor a cs-ben sem lehetsz valami jógyerek 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció