Xbox Games Showcase összefoglaló

Szerző: xoki | 2020. July 23. | hír | 27 hozzászólás

A Microsoft a legutóbbi bemutatóján rengeteg új játékáról lerántotta a leplet, amelyek mind Xbox Series X-re optimalizált címek lesznek. Bár néhány esetben külön nem emelték ki a PC-s megjelenést, idővel szinte biztosan elérhetővé válnak majd az említett platformra is. Most pedig lássuk a bemutató legkiemelkedőbb bejelentéseit!

December 4-én érkezik PC-re és Xbox-ra a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition. 2021-ben jön a csapatalapú free-to-play lövölde, az Exomecha. Jövőre érkezik az Echo Generation, a Hello Neighbor 2 és a Balan Wonderworld is.

Íme 8 perc Halo Infinite játékmenet:

Bejelentették a State of Decay 3-at:

A Turn 10 egyáltalán nem meglepő módon a következő Forza Motorsporton dolgozik, íme az első trailer:

Új trailert kapott a Rare következő játéka, az Everwild. Augusztus 27-én érkezik a Dontnod Tell Me Why című játéka. Szeptember 9-én egy terjedelmes DLC-vel bővül a népszerű The Outer Worlds. Az Obsidian új túlélő játékában mini embereket irányítunk majd, de a cég egy teljesértékű RPG-n is dolgozik, bemutatkozott az Avowed. Egy új stúdió, az Interior Night bemutatta az As Dusk Falls című játékát. Kiderült, hogy a Hellblade 2 Izlandon fog játszódni. Új trailert kapott a Psychonauts 2 és a The Medium is. Az Xbox Game Pass része lesz a Destiny 2. 2021-ben jön a Warhammer 40000: Darktide. Egy külső nézetes akciójáték lesz a The Gunk.

Végre láthattuk a S.T.A.L.K.E.R. 2 első előzetesét:

Végül, de nem utolsósorban hivatalosan is készül a következő Fable! Íme az első trailer, de sajnos a játékmenet leleplezésére még várnunk kell.

Ha lemaradtatok róla, akkor a teljes bemutatót visszanézhetitek itt.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nOmAd6 avatar
Nekem az Age of Empires 3 DE. hiánya kicsit csalódást keltett. A negyedik AoE részről nem is beszélve 😃
Soha nem fogják kiadni 😀😉
0
0
0
0
Santi avatar
Az Avowed, Stalker2, Fable tuti instant buy lesz 😀
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Santi: A Fable-ből mondjuk még nem sokat láttunk igazából de a másik kettő már nálam is tuti instabuy lesz. 😆
0
0
0
0
MrPsziho avatar
Halo Infinite......értem én hogy demo rendben nincs még teljesen kész ez csak egy összedobott cucc hogy megmutassák a játékot rendben (mondjuk 3-4 hónapra a megjelenéstől eléggé sanszos hogy ez szinte a végleges), értem, hogy meg kell jelenjen one-ra x-re s sx-re meg pc-re rendben elfogadom.....de erre komolyan ki a fene bólintott rá??? okay xsx a legg OP-b next gen konzol lesz meg új motort is csináltunk ami csilivili ***a open world re lesz képes, skálázható meg anyámtudja mi, szóval adjuk ezt a valaminek kinéző halo-t ki promóció gyanánt!! S nem az idegesítő leginkább benne hogy úgy néz ki ahogyan, hanem hogy látni van benne munka mert tényleg él a világ vannak állatok benne, ellenségből is a demo alapján sok s változatos repertoár lesz, az a csuklóra helyezhető indiana ostor szerü izé is van ami tök jó kis játékmechanikai elem lesz a demo alapján, szóval van benne munka.....de ez ahogy jelenleg kinéz az röhejes annak fényében amiket eddig állítottak, s promóztak ! Tudom majd valaki lehet megírja, hogy de a látvány nem is fontos annyira stbstb DE! 1: AAA/system seller címnek része a szép látvány mert attol AAA kategória hogy mindenben szinte a maximumot tudja hozni legyen az story, gameplay, látvány! 2:2020-ban van egy elvárt igény, illetve a látvány nagyban hozzátud járulni az élményhez! Főleg egy Sci-Fi világban. Ráadásképen 5 éve hegesztik, s 500millió dollárt kaptak! nem értem mire ment el ez a sok pénz? Márketingre nem hiszem mert nem igen volt reklámozva. Mind1 a lényeg remélem hogy jó lesz s méltó a széria hírnevéhez.
0
0
0
0
💬 2
Tuhajohn avatar
@MrPsziho: AAA játékok mindenről híresek, de a történetről biztos, hogy nem.
0
0
0
0
no avatar
@MrPsziho: Az a vicc,hogy ez állítólag PC-n futott.Azt mondták,hogy ez egy régi változat volt(amit nem értem hogy miért mutogatnak,ha ilyen).Ennél szerintem a Halo 5 szebb volt One X-en,de akár a Gears 5 is.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez a Halo olyan már, mintha csak a Ubisoft szériája lenne! 😂 Újrajátszottam a Master Chief Collection több játékát is, dög unalmas már ez a sorozat... Ez az új rész is ugyanaz lesz szinte, csak minimálisan jobb a grafikai megvalósítás. Őszintén ettől a bemutatótól nem ment fel a pulzusom! Az is vicces, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 elvitte a showt, ami nem is a saját címük! 😂
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
A State of Decay-ből továbbra se értem hogy miért kellett folytatás, ráadásul még egy 😃
0
0
0
0
kellpenzps5re avatar
Stalker 2 trailer egyértelműen ellopta a show-t nekem. 😀
0
0
0
0
csigafos avatar
Nah a S.T.A.L.K.E.R. 2 nagyon várós! 😀😉
0
0
0
0
Tibi86 avatar
Király játékok! Várom nagyon a S.T.A.L.K.E.R. második részét, majd kipörgetem valahogy. 😃
0
0
0
0
soulknight avatar
A State of Decay szerintem is felejtős, faxnak eröltetik ha 2x elvérzett minek belerúgni még 1et?
Na de a többi? Instant boner!!!! Nem vagyok öreg csóka de annyi nosztalgikus élmény töltött el...genyó vagy Microsoft hogy így akarod visszaadni a gyerekkorom de jöhet 😃
0
0
0
0
cabus26 avatar
Nem tudom,hová erőltetik a State of Decay 3-at,amikor az előző két része is xar volt.
Az új Forza viszont brutális lesz meg tán a Halo is jó lehet.A többi OKÉ játék.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@cabus26: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát mert valamely szinten nem valósághűen akarták megcsinálni,de maga a környezet sztem elment.Nem egy Crysis,de oké.Engem az zavar benne,hogy nem, változatos és az összes részben szinte ugyanaz az enemy meg a fegyverarzenál.
0
0
0
0
gigazte avatar
@cabus26: Ez a "mert valamilyen szinten nem valósághűen akarták megcsinálni" szöveg egy kicsit sem unalmas. Manapság amelyik játéknak nem jó a grafikája arra mindenki ezt mondja védelem gyanánt! 😆 Nem a grafika az első szempont nálam, de ez a következő generációt tekintve egy kicsit kevésnek tűnik.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@gigazte: Hát a HALO-k sosem voltak nagy megfejtések,mentél és lőttél,minimális sztorival és epikus csatákkal a végén.Kicsit unalmas is volt,meg ez sem lesz nagyobb megfejtés,de kikapcsolódásnak megteszi,no meg ennek a multija olyan népszerű,nem az egyjátékos része.
0
0
0
0
no avatar
S.T.A.L.K.E.R. 2 waaaaaaaaaat?!
0
0
0
0
nesh019 avatar
halo az pont olyan mint a Halo 1 csak mai grafikával... 2001 óta ugyan azt adják el nekünk 😃
0
0
0
0
💬 1
kellpenzps5re avatar
@nesh019: Hát persze. 😆
0
0
0
0
Mizushio avatar
Végre Stalker 2.. Kb 2010 óta várom. 😶
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Amikor megláttam a Fable-t akkor kurvára megörültem. VÉGRE!
0
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@TRACERHD: En is felsikoltottam egybol 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@TRACERHD: Arra várhatsz még. Mivel csak Series X-re és PC-re jön, így min. 2022 vége, de 23 inkább.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Quadgame94: Igen mert egy ilyen oldalon nekem pont nincs PC-m. Ha a Cyberpunk még csúszna az sem érdekelne, tudom hogy ki fog jönni mint a Fable és az nekem jó.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@TRACERHD: Nyilvan jo en is varom. Csak mibel a micro elmondts h nem lesz csak seties X exkluziv (ami jon pc-rw is) meg 2 evig igy tuti h a Fable leghamarabb 2023-ban jon. Akkor viszint PC-re is. Jo volt ez a teaser de latszik h alig van kesz belole valami.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció