Novemberben érkezhet a Call of Duty: Warzone 2

Szerző: xoki | 2022. August 21. | hír | 10 hozzászólás

Már ismerjük a Call of Duty: Modern Warfare 2 pontos megjelenési dátumát, illetve a béták időpontját is, ellenben a Warzone 2 érkezéséről elég keveset beszéltek a fejlesztők.

A fő játék október 28-án várható, de az előrendelők már egy héttel korábban, október 20-án belevághatnak a kalandba. Megjelenés előtt mindenki lehetőséget kap majd a játék kipróbálására is a különböző bétáknak köszönhetően, melyek közül az első már szeptember közepén elrajtol a PlayStation-játékosok számára.

CharlieIntel Twitteren hívta fel a figyelmünket egy kiszivárgott dokumentumra, amelyben ott lapul a Warzone 2 tervezett megjelenési dátuma is. Korábban úgy tudtuk, a játék decemberben érkezik, de a felfedezett jelek alapják néhány héttel az alapjáték után, november 16-án válik majd elérhetővé.

Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Warzone 2.0
Megjelenés: 2022. November 16. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KENI07 avatar
Azért várom már 😁
Csak ne legyen csalódás
0
0
0
0
Man 30 avatar
Ebben lesz kampány is?
0
5
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@Man 30: Ez egy multiplayer mód, hogy lenne benne kampány? Az az MWII-be lesz.
1
0
0
0
santakigyo avatar
Bölcs fórum kollégát idézve kinek nevét nem írjuk le.... "plander lessz benne?" 🤣🤣🤣
0
4
3
0
💬 2
lorma96 avatar
@santakigyo: Lesz benne "Blood Money?"
😂🤣🤣😂
0
1
0
0
lorma96 avatar
@kovb677: Csak az alap skinek és a játékmenet.
A többi skinhez itt is osztrák meló kell, hogy az ember ki tudja csapni a gempát rá.
De mindegy majd 3 év múlva úgyis jön a warzone 3 és legalább egy skint se lehet átvinni.
🤣🤣🤣
0
0
1
0
MrPAYER avatar
@lorma96: Egy ingyenes játék mikrotranzakció nélkül hogyan tudná fenntartani magát? Addig kell örülni amíg csak skineket lehet venni és XP Boostereket, amelyeket egyébként egyáltalán nem kötelező. Nem mellesleg a Warzone rendelkezik az egész piacon talán a legkorrektebb Battle Pass rendszerrel, effektíven egyszer kell megvenni 10 euróért és utána ha rendszeresen játszol(ottál.. inkább most már így mondom) akkor soha többet egy fillért nem kellett elkölteni rá. Sőt, még ingyen is hozzájuthattál mert szezononként volt 3 tier free CP, mindegyikben 100 CP, ha három szezont letoltál akkor a negyedik elején Tier 6/100-nál már meg is tudtad venni azt. Arról nem is beszélve, hogy nem csak magát a Pass árát tudtad visszafarmolni hanem mindig +300-ba jöttél ki.

A skin átvivős témához meg annyit, hogy nagyon helyes hogy nem lehet. El lett mondva itt az oldalon is nem egyszer, Gamestar, IGN minden létező médium is lehozta rég, hogy ez miért van és még mindig vannak olyanok akik inkább úgy vannak vele, hogy "juj most írok egy jó odaszúróst megmondom a tutit" ahelyett, hogy tájékozódnának.

Beismerte az Activision, hogy a Warzone-t csak egy kiegészítő módnak szánták az MW2019 mellé, amolyan kis plusznak. Nem voltak sem szellemben sem technikailag felkészülve arra, hogy pár hónap leforgása alatt a világ legnépszerűbb játékai között lesz 150 millió fős aktív játékos bázissal. Pontosan ezért nem volt egy ütemterv felállítva, hogy milyen content upgradeket kap, mekkora háttér kell hozzá anyagilag, stb.. ezeket meg keddről szerdára felismerésükben nem egyszerű átvinni egy sor biztonsági és kockázatelemző szakemberen, több száz firstclass befektetőn. Így végül arra a döntésre jutottak, hogy az amúgyis készülő és effektiven semmibe sem kerülő új cod tartalmát kapja meg ami a Cold War volt. Az integráció nem sikerült teljesen jól, a játék optimalizálatlanná vált és még sorolhatnám. Összevissza kapkodás lett az eredménye. Ezért jön a WZ2, hogy az MWII-vel karöltve egy már minden szempontból felkészült projekt legyen és egy koherens világor hozzon létre ahol már rég kivan gondolva minden update, nem kell Cpt. Price-t és a Black Ops-os Woodsot egy pályán látni egy időben. Gondolom te se ülnél le úgy egy Star Wars mozi elé amibe az az újítás, hogy a Gyűrűk Ura hobbitjai lopják Chewbacca elől a lembaszkenyeret.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció