Project Resistance: itt a Resident Evil spin-off első kedvcsinálója

Szerző: xoki | 2019. September 10. | hír | 6 hozzászólás

Valamennyivel több mint egy hete már kiszivárgott néhány információ a következő Resident Evil kapcsán, de most már az első hivatalos trailer is megtekinthető, amely alapján tényleg egy co-op lövölde érkezik.

Egyelőre csak egy cinematic teaser trailert kaptunk, amelyben természetesen láthatjuk az új irányítható karaktereket is, akik épp egy titokzatos kutatóközpontban bolyonganak. A Resident Evil játékokra jellemző lények szintén nem maradtak ki, illetve a trailer végén egy ismerős arc is felbukkan. Ebből a videóból konkrétan nem derül ki, ezért a Capcom elárulta, hogy egy teljesen új, csapatmunkán alapuló, túlélő horror élményre számíthatnak a rajongók. Tehát úgy tűnik, tényleg a Resident Evil Outbreak tér majd vissza egy modernebb formában.

A Project Resistance PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de egyelőre nem tudni, mikor. Szerencsére hamarosan elrajtol a Tokyo Game Show (szeptember 12-15), ahol a Capcom bővebben is mesél majd a játékról, ráadásul játékmenetet is mutatnak majd.

Resident Evil Resistance
Resident Evil Resistance
Resident Evil Resistance
Megjelenés: 2020. April 03. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
Le merném fogadni, hogy ez egy nagy nulla lesz. Pontosan annyit fog érni mint az Operation: Racoon City. A cikkben meg van említve az Outbreak is... Na az sem ért egy krumplit sem.

Ahogy lentebb is írták: Egy RE3 remake treailert, ha bemutatnak mindenki remegve várja. Vagy akár, ha a 7. rész vonalán, vagy stílusával továbbhalad a sorozat az is valami. De ez?

Nem hiszem el, hogy nem végeznek felméréseket, kutatásokat. Az elmúlt időszakban csak néhány co-op cím: Way Out, Generation Zero, Overkill's Walking Dead... mind el lett felejtve. Senkit nem érdekel csak egy hónapig. Na jó, talán 2, de max 3. De lassan idetehetnénk az új Wolfenstein-t is. Azt is csak elrontotta a co-op.

Ha lusták ahhoz, hogy felmérjék az igényeket le kéne ereszkedni a játékosok szintjére. Pl tegyenek ki egy szavazást valahová. Mi kell? Multi? Co-op? Single?

Valahogy azt látom, hogy a játékipar az egyetlen ami semmibe veszi a piaci igényeket. Ld: EA sorozatosan.
Pedig mocskos sokat költünk rá. Ezen az oldalon is mindannyian.

https://gif-finder.com/wp-content/uploads/2015/12/Tim-Eric-Mind-Blown.gif
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hát, egy RE3 Remake kiadásával pedig meg tudtam volna békélni 😜
0
0
0
0
boymester avatar
Néhány frankó játék után kell egy kicsit pihenni is...
0
0
0
0
zelcsi avatar
Hát ez már nem az a játék amit annyira szerettem... de van akinek ez jön be! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció