Nyílt világú kampányokra állhat át a Call of Duty

Szerző: xoki | 2024. February 08. | hír | 15 hozzászólás

Sokan dicsérik a Call of Duty: Modern Warfare 3 többjátékos részét, de az egyjátékos kampány sok kívánnivalót hagyott maga után. A fejlesztőcsapat elhagyta a korábbi COD-kampányok strukturált misszióit, és inkább nyílt világú küldetéseket készítettek, a legfrissebb információk szerint pedig ez nem egyszeri eset lesz.

Amennyiben igazak a pletykák, akkor a filmszerű kampányok kedvelői csalódni fognak a jövőbeli Call of Duty játékokban. Az Insider Gaming értesülései szerint a Black Ops Gulf Wartól kezdve nyílt világú kampányokra számíthatunk, de állítólag néhány lineáris küldetés is integrálásra kerül. Valószínűleg Halo Infinite-féle játékmenet elkészítése a cél, amelyben szépen vegyítették a nyílt világú és lineáris küldetéseket, azonban ez sok egyforma pályához vezetett.

A jelentés szerint az új, nyílt világú kampány inkább egy Far Cry-ra fog hasonlítani a megszokott egyjátékos Call of Duty élmény helyett. A játékosok például járművek és gyorsutazás segítségével közlekedhetnek majd, ráadásul egy saját osztag is jelen lesz a pályán, hogy ne egyedül kelljen barangolni.

A Black Ops Gulf War idén érkezik, szóval az elkövetkező hónapokban biztosan több érdekesség is kiderül még a játékról.

no cover
no cover
Call of Duty: Black Ops Gulf War
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Raven Software, Treyarch
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TikoTime avatar
Far Duty 😂
Miért nem rimékelik a COD 1-2-t, arra nagyobb igény lenne... Talán még meg is venném.
A Mafia 1 jól sikerült, követendő példa.
0
0
0
1
bukta2 avatar
A warzone sikere után ez nem is olyan meglepő, 1 próbát megér, szerintem jót fog neki tenni ha kitudják majd tölteni a mapot,meg hát, újjítanak, ezzel is megdobják majd az eladásokat, mert sokan kíváncsiak lesznek rá hogy sikerült, mindenesetre ezt sem fogom megvenni ahogy a WWII óta egyiket sem...
0
0
0
0
💬 7
kismadar avatar
@bukta2: Az új MW3-nál is pont ezek a nyíltabb pályák baszták el a kampány, szóval ha ezentúl ezekben is olyanok lesznek, akkor semmi jó nem sül ki belőle. Ezeket a kampányokat pont az kisebb pályák akciódús scriptelt jelenetei tartották a mai napig csábítónak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Csak ismételni tudom önmagam

,,ezzel is megdobják majd az eladásokat, mert sokan kíváncsiak lesznek rá hogy sikerült"
0
1
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Nem fogják megdobni vele, mindenki pont ez miatt húzta le az MW3-at is.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: De az az MW3 volt... ez meg az új cod lesz.
0
2
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Szerinted képes az Activision bármelyik fejlesztőcsapata is csodát művelni? Túl sokat vársz tőlük ezzel kapcsolatban. Főleg ennyi futószalagon gyártott cím után... 😆 Továbbra se fogja a kutyát se érdekelni, hogy nyílt világú, ha a fejlesztők beleszarnak amúgy is, hogy jó legyen, csak a saját munkájukat akarják megkönnyíteni vele.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Figyelj... én már a WWII óta nem vettem Cod-ot és nem is fogok amíg a Cod2 remake vagy remastered nem jelenik meg... én nem várok senkitől semmit... csak a tényekre hivatkozok... az összes cod sikeres... veszik az összeset mint a cukrot amikor megjelenik, vannak rosszabbak meg jobban sikerült részek... de összességében mind kasszasiker (sajnos) ez is az lesz mert akármilyen szar lesz pistike megfogja venni ahogyvaz eddigi részeket is...másképp nem csinálná őket futószalagon minden évben... nézzük csak a BF szériát... eléggé megosztó lett az utolsó BF, sőt az előtte lévők is már, mégha azok még jobbak is voltak, és be is látta ezt a fejlesztőcsapat és áttért a 3 éves ciklusra...szóval még1x én nem várok semmit, azt is tudom mik az előzmények és a tények, nekem is van internetem,informálódok, és minden évben savazza mindenki a cod-okat de valahogy a megjelenésük után mindig jönnekbaz újjabbnál újjabb cikkek hogy ilyen meg olyan sikeres... mivel ezvaz MW III nem szólt akkorát amekkorát a kiadó várt így ki kell találjanak valami újdonságot amire fejlesztik a következő részt, és erre rengetegen kíváncsiak lesznek majd hogy hogy sikerült. De nem kell velem egyetvérteni, ez csak az én véleményem. Nincs ezzel semmi baj. 🫡
0
0
0
0
Mizushio avatar
@bukta2: Hát eddig az MW3-at látva az emberekből pont az ellenkezőt hozták ki. Világ legszarabb kampányát csinálták meg és most teljesen újra akarják dolgozni. :p
0
0
0
0
xCube avatar
A hír címét olvasva pont egy (Far) Cry of Duty jutott eszembe. Azt viszont nem nagyon tudom elképzelni, hogy az öbölháború háborús környezetébe hogyan illik a nyílt világú játékmenet.
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@xCube: Úgy illik mint szinte az összes többibe,sehogy.
Menj ide,menj oda,ismétlődő,felesleges,időhúzó mellékküldetéssel.Keresgélj totál felesleges trófeákat,fejlesztéshez szükséges cuccokat.
Ami a kedvencem,hogy most még nem tudsz azon az ajtón átmenni ami mögött van valami,majd később,ezáltal biztosítva,hogy visszagyere és tovább keresgélj az amúgy már untig bejárt területen.
Nem baj,mert elmondhatod,hogy már X órát beletoltál a játékba,hűha de jó.
A lényegi feladatok meg alig-alig tesznek ki egy minimális szintet.
De mint írtam ennek a játéknak már mindegy.
0
0
0
0
wiza avatar
@santakigyo: Én meg pont az ellenkezője vagyok, ha tetszik egy játék szeretem bent eltölteni az időt. Minél több időt töltök el egy játékban számomra az tükrözi a minőséget és a játék nekem való. Minél komplikáltabb a szintek elérése legyen az craftolás, építés vagy a térkép egyes részeire addig nem is érdemes menni míg alacsony szintű vagy én pont ezt szeretem. Bár egy Call of Duty ezt ,hogy fogja kivitelezni arra én is kíváncsi vagyok. A grafikai képesség meg van hozzá ,talán kedvet kaptak a The Day Before bukásával. Volt ott egy jel a Steam történetében ez a játék volt a legtöbb embernél várólistás ami azt jelzi van rá igény és egy jó befektetés lehet.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Nem tudom hogy örüljek, vagy sírjak. De lehet a 2.-at választom.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ártani már nem tudnak. Szóval jöjjön aminek jönnie kell.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció