PC-re is megjelenhet a Death Stranding

Szerző: xoki | 2019. August 08. | hír | 37 hozzászólás

Valószínűleg a legtöbben már hallottatok a Death Stranding című játékról, amelyet Hideo Kojima készít, viszont ha csak PC-n játszotok, akkor nem kizárt, hogy már meg is feledkeztetek róla, hiszen eddig úgy tudtuk, a játék PS4-exkluzív lesz majd.

Egy szemfüles Resetera felhasználó nemrég felfedezett egy érdekességet a PlayStation oldalán, amely alapján nagy valószínűséggel PC-re is megjelenik majd a Death Stranding. Ha ellátogattok erre az oldalra, akkor megtalálhatjátok az összes PS4-exkluzív címet. A Death Stranding nincs jelen a listában, viszont május 26-án például még ott volt Kojima alkotása is.

Igazából már régóta sejteni lehetett, hogy a játék nem csak PS4-re érkezik majd, viszont a legtöbb helyen mégis így tüntették fel, ezért a legtöbben ehhez tartották magukat. Most már viszont egyre több jel utal arra, hogy más platformra is meg fog jelenni a Death Stranding, többek között ez a tweet is.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 37
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ps3 ra lesz majd ? vajon valaki tud ebbe segíteni ?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@miki15: Biztos hogy nem fog
0
0
0
0
vyne avatar
@miki15: Szep lenne 😂
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Ez olyan hír mint a RDR2 PC megjelenés ? 😆
0
0
0
0
💬 1
Techthomas avatar
@Moon_Breaker: Hát lehet, van valami a nyomkereső kutyájukkal mert csak nyomot talál mindig, semmi kézzel foghatót!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Ez milyen játék lesz ha szabad megkérdeznem tps,fps akcio shotter vagy rpg? mertha jön pc re engem érdekelne ez a game csak nemtudom milyen játék
0
0
0
0
yericho500 avatar
nagy durranás lessz az biztos. 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Btw. a Doom Eternal mellett ezt várom a leginkább év végén. Kicsit sok már számomra az a hype amit Kojima és az elvakult Kojima fanok csinálnak, de amíg érdekel ez az egész sci-fi horror meta TPS kavalkád addig *** it. 😃 Meg hát a Silent Hills-ből indult ki az egész Death Stranding hát persze hogy érdekel!
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Amúgy biztosan jó játék lesz, de mintha kicsit túl lenne hype-olva, ami lehet jó is és rossz is.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@TheMenkuPocok: Egy Kojima cím már csak ezzel jár, nekem se áll föl amint meghallom a nevét, de szerintem ez egy olyan játék aminél van is mire építeni a hype-ot, mint ahogy nekünk van mire építeni a Cyberpunkhoz 😆. Az MGS széria nem kis hírnévnek örvend, Kojima itt most nagyobb szabad kezet kap a játékban, a játékai mind játékmenetben, mind történetben és annak elmesélésében kifejezetten egyediek szoktak lenni, ezen kívül láttunk egy pár nagyon kedvelt és jó színészt. Mads Mikkelsen azért már az én érdeklődésem is felkelti, bár kétlem hogy a Hannibalnál valaha is képes lenne jobbra.

Egyetlen dolog ami nem tetszik a hype-ban az a szándékos értetlenkedés, mintha a trailerek 28 dimenzióban játszódnának egyszerre. Persze, én se tudok többet a történetről mint akárki más, de szerintem erre lesz ott a játék, nem hiszem hogy akkora brainfuck lenne mint amennyire mindenki beállítja. Nem mintha elvárnám a játéktól.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@susguy: Igen ez érthető, Kojima bá már sok mindent tett le az asztalra. Kíváncsian várom ezt a játékot is, PC-n szeretném játszani mert más nincs 😆
Mindenképpen a történet most a hype building miatt ilyen szétszórt, de majd világosabb lesz.
0
0
0
0
Techthomas avatar
Az .... jó lenne mert anno mikor néztem róla infókat kicsit bele betegedtem hogy csak ps4 exkluzív lesz mint kiderült.De úgy látszik van még remény. Ez igen komoly game-nek ígérkezik.
0
0
0
0
no avatar
Mads Mikkelsen és Norman Reedus ugyanabban a játékban?! Ha ezt el merik sz**ni vagy nem kiadni pc-re is nagyot fogok csalódni. Do you hear me Kojima !!!
0
0
0
0
enslaved avatar
Mindegy mire érkezik, a lényeg hogy jó legyen, érthető Kojima-san?😉
0
0
0
0
kimi100 avatar
Ez az év játéka kell hogy legyen! Ha nem lesz az akkor Kojima italba folytja majd a bánatát.
0
0
0
0
tivike avatar
Jó lenne, viszont ez még csak feltételezés. A Red Dead Redemption 2 is csak "jön" pc-re...
0
0
0
0
💬 5
SuperPuma avatar
@tivike: Amúgy, ha belegondolsz, teljesen felesleges az első rész nélkül megjelennie PC-re.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@SuperPuma: Ebben lehet igazad van,de ott az érme másik oldala,hogy nincs. Számtalan esetben megtörtént már,hogy 2. résztől jelentek meg pc-re játékok. Lásd Dead Rising,Saints Row stb .. Tudom nem egy cég,de a tény az meg tény.
0
0
0
0
susguy avatar
@Thespartan: Azt se felejtsük el hogy a GTA V-nek több mint kétszer akkora bevétele volt mint egy Avengers: End Game-nek, az eddigi legnagyobb bevételű filmnek (épphogy beelőzte az Avatart), és ebben mindeképpen segített az hogy volt online mód és hogy megjelent PC-re. Nem tudom R2D2-ben mennyire jó az online, de ha foglakoznak vele, valószínűleg ugyanúgy egy nagyot profitálnának egy PC-s kiadásból, ha nem is annyit mint a GTA V.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@susguy: Ez meg a másik,nagyot dobott a latban a GTA 5 pc-re való kiadása,viszont az a baj,hogy a RDR2 online-ra sokan panaszkodnak.. így sokan visszamennek a GTA 5-höz,az viszont kicsit aggasztó. Viszont közel sem érteném,hogy a már említett R*:"könnyen át tudnánk tenni PC-re a RDR2-t" miért ne lehetne a közeljövőben,úgy gondolom,hogy mára már nem fog megnőni a vásárlások száma,nem húzni kéne ezt a dolgot,hanem már kiadni pc-re,egyébként is csak + bevételt jelentene nekik,tehát nem értem már azt a bizonyos citromot meddig akarják facsarni,ha már nincs leve...
Apropó,hiába marketing meg f*szomtudja,de nem pont az lenne a lényege az egésznek,hogy a vevő kéréseit teljesítsék? Úgy gondolom nem 1,nem 2 ember jelentkezett már a pc-s port megvalósításának pozitivitásáról.
0
0
0
0
no avatar
@Thespartan: Destiny 2 is kijött PC-re, első rész nélkül. Nálam el is kaszálta magát, lore tekintetében mindenképpen.
Más kérdés hogy PC-re a Final Fantasy 7-8 is kijött anno, a korábbiak nélkül, de ott nem nagyon volt még a részek között átfedés, áthallás, nem voltak egymás folytatásai.

De van ellentéte is:
Drakan 1 PC-re kijött, de a Drakan 2 már csak PS-re.
0
0
0
0
Apor avatar
Ez egy brutális játék. Brutális.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Már csak a GOW-ot kellene kiadni PC-re és nem is kellene PS4-et venni. 😆
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@Arthur Morgan: Szép is lenne.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Apor: Az már túl szép lenne ha a gow ot kiadnák pc re.
0
0
0
0
no avatar
Az ciki hogy Én nem ismerem ezt a szart?
0
0
0
0
💬 9
FoLey avatar
@Norbi5241: Ez neked szar? Jó játék lett a teszt alapján jah igen és daryl is szerepel. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@Norbi5241: Eltaláltad.
0
0
0
0
no avatar
@Norbi5241: Ha nem ismered, akkor miből gondolod, hogy az lenne? 😆
0
0
0
0
Twist avatar
@Norbi5241: Sokkal cikibb, hogy ezt így ide böfögted.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Norbi5241: Nem ciki ne aggódj, fogyatékosságod se az csak vele születtél, ez tény!
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@Norbi5241: "Gépigényes kommentek ostroma egy komment miatt"
Én:
https://pics.me.me/this-is-where-the-fun-begins-18255794.png
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Norbi5241: Inkább fogalmazzunk úgy, hogy minket nem érdekel ez a téma. Akinek készült, az örül neki, mi meg majd várunk valami más címre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció