PC-n futott a Halo Infinite egyjátékos kampányának demója

Szerző: xoki | 2020. July 25. | hír | 19 hozzászólás

Az Xbox Games Showcase rengeteg új, illetve régi klasszikus játék bejelentésének adott helyet, de a Microsoft természetesen a népszerű exkluzívokról sem feledkezett meg.

A bemutatón a Microsoft és a 343 Industries mozgás közben is megmutatta a Halo Infinite egyjátékos kampányát. A játék köztudottan Xbox One-ra, Xbox Series X-re és PC-re is meg fog jelenni. Egyre közelebb kerülünk a következő generációs Xbox megjelenéséhez, de érdekes módon a körülbelül 8 perces demó nem az új konzolon, hanem PC-n futott. A 343 Industries fejlesztője a kérdezz-felelek szekció során fedte fel az információt, és állítása szerint a PC-s demó az Xbox Series X által nyújtott élményt ábrázolta.

Az Xbox Series X 2020 ünnepi szezonjában fog megjelenni, és a Halo Infinite lesz a konzol egyik nyitócíme, ezért a legtöbben arra számítottak, hogy a bemutatón megmutatják majd, mire lesz képes, de ehelyett a csapat az E3-as bemutatókra jellemzően PC-n futtatott játékot mutatott.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yericho500 avatar
nekem is az jött le először,h eléggé csúnyácska mai szemmel nézve, de alakúl majd ez.
szerettem a szériát,valószínű ezt is ki fogom pörgetni 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ha nincs odairva, hogy az ujgenerációs konzolokra jön a videóból nem derül ki, hogy ez egy nextgenes játék akarna lenni.
Meg ez a Halo is már nagyon unalmas. A videót nézve untam az egészet,semmi új.
0
0
0
0
💬 6
Mizushio avatar
@santakigyo: Nem véletlenül döntött úgy a bungie, hogy inkább csinál valami újat és ott hagyták a HALO sorozatot és inkább megcsinálták a Destiny-t.
0
0
0
0
Starhaze avatar
@Mizushio: Ami a második rész monotonitása, erőszakos (szar) pvp questek, unalmas, ötlettelen és az agyatlan daily grindolások miatt olyannyira szánalmasan foskupac lett így a forsaken után, hogy még most is többen vannak a D1 towerben, hamarabb talál meccset raidre/dungeonra, mint a 2-ben 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Starhaze: Ne legyél annyira biztos. Még mindig másfél millió akítv játékosa van a Destiny 2-nek és egyébként is. Dungeon és raid-ra sose volt matchmaking a Destiny 2-ben. Szóval jó hogy hamarabb talál matchet Destiny 1-ben. x'D Hamarosan jön az új DLC megint duplázni fogja a játékosok számát.
0
0
0
0
Starhaze avatar
@Mizushio: Őszintén szólva kétlem.. amikor jött a második rész, akkor lehazudták az eget, hogy így tank, úgy healer, amúgy fraction választás stb. Fent van, hogy mi lesz új ebben a dlc-ben.. Fagyasztás..
[LINK]
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Starhaze: Az új DLC-vel együtt visszahoznak Destiny 1 contentet is és a Stasis megkapja azt a skill tree-t ami a Destiny 1-ben van. De te már előre tudod hogy szar lesz. Úgy hogy konkrétan még alig mutattak valamit. .-. -slowclap-
0
0
0
0
Starhaze avatar
@Mizushio: Konkrétan amióta ezt a segglyuk üzletpolitikát csinálják (rise of irontól kezdve) azóta már nem is kell agyalni hogy miről fog szólni ez a dlc is. Láttam, hogy mi lesz benne, egy valag videót néztem végig az "újításokról"és igen... ez konkrétan egy refurbished content lesz újfent. Több mint 1000 órám volt az első részbe belerakva boxon, a 2. rész is több mint 600 órával van nekem, és egyszerűen nevetséges amit művelnek a fejlesztők. A 2. rész megjelenése előtt úgy áradoztak, hogy igeeen a void titan rendes tank lesz, nem dps központú, a Dawnblade Warlock healer lesz és minden kasztnak jelentős szerepe lesz... ehelyett mindenhol csak Arc vagy Fire titan, Void Lock és Arc hunter. Szvsz nem hogy ló*** valósult meg abból amit mondtak, hanem annak a fele sem ráadásul a kasztok jelentőssége sem valósult meg, ergo teljesen mindegy hogy mivel mész egy raidre, mert nem lett megvalósítva a tank/healer részleg. Nem szól másról a játék, minthogy 3 napig izgalmas, utána észreveszed, hogy "gyerekek... ez volt az előző, meg az előző, meg az előző és még ki tudja már hanyadik dlc-ben is csak a skin más". Egyszerűen ez a kieg is arról fog szólni mint az összes ami megjelent a 2. részben, hogy 2-3 nap érdekesség, majd vársz 4 hónapot hogy megint megkapd az érdemtelen dlc csomagot arany áron, amiben újfent semmi újítás nincsen az ég világon. Egyetlen pozitívum az a Forsaken kampánya volt, de itt meg is állhatunk, mert úgy látszik, hogy a fejleszők az összes kreativitásukat felhasználták, hogy "visszahozzanak" egy eltűnt királynőt miközben az egyik legkedveltebb karaktert kinyírják és pótolják az inkább kellemetlenül idegesítő Gambites palival, mintsem tényleg érdemes contentet adtak volna ki.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
De vajon milyen PC lehetett az? Ez itt a kérdés 😎
0
0
0
0
💬 9
Mizushio avatar
@Rocky12: Itt nem azon van a hangsúly, hanem hogy konkrétan csúnya a játék. Az emberek nagyrésze sír is emiatt. Eddig amit láttam, még a HALO 5 is szebb..
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Mizushio: Hát igen. Szerencsére még mindig vannak értelmes fejlesztõk és a következõ években biztos lesznek majd játékok amiktõl le fog esni az állunk.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Mizushio: Szerintem elmegy grafikailag, Halo révén és ha az ember rajongó vagy
lehetősége van kipróbálni PC-n akkor nagy gond nem lehet. 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
@wgeorge85: Nem vagyok HALO fan. Viszont új HALO részről beszélünk, nem egy remake.. És ez jönne az új generációra. Az embereknek van okuk miért undorodni. nem mondom hogy engem nagyon zavar, de az emberek 40%-át nagyon is zavarja és ez majd az eladásokban fog jobban meglátszani.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Mizushio: Igazad van, aki mondjuk kifizet egy X összeget,
joggal támaszthat elvárásokat ehhez az új részhez. 😀
Nemcsak az eladásokban, hanem az értékelésekben is ki fog derülni mit is tettek le az asztalra...
0
0
0
0
Mizushio avatar
@wgeorge85:


Egyébként itt elemezve is van, hogy egyébként mik a fő problémái a játéknak grafika téren.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Mizushio: Minimum gépigény biztos nem lesz nagy,
hacsak el nem rontják az optimalizációt is PC-n...
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Remélem valami potato 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció