SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Resident Evil Resistance
Resident Evil Resistance cover
Megjelenés: 2020. April 03.
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Kiadó: CAPCOM

Resident Evil Resistance gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel® Core™ i5-4460 or AMD FX™-6300 or better
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
DX:
Version 11
OS:
WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT Required)
STO:
12 GB available space
RES:
720p/30FPS
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM
DX:
Version 12
OS:
WINDOWS® 10 (64-BIT Required)
STO:
12 GB available space
RES:
1080p/60FPS
NET:
Broadband Internet connection
NOTE: If you don't have enough graphics memory to run the game at your selected texture quality, you must go to Options > Graphics and lower the texture quality or shadow quality, or decrease the resolution.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Resident Evil Revelations 2 / Biohazard Revelations 2Dark MoonlightRemothered: Broken PorcelainResident Evil 4 RemakeAlien: IsolationResident Evil 4 VR
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Ezt is sikerült kipróbálnom, és eléggé negatív a véleményem! Többször is bebizonyult már, hogy a Capcomnál nem igazán tudnak jó Resident Evil alapú multiplayert készíteni, és ez látszik itt is rendesen! Nagyon kiegyensúlyozatlan a játék, és a Mastermind-nak szinte korlátlan a hatalma a játék felett... Emellett a Survivor karakterek 70% használhatatlan, és gyenge felszereléssel, képességekkel rendelkezik... Tetejére nagyon sok bug van, az első 20 percben már ajtókon bugolt át a karakter, és a capcom szerverei a haveromat és engem is ledobálták játék közben! Ezt játszva még inkább röhejes a két játék árcímkéje... 😂
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Engem eddig nem győzött meg. A matchmaking nincs kiegyensúlyozva, néha 10 perc alatt nem találok meccset, főleg mastermind-ként, az irányítás néha körülményes, a benne lévő tartalom eddig nem túl sok. A szép pályák és a néhány tényleg izgalmas pillanat ezt azért nem tudja eltörölni.
0
0
0
0
Covid19 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
zsolo avatar
@Covid19: Jó, tudjuk! El lehet tolni az oldalról a biciklit!
0
0
0
0
no avatar
@zsolo: Pedig már majdnem vicces volt 😢
0
0
0
0
zsolo avatar
@LordSzalko: De csak majdnem : D
0
0
0
0
no avatar
7-8 óra játék után úgy gondolom tudok egy átfogó rövid leírást adni a játékról, persze ez még úgymond a herélt változat, a "végleges" kiadásban több pálya, Mastermind mindemellett a 4 fős túlélő csapat tagjai szintezhetővé vállnak majd (belőlük is érkezik +2).

Maga az elképzelés tetszetős, jól össze lehet dolgozni a túlélőkkel a Mastermind ellen. Sok negatív véleményt olvastam a játékkal kapcsolatban, hogy a Mastermind OP, Én ezt nem tapasztaltam meg, szerintem jó csapatmunkával simán végig vihető a dolog, persze random játékosokkal nyilván borul a balance, pláne ha a Mastermind nem először játszik a színfalak mögött. January az egyik leghasznosabb tagja a túlélő csapatnak, kamerákat tud hackelni, így viszonylag nagyobb biztonságban tud mozogni a csapat az adott helységben. Valerie-t találtam a másik hasznos karakternek aki lokalizálni tudja a terminálokat és a puzzle darabokat, sok időt megspórolva ezzel a csapatnak. Tyrone és Samuel a közelharci szerepet töltik be inkább, ezek közül az első inkább a tank míg a második a DPS, különböző fegyvereket és egyéb eszközöket ládákból tudtok vásárolni, minden rész kezdeténél megtalálhatóak, valamint a Safe Room-ban.

A pálya 3 részre osztott, az első részében a kirakós darabjait kell megtalálni (3db) majd rárakni az adott objektumra. A második részben terminálokat kell feloldani (3db) egy kártya segítségével amit szintén meg kell találni. Az utolsó részben szintén 3db Bio Core elpusztítása a cél, majd ezután az ajtó aktiválása ami kisebb késéssel nyitódik, addig védenetek kell magatokat.

Mastermind szemszögből a Beta szerintem élvezetesebb tud lenni (tekintve, hogy az egyetlen pálya hamar monotonná tud válni a túlélők számára). A Mastermind úgymond lapokkal rendelkezik és pontokba kerül az aktiválásuk, így elhelyezve a pályán lényeket, csapdákat, vagy Mr. X-et (Ahány Mastermind annyi féle "Elit" lény). E mellett a kamerákkal is tud lőni, valamint gyógyítani a lényeket vagy irányítani, maguk a kamerák kevés HP-val (van regen) rendelkeznek, szóval ügyesen kell használni őket.

Összességében élvezem a Beta-t, nyilván kicsit monoton ez az egy pálya és ugyan azok a feladatok, csak éppen az elemek/terminálok vannak elszórva máshol a pályán. Hibái is nyilván vannak még a játéknak, habár nem game breaking, de azért zavaróak. Például tárgyakat nem lehet eladni, csak vásárolni. A matchmaking nagyon lassú, rengeteget kell várnotok, ha nem vagytok meg négyen haverokkal, Mastermind szerepet betöltve valamivel jobb a helyzet. Így hirtelen most ezek jutottak eszembe mint hibák. Én úgy gondolom bőven van benne potenciál, csak helyén kell kezelni a dolgot, az irány tetszetős.
0
0
0
0
💬 3
DDarkness avatar
@LordSzalko: Az emberek 50%-ának nem töltött be a Matchmaking, és ez a Steam értékeléseken is látszik. Akinek betöltött az viszont egészen pozitívan értékelte. Én majd akkor értékelem ha betöltött 😆
0
0
0
0
TomSlier avatar
@DDarkness: 10-20 másodperc alatt talált társakat viszont nekem nem jött be ez a játékmód. Inkább feccölték volna az időt és energiát a remakebe.
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Mi négyen játszunk a játékkal, szóval mellénk csak Mastermind kell. Mikor egyedül indítottam keresést. Mastermind-ban viszonylag gyorsan bedobott, inkább a túlélőknek lassabb az matchmaking, úgy két fős csapatig, hárommal is már egész gyorsan talál. 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
A Matchmaking kb nem működik. 2-en vagyunk uncsimmal, maradék 3 embert meg nem talál, talán ha lefekszek aludni és reggelre megtörténik a csoda.
0
0
0
0
no avatar
Tölthető Steam-en is az Open Beta.
[LINK]

MINIMUM:
OS: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i5-4460 or AMD FX™-6300 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 12 GB available space
Additional Notes: Anticipated performance at these specifications is 720p/30FPS.

RECOMMENDED:
OS: WINDOWS® 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 12 GB available space
Additional Notes: Anticipated performance at these specifications is 1080p/60FPS.
0
0
0
0
no avatar
Important Update on Resident Evil Resistance Open Beta
"Unfortunately, due to some technical issues, there is a slight delay for the Resident Evil Resistance Open Beta on PS4 and Steam. The Xbox One version is unaffected and will be available as scheduled. We are working to resolve the issue as quickly as possible and will keep you updated on its availability. We sincerely apologize for the delay and appreciate your patience."

Itt követhető: [LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb