Öt tripla A-s játékot tervez kiadni a Ubisoft

Szerző: xoki | 2020. February 08. | hír | 49 hozzászólás

A tegnapi pénzügyi beszámolóján a Ubisoft felfedte, hogy 2021 áprilisáig öt AAA-s játékot adnak majd ki.

Az öt AAA-s játékból az alábbi három címet említették meg: Watch Dogs Legion, Gods & Monsters és a Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine. Jason Schreier tweetje alapján a másik két játék pedig nem más, mint egy új Assassin's Creed és egy új Far Cry. Ezekből az egyiket 2021 első felére halasztották, de egyelőre nem tudni, melyiket. Nincs kizárva, hogy valamelyik projekt még hasonló sorsa jut, hiszen a cég által említett három játék már túl van egy halasztáson.

Mindezeken felül kiderült, hogy a Beyond Good and Evil 2 és a Skull & Bones biztosan nem jelenik meg ebben a pénzügyi évben. Sokan örülnének a Splinter Cell folytatásának, de a jelenlegi állás szerint ebben az évben sem érdemes rá számítani.

Hozzászólások: 48
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Masterthief avatar
Az AC és a Far Cry egy tripla rakás szar lesz, nem Tripla AAA-s játék. 😃 Mivel pár éve semmi újdonság sem grafika terén, sem játékmenet szempontjából. Inkább a régen elfeledett címekkel foglalkoznának, mint a szinte évente megjelenő szarokkal.
0
0
0
0
💬 1
pinkyke avatar
@Masterthief: egyet értek veled 😆
0
0
0
0
no avatar
Ésmég lehetne sorolni a félbehagyott sorozatokat világokat az Ubi háza tájáról...
Anno: igaz tavaly jött ki, de jó lenne továbbmenni benne valamerre.
AC: sajna viking lesz nem római, de ha bekerül végre a coop akkor az még jó is lehet
Division: 2 rész most lesz egy éves és ez idő alatt nem nagyon erőltették meg magukat hogy tartalmilag megtöltsék

Might and Magic: ott van náluk a cím és a világ de éppkézláb játékot nem tudnak lerakni az asztalra, kb mint a gameworkshop esete a warhammer világgal. Pedig anno voltak jó címek pl Dark Messiah of Might and Magic
HAWX: béna lett a második rész, hiányzott belőle a sebesség, de maga az arcade repkedés nem halott, lásd Ace Combat 7...tehát lenne létjoga egy újabb HAWX résznek
Prince of Persia: ok hogy az AC-k túlnőtték, de nekem a Sands of Time nagyon tetszett. Volt sztorija, igaz nem nagy, de volt legalább, quick save - quick load remekül ki lett alakítva és úgy az egész kerek játék volt
Rainbow Six: visszasírom az első pár verziót amikor még taktikáról szólt és nem az ész nélküli lövöldözésről
Starlink: végre kijött PC-re erre kaptunk egy multi nélküli erősen túlárazott játékot. Ésszerűbben megoldva még jó is lehetett volna, a vele jött 14 óra picit karcsú az árához képest
Splinter Cell: Pandoras tomorrow után nem követtem a további sorsát, így számomra érdektelen már, hacsak nem újítanak egy nagyot, amit kétlek
Settlers: A III után elmentek nagyon a málnásba és azóta sem találtak vissza a helyes útra, Champions of Anteria meg nc kategória

Tom Clancy neve is ott van náluk és az öreg 25+ könyvéből alig tudtak összerakni valami eredetit. Kifejezetten a Rainbow Six az ami a könyve alapján készült, de a többi...pl.: a Red Storm Rising 1-2 -ből egy vérbeli hidegháborús RTS is készülhetett volna ehelyett kaptunk egy Endwar-t ami erősen meh kategória. Akkor már inkább World in Conflict, ekkor a Massive még tudott játékot készíteni. Ebből is jöhetne folytatás. De a későbbi könyvekben is van bőven világméretű balhé amit meg lehetett volna jeleníteni játékban akár rts akár fps vagy tps formában.
0
0
0
0
💬 6
Warlordcommander avatar
@Palanova: Gamesworkshop nem is akar nagyon a warhammer játékokkal foglalkozni, inkább a maketteket meg a könyveket nyomatják, de azok jók is.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Ok akkor adják el a világ jogait és hátha más kiadó tud valami normálisat alkotni és akkor nem születnének olyan hulladékok mint az Eternal Crusade...érdekes a Dawn of War 1 jól sikerült, még a DoW2 is, ha eltekintesz a stílusváltástól...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: 1975 óta csinálják a világot, könyveket és a táblás játékokat, nekik a videó játékok csak mellékesek, jogokat pedig biztos nem adnák el.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Anno a THQ volt aki kezelte a wh video game jogokat, és nem is rosszul, de ugye megszűnt, a jogok visszakerültek és most lejtmenet van ezen a fronton...
0
0
0
0
WeKing avatar
@Palanova: Jön a Prince of Persia.. csak nem úgy, ahogy azt vártuk.. 😆
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Ennyi erővel jött egy Warcraft 3, csak nem úgy, ahogy vártuk 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
Ha most a vikinges assassins lesz, remélem később a japán stílusú ninja(assassin) vs samirai (templomos) következik.
Watch dogs legiont már nagyon váróm.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
Én örülnék egy Western-es Far Cry nak, talán ez a világ következne most 😆 Sőt,nem is kellene újítani a játék meneten,ami eddig jó volt, jó lesz később is.
0
0
0
0
💬 11
santakigyo avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Ezt szerencsére már csak te gondolod így. Ha kiadnak megint egy olyan részt ahol unalmas full scriptelt főküldetések vannak és mellé outpost foglalások akkor meglincselik őket.
Azok az outpostok is..... Előre megirt vonalon járőröztek és az sose változott és senkinek fel se tűnt, hogy ha a végén egyedül volt egy táborban,nyugodtan sétálgatott. Ez a FarCry 3 idején elment, de azóta eltelt pár év meg rész, itt az ideje változtatni.
Egyedüli pozitív a játékban az a természet, az nagyon szép, viszont hiányzik a dinamikus időjárás.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@santakigyo: Jah,az egész világon csak én😀 biztos így van ahogy mondod...
Az a gond,hogy túl nagyok az elvárások és már kb az se lenne elég,ha 200 órás játék menet lenne meg ha 10 db 400 oldalas könyvnek megfelelő történettel rendelkezne a játék...na meg sorolhatnám.
Mindegy, én jól elvagyok az 5 tel, illetve a New dawn al.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Nem kell 400 oldalas történet, stb. Csak a játékmenet a 3 óta alig vagy inkább semmit se változott. Persze tetszedjen neked nem ezt mondtam, de már elfáradt ez a játék. Tesztekben is írták.
Aki követi a sorozatot részről részre az tudja miről beszélek.
Megjegyzem ettől függetlenül persze neked bejöhet és nincs ezzel semmi gond.
De ugye maga az UBI is nyilatkozta, hogy változtatni fognak, mert nagyon egysíkuak a jatékaik. Van alapja.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@santakigyo: Végülis igen. Én az 1 el játszottam amikor kijött 2003ban(?) Azután meg kihagytam elég sok időt. Tehát nekem a 2,3,4 rész kimaradt teljesen,majd a primal jött azután meg a többi.
Így nekem még nem uncsi 😀
Ha a széria összes részével nyomtam volna lehet elegem volna nekem is.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Én a primalt nyomatom most, de ezt se azért mert far cry, vagy ubisoft, a kőkorszaki mivolta fogott meg. Szerintem nagyon jó is de történet az nincs sok benne. Az viszont biztos hogy több far cryal nem fogok játszani mert nagyon nem érdekelnek.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@Warlordcommander: Az nekem is tetszett,nagyon jól eltalálták különben azt a részt,az atmoszféra lehengerlő, a grafika még mindig pazar.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Gyakorlatilag neked az összes FarCry kimaradt. Az elsőnek csak a neve az de semmi köze hozzá. A primal is egy mellék ág a 4 mappjára ráhúzva.
Így legalább jobban leköt az 5. rész valóban. A lényeg, hogy neked jó. 😀
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@santakigyo: Igen😀 pont most vittem végig a New dawn t 😆
Visszatérve, nekem a sima Far Cry az etalon,a 2 óriási csalódás volt számomra. Gameplayt láttam róla,illetve a 3 ról is meg a 4 ről is. Igazság szerint a 4 volt az amin elgondolkoztam,hogy kiviszem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Az elsőt még a crytek készítette.A cryengine futott alatta.
Én is szerettem, jó volt. Kár, hogy az nem kapott folytatást valamilyen formában.
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Bezzeg a legjobb részről senki nem beszél 😞
https://gpstatic.com/acache/10/84/3/uk/packshot-ebacc85acc85313d9b63f08de05f0878.jpg
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@santakigyo: Azt kellene rebootolni 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Akkor a Roller Champions sem fog megjelenni? Kár, pedig érdekesnek tűnt. 😞
0
0
0
0
SuperPuma avatar
AC és a Far Cry helyett nem lehetne Prince of Persia és Splinter Cell
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egy normális új nem copy paste ghost recon gamet pls
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Ezz azzz még több folytatást FutószalagSoft. Bele is halnának ha elő kéne jönniük valami eredetivel. Far Cry 5 nem tetszett, de csak a sztorija miatt. Ha hasonló minőségben más történetet hoznak, meg is kajálom, de attól még az is csak egy újabb rókabőr lesz. Splinter Cell-t már nem tudom hány éve rebesgetik lassan olyan lesz mint a Half-Life 3. 😂
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Én már azt várom, hogy ez a retek cég mikor jelenti be a csődöt.
0
0
0
0
💬 1
RigbyTheMad avatar
@Tuhajohn: Amíg maga élni fog nem fog bekövetkezni, de még utána sem. 😉 😀
0
0
0
0
PeAdam avatar
Én az új AC-t kifejezetten várom 😀 Szerintem az Origins és Odyssey nagyon jól sikerült. Az Originsben 97 órám van már, most kezdtem újra, még 3 év után is lélegzetelállító!
0
0
0
0
Liptik avatar
Watch Dogs Legion, új Far Cry és új AC az jöhet, bár én jobban örülnék egy Prince of Persia résznek, szeretem ezeket.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Vajon mit tudnak Far Cry téren alkotni? Mélységlegi megreformálják a széria ezen részét? Másképpen fogalmazva újragondolják vajon mi kell bele (ami hasznos és új szint visz a játékba) és mit kell kidobni (önismétlő, idegesítő elemek)? Vagy netán kapunk egy új történetet, amit szériákon átívelő kísértetiesen hasonló megvalósítással fognak tálalni? Számomra ezeket a kérdéseket veti fel a távolban felsejlő (Ubisoft által készített 7.) új Far Cry rész.
0
0
0
0
💬 7
YoRHa 2B avatar
@Scorn Face: Nemtudom, Far Cry 3 at már eladták egy párszor ha érted a célzást 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@YoRHa 2B: „Ismétlés a tudás anya.” Tartja a régi bölcs mondás. (De csak egy ideig)
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Scorn Face: Több mikrotranzakció.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Tuhajohn: Igen, ez is megeshet....
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Scorn Face: Érdekes lesz az új FC, kíváncsi leszek rá. A 3-at nagyon szerettük, a 4 már kicsit önismétlő volt, de szerintem még nem volt rossz fogadtatása. Az 5-öt már kevésbé szerették (nekem azzal sincs bajom, bár első blikkre nem tetszett), mindenképp jót tenne a sorozatnak egy 3-as szintű vérfrissítés. Vagy visszakanyarodni az első részes dologhoz. Nagyon jól meglehetne csinálni. 😀 Bár jó lenne ezt a trópusi környezetben látni, lehet úgy kéne ezen változtatni, hogy csak annyira tér el amennyire szükséges, de a hangulata hasonlít a trópusi környezethez. Csak mert trópus már volt 2x. Én egy ilyet néznék meg talán leginkább, ha jól van kivitelezve. Valamit villantaniuk kell, az biztos.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@yugiohyugiohzebuyug: 4 után még egész jó volt az 5 csak kb ugynaz a játék megint 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Igen az ötödik résznél a mosoly erősen mérsékelt volt. És valóban, a harmadik volt a best a rajongóknak. A negyedik szorosan a harmadik mögött volt ugrásra készen állva. Igazából vissza lehetne kanyarodni egy kicsit Afrikába is. De talán azt veszélyes lenne kivitelezni. Viszont egy kis cyberpunk világából kiragadott elemekkel megtűzdelt rész az nagyon adná. És abban is igazad van, hogy valamit villantaniuk kell majd.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Elvileg úgy szólt a pletyka, hogy februárban leleplezhetik az új PoP-ot és Splinter Cell-t többek között. Remélem így lesz, még ha idén biztosan nem is jelennek meg. 2021 nyár/ősz/tél még lehet.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: én személy szerint az új Prince of Persia nak tudnék örülni a legjobban.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Sztem meg a The Settlers lesz az egyik mivel a megjelenést elhalasztották tavaly 2020-ra 😉
0
0
0
0
no avatar
Csodálom, hogy még így erőltetik az FC témát. AC biztos megint szép tájakkal operál majd lehet benne fotózgatni akár csak az Odyssey esetében. R6 Quarantine-ban van potenciál, de az Ubi-t ismerve el lesz rontva, ha nem megjelenésnél, akkor majd később, akár csak a Siege esetében. Skull & Bones az várós, eddig látottak alapján ígéretes.
0
0
0
0
no avatar
Én személy szerint örülnék egy ***a prince of persianak is.😊😊
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én pont az FC-t meg az AC-t nem várom 😃
0
0
0
0
odinx avatar
Kíváncsi leszek az új Far Cry-ra és Assassin's Creed-re. A New Dawn-ban nekem nagyon tetszett ez a Mad Max-es környezet.😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
A zombis Rainbow felkeltette az erdeklődésem, bár ez is csak egy lesz a többi között.Szinte biztos, hogy elcseszik.
FarCry meg Assassins...... Kb 80% már tudom milyen lesz a játékmenet szóval torrentről se érdemes letölteni majd. Talán ha nincs más de forintot nem fog érni.
Ne legyen igazam, de gyanús.
0
0
0
0
enslaved avatar
"Assassin's Creed és egy új Far Cry"
A másik három nem is érdekes😀 Azért egy új Splinter Cellt (amolyan Blacklist stílusban) még elviseltem volna.
0
0
0
0
💬 1
NemAzaSrac avatar
@enslaved: Az utolso ketto nekem is felkeltette az erdeklodesemet, meg a Watch dogs legion ( kedvenc) a rainbow siege egyaltalan mindig ugyan azt kell csinalni ( nagyon monoton az egesz ) , de az AC es F.Cry erdekes lesz szerintem mivel muszaj tartsak ezt a szintet rosszabb nem lehet, amugy igen egy splinter cell is jo lett volna megneznem most egy 2020-2021 es grafikaval 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció