Premierdátumot kapott a The Last of Us tévésorozat

Szerző: xoki | 2022. November 03. | hír | 10 hozzászólás

A Naughty Dog és az HBO megerősítették, hogy a Sony egyik legnépszerűbb játékát feldolgozó tévésorozat premierje 2023. január 16-án lesz.

A premierdátum valójában már a folyó hónap első napján kiszivárgott az HBO Max alkalmazáson és weboldalon keresztül, valamint az Egyesült Királyságban fellelhető promóciós anyagokon is látható volt. Ezúttal viszont hivatalosan is megerősítették, ráadásul egy vadonatúj plakát is érkezett, amelyen Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) látható, akik a The Last of Us posztapokaliptikus világának romos városában sétálnak. Nem sokkal a plakát felbukkanását követően az HBO Max Magyarország annak hivatalos magyar változatát is közétette.

Az HBO Last of Us tévésorozatának első évada 10 részből fog állni, amelyek a 2013-as játék eseményeit fogják feldolgozni. Azonban fontos tudni, hogy néhány epizódban a játéktól jelentősen eltérő események is helyet kapnak majd.

The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
The Last of Us Part I
Megjelenés: 2023. March 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remélem nem ****ták el....
Bár nagyon sz*rnak kell legyen, hogy ne nézzem végig... :)
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ez kell a népnek,sorozatok 😂😂😂🤣🤣🤣
2
0
0
0
💬 8
Dorci avatar
@cabus26: És neked ez miért fáj? :)
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Dorci: Mert gagyi xar lesz,semmi köze nem lesz max nyomokban a játékhoz.Fémízű lesz,semmi brutalitás,nehogy a szegény amerikaiak megijedjenek meg az idegrendszerüket felborítsa 😂😂😂
Soroljam még?
0
0
2
1
downuser avatar
@cabus26: Ellenben biztos lesz benne valami eLMeBeTeQ-vonal, hiszen a kislány a játék története szerint leszbikus - így hát a sorozatban bizton jelen lesz egy kis "érzékenyítés" mert ez kell a népnek, nem a gombafejű zombi.
0
1
0
0
Payphoner avatar
@downuser: hát igen az alap XD ha nem lett volna az alap játékban az akkor itt biztos az lenne :D De így megvan könnyítve a helyzetük :D
0
0
0
0
Dorci avatar
@cabus26: Nem kell, köszi a választ :D
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Dorci: Inkább a játékkal játsszál,abban nem csalódsz.Ezt sorozatban,amit abban művelnek nem fogják merni ellőni.
0
0
1
0
VidarArt avatar
@cabus26: Ne ítélj előre. Honnan a F*szból tudod, hogy az lesz? Ne ítélj előre....
0
0
0
0
vyne avatar
@cabus26: Kellenek is jo sorozatok, en pl sorozat fuggo vagyok. Ez viszont mar castingnal el lett baszva plane, hogy megmondtak nekik , hogy ne is nyuljanak a jatekhoz a szineszek. Nevetseges.
Ennek ellenere jo sorozatokra mindig van igeny.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció