PC-re is megjelenik a Power Rangers: Battle for the Grid

Szerző: xoki | 2019. January 18. | hír | 5 hozzászólás

Az nWay, a Hasbro és a Lionsgate összefogva egy új verekedős játékot jelentettek be, amely a 25 éves Power Rangers egy modern változata lesz.

A Power Rangers: Battle for the Grid PC-re és konzolokra fog megjelenni. Először a konzolos verzió megjelenésére fog sor kerülni, egész pontosan áprilisban, a PC-s verzió pedig az év későbbi szakaszában várható.
A játék traileréből kiderül, hogy pontosan milyen harcrendszerre is számíthatunk, amely remélhetőleg elég egyszerű lesz annak érdekében, hogy azok számára is élvezetes legyen a játék, akik még nem találkoztak hasonló irányítással.

A Battle for the Grid lehetőséget ad, hogy leteszteljétek, mire is vagytok képesek, ugyanis a világ bármely pontján találhatunk majd ellenfelet, de természetesen a barátainkkal is szembeszállhatunk majd. Ha a barátotok esetleg másik platformon szeretne játszani, akkor sincs gond, hiszen a játék cross-play és cross-progression támogatással érkezik.

Úgy tűnik, a játék egyelőre még nem került be a Steam adatbázisába, illetve a megjelenési dátum sem ismert, de valószínűleg hamarosan erre is fény derül majd.

Power Rangers: Battle for the Grid
Power Rangers: Battle for the Grid
Power Rangers: Battle for the Grid
Megjelenés: 2019. September 24. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: nWay
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
De jó! Érdekel ez a játék valakit? 😀
0
0
0
0
💬 3
Mizushio avatar
@tivike: Hát amit eddig láttam, nem fogott meg. Főleg az animációk.
0
0
0
0
tivike avatar
@Mizushio: Sejtettem. 😀 De attól örülök a cikknek. Jó, hogy ilyenek olvashatóak itt.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@tivike: Én biztosan kipróbálom. Na nem azért mert lenyűgözött a videó, hanem a 90'-es évek közepén óvoda után a Knight Rider- Power Rangers-Dragon Ball hármason mozogtam, úgyhogy megdobbant tőle a szívem. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció