Nem jelenik meg Steamen a Fallout 76

Szerző: xoki | 2018. August 07. | hír | 25 hozzászólás

Egyre több nagyobb kiadó hagyja hátra a Steamet, és csak saját platformjára adja ki játékait. Ezek közé tartozik a Bethesda is, így például a Fallout 76 szintén kizárólag a Bethesda.net kliensen lesz majd elérhető.

A Bethesda már régóta rendelkezik saját klienssel, de ez idáig nem volt kötelező a használata, vagy ha igen, néhány hónap leforgása után Steamen is megjelent a játékuk, mint például a Fallout Shelter esetében. Annyi biztos, hogy a Fallout 76 bétája és kezdetben a teljes játék kizárólag a Bethesda.net-en lesz elérhető, amelyet a Fallout 76 béta GYIK-ben fedtek fel. A későbbiekben lehetséges, hogy Steamen is megjelenik majd, ugyanis a Bethesda játékai ott is népszerűek és szép számban fogynak.

Aki előrendelte a játékot, hozzáférést kap majd a Fallout 76 B.E.T.A.-hoz, amely valamikor októberben fog elrajtolni. A teljes játék pedig november 14-én válik majd elérhetővé.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Valami verseny indult az EA ellen hogy melyikük tudja jobban megutáltatni magát a néppel közvetlen egy új játék kiadása előtt?
[LINK]
0
0
0
0
SGameplay avatar
Na, pont emiatt nem fogja annyi ember megvenni, csak az aki nagy Fallout fan!
Gratulálok a Bethesda!
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Az egységes rendszer nyilván sokkal kényelmesebb a végfelhasználó szemszögéből, mert egy darab steamet kell futtatni azt kész.
Persze érthető, hogy saját launcher = több pénz a cégnek, de a játékosnak meg kellemetlen, hogy fut a gépén 5 különböző launcher, mert mondjuk 5 eredeti játékkal szokott játszani, mind az 5 külön cégtől van, eszi a memóriáját, 5 ször annyi frissítéssel bombáz, mintha csak 1 launcher menne, meg az online pénztárca is értelmét veszíti mert szétforgácsolódik a pénzed platformok között. (szal van 10 dollárod steamen, 20 originen és vewnnél valamit Uplayen 5 dollárért. de nem tudsz...) Ha meg kikapcsolod h fussanak a háttérben akkor nem eszik a gépet, de mindig be kell jelentkegetni ha játszani akarsz, na meg a frissítések telepítését se úszod meg.
0
0
0
0
💬 3
Rocky12 avatar
@Mesterlovesz: Pontosan, szerintem te írtad le a legjobban ezt a problémát. Én amit lehet azt a Steam-re veszem meg.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: és minek indítod el mind az 5 launchert egyszerre? Bőven elég csak azt indítani amelyiken a játék van amivel ppen játszani akarsz. Így a memória zabálás és sávszélfogás is jóval kisebb. Max vársz pár percet indításkor míg lefrissül minden.

A probléma inkább a kényelem, sem mint az erőforrás.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Palanova: Igen, pont ezt írtam le én is, hogy senki se akar várni perceket induláskor, hogy minden lefrissüljön, és baromi kényelmetlen. Az meg sem említve, hogya steamen kívül kb az összes ilyen launcher egy vacak. (legalábbis amikkel nekem dolgom volt)
0
0
0
0
kimi100 avatar
Hova tetted a zsíros kenyeret?
0
0
0
0
no avatar
Valahol érthető, hogy minden nagyobb kiadó saját klienst akar ahol ő állít azt ami neki jól esik, plusz az eladásokból nem kell akármennyi százalékot másnak adni, aki "csak" a klienst (és a vásárlókat) biztosítja.

Más kérdés hogy megint az eredeti játékot megvásárló játékosok szívják meg. És egyre több cég áll át a különféle launcherekre. Legutóbb talán a WG kényszerítette rá a játékosaira a saját, nem túl hasznos kliensét.
0
0
0
0
💬 1
patrikkkk avatar
@Palanova: Adom 😀 De az origin-t uplay-t még megértem mert ott több nagyon multis cím van ahogy steamen is. De kérem ez bethesda 😃 Játszanak vele max pár száz órát és elfelejtik mint a többi falloutot (tapasztalat)
0
0
0
0
patrikkkk avatar
Nálam bár csak 2 kliens van de nem értem.. :/ Fallout játékok eddig steamen voltak most akkor miért kell átállni? 😃 Vedd meg az alapjáték 18e-ért aztán hogy költs rá? Érdekes dolog
0
0
0
0
bitpork avatar
Minden egyes gyártó aki kihozza az n+x. klienst, szarjon sünt ami nyitott ernyőt tart a kezében. Ott tartok hogy a gépemen a legtöbb helyett a szutyok kliensek foglalják ráadásul mind beül a kevéske memóriába 😞
0
0
0
0
💬 1
tivike avatar
@bitpork: Én megértem. Én sem szeretnék 10 klienst a gépre. Eddig is mind a 200 játékomat steamen gyűjtöttem. Szerencsére mondjuk a fallout hidegen hagy, de remélem átgondolják ezt. Pláne, hogy ha megnézzük tényleg szép számmal fogyhattak a játékaik steam-én. Ha a doom eternal nem jelenik meg csak saját kliensen akkor pipa leszek.
0
0
0
0
susguy avatar
Végül is várható volt. Steamen keresztül nem sikerült megtartani a fizetős mod platformjukat (hallelujah), sajátjukon viszont igen. Skyrim után Fallout 4-nél már Workshop sem volt.
Mondjuk nem tudom mennyire jó ötlet direkt külön kavarni a szart egy játéknál ahol nem hogy a játékosok de még a fejlesztők sem tudják mit akarnak, de hát ők tudják.
Mindenesetre már most sok embernek tökéletes ürügy ez hogy ne vegyék meg ezt a részt ami már bejelentéskor megosztotta a közönséget. Elvégre játékfejlesztéshez sem értenek nagyon, úgy néz ki az üzleti részlegükön is hasonló a színvonal.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Az igen, ekkora ***ságot. Ezt most miért kellett??? Pont hogy a Steam-en lenne a legjobb helye. A Bethesda is kezd elribancosodni mint az EA meg Activision.
0
0
0
0
no avatar
De ncore-on igen 😃
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@marcivok: +1 ebből az lesz 😆
0
0
0
0
Simon21 avatar
Nagyon jó, még egy szír szar program amit majd el kell indítani ha játszani akarok azzal az Isten adta játékkal! Így is van már Steam, Origin, Uplay, GoG, Battle.net most már lesz Bethesda.net nagyon király! Spoiler!
A kedvemcem az amikor Steamen megvettem a R6-ot és indításnál először indítja a Uplay-t utána a játékot 😃
0
0
0
0
💬 3
mester11 avatar
@Simon21: Epic games Launcher
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Simon21: Arc games is kimaradt 😀
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Simon21: Az Origin nem valami jó de azért a Uplay már kezd hasonlítani egy Steam-re. Leglább menő cuccokat lehet kioldani ha teljesítesz achievementeket.
0
0
0
0
no avatar
Marhajo, legyen minden kulon kliensen legyszives.... igy is utalom, ha valami nem steamen van es kell hozza akar 1 kulon kliens is...
0
0
0
0
💬 1
Fukoshi avatar
Remek, még 1 értelmetlen kliens.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció