Co-op lövölde lehet a következő Resident Evil

Szerző: xoki | 2019. August 30. | hír | 23 hozzászólás

Néhány héttel ezelőtt megtudtuk, hogy a következő Resident Evil tesztelésére szeptemberben fog sor kerülni, most pedig további információk bukkantak fel a projektről, amelyet a Capcom a Tokyo Game Show alatt fog bemutatni. A játék egyelőre „Project Resistance” néven fut.

A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkező új játékát a Capcom - amelynek már weboldala is van - szeptember 9-én fogja leleplezni. Sajnos az oldalon egyelőre nem található publikus tartalom, viszont a Capcom által közzétett YouTube linknek köszönhetően egy rajongó rátalált néhány képre, amelyeken egyelőre ismeretlen karakterek láthatók.

Nagyon úgy tűnik, hogy egy új, négyfős co-op részt kapunk majd, hiszen az új karakterek látványa automatikusan kizárja a Resident Evil 3, illetve 4 felújított változatát. Ami még érdekes ezzel kapcsolatban, az a Resident Evil Outbreak oldala, amelyen már csak egy „OK” felirat látható. Az Outbreak a Resident Evil 2 és Resident Evil 3 idejében játszódik, szóval nincs kizárva, hogy tényleg ez a rész tér majd vissza. Az Outbreak volt az első olyan Resident Evil cím, amelyben co-op és online multiplayer is jelen volt, ebből kiindulva pedig érthető, miért volt szükség tesztelőkre is. A bejelentést követően a játékosok a Tokyo Game Show-n lehetőséget kapnak majd a játék kipróbálására is.

Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
Coop lövölde a resiben? semmi értelme nem erről szóltak ezek a játékok. 5 és 6 förtelmes gameplayből láttam hogy nem érdemes megvenni. 4-et nem értme miért szidják ízlásek és pofonok de szerintme jó lett 2 szintén és 7 pedig igazán jó story és atmoszféra.

Silent hill the room remakenek örülnék! silent hill szériát iért nem adják ki újra?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@pcboy: Ha neked nem tetszik akkor förtelmes, ha másnak nem akkor "ízlásek" és pofonok?
0
0
0
0
pcboy avatar
@susguy: Én legalábbis úgy vagyok vele hogy a szériának van ütős és gyenge megjelenésű részei! Melyiknek nem. Az biztos hogy ezek a játékok túlélő horrorra épül ami ép valamiféle fertőzéssel szemben kell a főhősnek küzdenie. Az hogy gondolnak egyet és újításkép próbálnak coopot belerakni az nem feltétlenül jó döntés. A rajongók nem épp emiatt keresik ezeket a játékokat. Ha én épp multizni vagy coopozni szeretnék akkor arra ott van bf1 és 5 vagy far cry vagy bármi más ami coop vagy multi téren erősen elhúz a mezőnyben. Inkább maradjanak a fejlesztők a saját asztaluknál amihez értenek és adjanak ki megint egy új horror storyt jó atmoszférával ahogy a re 2,4 és 7-nél sikerült.
0
0
0
0
boymester avatar
Túl jó volt a Resi 7 meg a remake, az alkalmi fogyasztóknak is kell valami, amit kitehetnek a vitrinbe. 😞
0
0
0
0
enslaved avatar
Akkor most sem lesz a 4. rész folytatása, vagyis annak a továbbvitele. Co-op lövölde? A Gears 5 - ben ez oké, de a Residentben nem.
0
0
0
0
💬 13
Memento Mori avatar
@enslaved: A 5. rész, a 6. rész, az op raccon city mind coopra épült. Egyáltalán nem áll távol a szériától a dolog. A 4. rész meg amúgy is a világ legszarabb resije. A valaha volt legrosszabb portolással, halál gyenge történettel, megreformált (értsd: el***) irányítással. Nem véletlen, hogy hagyták úgy megrohadni a 4. részt ahogy volt.
0
0
0
0
tivike avatar
@Memento Mori: Szerintem az egyik legjobb volt a 4. Nem mondanám, hogy hagyták, mert lett belőle HD kiadás is. Az irányítása meg tökéletes, ha van egy kontrollered. Nyilván fejlődött a sorozat azóta, de szerintem nagyon jó volt a 4.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@tivike: Persze, foglalkoztak vele még. Valóban volt hd kiadás is. Sőt, azt hiszem később kapott egér támogatást is a játék. De nem nagyon görgették tovább a vonalat. Én is végigtoltam egyszer kétszer, de nagyon akciójáték lett az elődökhöz mérten. Talán pont emiatt tartom a leggyengébb résznek. Sztem a 4. résszel kezdtek el rossz irányba menni.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Memento Mori: Az 5 még el is ment, de a 6. az irtó gyenge megyek előre és lövök kategória volt. Végig se vittem. Ettől se várok többet. Sajna nyomokban se tartalmaz hangulatot. De sajnálom, hogy ide jutott minden nagyobb cím.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@santakigyo: Nekem ez a megyek lövök akciójáték érzésem volt már a 4. résznél is. Es ahogy mondod, ez szépen meg is maradt az új részekben is. De ez tényleg a 6. részben teljesedett ki. Mind egyre gyengébbek lettek ezek a játékok ahogy jöttek az új részek.
De belátták ezt szerintem a készítők is, nem véletlen hogy ennyire elővették a régi részeket. (Biohazard HD, remastered) És szépen lassan sztem az összes rég részből kapni fogunk egy újragondolt változatot. Legalábbis a jelek erre mutatnak.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Memento Mori: Magával a megyek előre és lövök elgondolással nem lenne baj,csak olyan semmilyen volt,semmi hangulat,semmi. Most meg jönnek ezzel a co-op hülyeséggel ami nem lenne gond ha lenne normális kampány egyedül aztán ki mit akar,de mivel co-op játék lesz így a játékmenet is valami gagyi lövölde lesz semmi egyéb.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@santakigyo: Én valami left 4 dead újragondolásnak képzelem ezt. Meglátjuk. Minden esetre én is örültem volna valami singleplayer cuccnak.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Ez megint csak szándékos okoskodás volt részedről személyem felé. A 4. rész a legjobb Resi rész volt, tökéletes irányítással kontrollerrel ( arról nem mi tehetünk hogy ez neked nem ment😀😉, ötletes, izgalmas játékmenettel. Az 5. még mindig végig játszásra érdemes volt, a 6. már tényleg kissé erőltetett lett, a Raccoon City viszont már tényleg nem Resi volt, de még játéknak is gyenge lett. A lényeg hogy a 4. rész nem véletlen lett sokaknál az etalon a 2. rész mellett. A 7. rész is jó lett, de ha azt nézem már az sem volt a klasszikus értelemben vett Resi.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: A "legjobb" az eleg relativ. Nekem pl a 3. Reszig volt jo.
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Nekem meg a 4. Egy játékban az a jó hogy nem olyan mint az élet, nem kell sokat gondolkodni csak szórakozni. Vajon a DOOM is azért lett sikeres mert rengeteget kellett agyalni benne?
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Van aki szeret gondolkozni jatek kozben is. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Egy bizonyos fokig igen, de aki egész nap szellemi munkát végez már nem biztos hogy késő este pont arra vágyik.
0
0
0
0
no avatar
Bízom bennük, de várni jobban várom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció