Need for Speed Most Wanted remake készülhet

Szerző: xoki | 2023. July 13. | hír | 31 hozzászólás

Az eredeti Need for Speed Most Wantedben a rendőrtiszt szerepét betöltő Simone Bailly kiszivárogtathatta a játék remake-jét, amelyre a rendelkezésünkre álló információk alapján már nem is kell sokat várnunk.

A 2005-ben megjelent játék sokak szemében a Need for Speed franchise valaha készült legjobb része, ezért a rajongók többsége még mindig szívesen játszik vele. Úgy tűnik, hamarosan modern köntösben is belevághatunk a feketelista első helyéért történő száguldozásba, ugyanis könnyen lehet, hogy elkészül a klasszikus versenyjáték felújítása. Legalábbis ezt írta Bailly, aki azóta már törölte a Twitteren és Instagramon közzétett bejegyzését, amelyet az eltávolítás előtt sikeresen lementettek.

Sajnos a fenti képen látható szövegen kívül nem osztott meg velünk mást a színésznő. A Need for Speed: Most Wanted Remake 2024-ben érkezhet, és abban biztosak lehetünk, hogy a rajongók nagyon örülnének neki, főleg, ha hűek maradnak az eredetihez.

Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Most Wanted
Megjelenés: 2005. November 15. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: EA Black Box
Hozzászólások: 30
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Blazeforone avatar
jó lenne majd ha nem ugy lennének a rendőrök mint a nfs heat-ben hogy rám spannol a rendőr vaamikor,máskor meg 10km-ereket tpz el csak ugy korozés kozben
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Remaster volt ,most meg el*** a jó kis játékot 🤔
Beleraknak egy kis LMBTQ-t színes autók lesznek és nem szabad majd koccani...
Régen volt ***megolás és brutalitás stb...
Most PC nek kell lenni ,hogy eladják majd ,vajon mi lesz ebből? 🤗
0
1
0
0
💬 4
GSzabolcs89 avatar
@MC MaRcI: Mit honnan?
Az NFS story alapú.
Remak lesz, nem remaster az már volt.
Roppant egyszerű, gondold végig 🤔
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@GSzabolcs89: Ezt az lmbtq dolgot
Ezt a PC dolgot
Honnan?
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
@MC MaRcI: Majd meglátod, mert ez trend.
Tuti lesz benne nem egy jelenet...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Na most igazából ez a játék úgy jó, ahogy van. A grafikán kívül nagyon nem tudnak mit tupírozni rajta. Vagyis ha tényleg remake lesz és nem csak remaster, akkor azt már megcsinálták egyszer.
0
0
0
0
Csabi_820 avatar
Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Én még az underground 1 el kezdtem, aztán underground 2, most wanted és carbon. A carbon óta, a többi rész, nem igazán fogott meg.
0
0
0
0
tacky avatar
2012ben is jól sikerült...
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát nem tudom... nagyon nagyon szeretném, hogy igaz legyen ez a hír, de eddig még sehol máshol nem láttam ezzel kapcsolatos hírt :/ Ez persze azt is jelentheti, hogy nem néztem a megfelelő helyen :D Szóval én szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, de nagyon remélem tévedni fogok!!
0
0
0
0
19ati93 avatar
Yesss please. Ez lenne kb az egyetlen játék amit instant megvennék a mostani "új" NFS-ek közül. :D
1
0
0
0
Glatorian avatar
Csak könyörgök, ne legyen már olyan hülye fizikája mint az új részeknek!!!
1
0
0
0
💬 3
SweexBell avatar
@Glatorian: én most játszok a régi most wanteddel de hidd el azt a fizikát se szeretnéd ujra. a 2015-ös nfs-nek volt normális fizikája azota meg csak mint valami kis hibás progi került volna a gépbe pedig csak realitikusabbra akarják csinálni ami amugy müködik is. a régi most wanted meg mint ha egy hajot irányitanál sokszor de ajánlom hogy játszd ki ujra hátha visszatérnek az emlékek róla. :D pl Corvette c6 vagy a Lambo. irányithatatlan csuszkálos csatahajok ott még :D
1
0
0
0
Glatorian avatar
@SweexBell: Hát már vagy 10 éve hogy utoljára játszottam velük, de lehet igazad van és az idő megszépítette az emlékeket :D
0
0
0
0
Laci552 avatar
@SweexBell: Jah lásd Dodge Viper. Nyomod a gázt a kocsi meg körbe körbe forog :D
0
0
0
0
Fishman avatar
Szerintem ha nem szúrják el ez egy nagy bumm is lehet ha megjelenik :)
3
0
0
0
Sandokan avatar
kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd, ha megcsinálják akkor lehetne carbon és undeground 2-őt is remake-et késziteni :)
1
0
0
0
Istvan1995 avatar
Na,,, erre kíváncsi leszek! 😎
0
0
0
0
Zollee avatar
Én majd az UnderGround 2 várom.
1
0
0
0
Vitolo2222 avatar
nem rég azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne, ha Need for Speed Most Wanted 2005 verzió is, kapna egy remake-t. és erre itt van! hát boldogan fogom újra ki játszani! széria legjobb része. :D

és ha meg kapná, a Need for Speed Underground 2 zenéit, az nagyon jó lenne.
2
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Vitolo2222: Ez a mix megoldható könnyen...beütöd YT-ra és elindítod játék mögött az UG2 zenéket 🎮
0
0
0
0
Vitolo2222 avatar
@Andor1997: igen igen forza horizon 5 játékot, és igy játszom! de jobb érzés, ha játékban van alapból. :)
0
0
0
0
MaximumGame avatar


Ennél szebb grafika nem is kell mint moddolva
0
2
0
0
Andor1997 avatar
Jelen tudomás szerint semmi alapja sincs ennek! Van egy YT csatorna, aki 3D renderrel, meg Assetto Corsaval készít NFSMW és egyéb videókat....mostanában oda se írja, hogy unofficial vagy FanMade...lehet ezt nyalta be a hölgyike is, aki twitteren tett ki ilyesmi hírt, ezért is törölte valószínű ez esetben, mert twitteren osztogatják like vadászok a kamu videókat erről....nem mellesleg igaz az is, hogy fent van instán egy kép Crossal, vagyis a rendőrt játszó fickóval, ami elég rendesen meg van tagelve...szóval homály, vajon hol látnák az üzletet ebben?
Ja és még valami: Mindenki írja Remake így, remake úgy: Srácok, ha remake jön, akkor az nem lesz EREDETI...a remake egy teljes újrakreálás, tehát amit vártok akkor nem kapjátok meg feltétlen, de igazából ami akkor volt, az ma az, ami most van...akinek ez bejön ezt meg is kaphatja, akinek nem ne várjon a megjelenésig semmit, mert lehet csalódni fog!
Az említett video Assetto Corsaban
0
3
0
0
💬 5
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Andor1997: Remake-el is lehetne hozni ugyanazt, csak érteni kell hozzá. Persze nagyon nehéz lenne jelenleg, hiszen azt a motort valószínűleg emiatt nem tupíroznák fel, pedig hát ja... Frostbite-al nem lenne ugyan olyan. Remake abból a szempontból tenn jót, hogy az épületek több esetben lennének megmodellezve rendesen pl. nem csak textúra lenne az ablak meg amik rajta vannak stb. Ha ezt nézzük ráférne a remake. De félő, hogy nem tudnák jól csinálni.
0
0
0
0
Pokman avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Rendes remake-re is van nem egy példa, csak vegyük ezt az évet. RE4 Remake, Last of Us, Dead Space és ezek mindegyike hű maradt az eredetihez. Például Dead Space gyakorlatilag ugyan csak a főszereplőnek adtak szinkront és kibővítették a szöveget hogy jobban érezhessük a nyomást ami a játékban végig jelen van.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Pokman: Persze, hogy van. Csak amennyire megtalálta az elmúlt években az EA az NFS ízét (illetve azok a csapatok, amik dolgoztak rajt), félő, hogy nem értik meg azt az érát teljességgel ahhoz, hogy jó remake-et készítsenek belőle. S bár az új Dead Space-nél működött a Frostbite, az egy olyan zsáner, aminél előbb működik, mint egy autós játéknál. Főleg, ha az egy régi NFS. A zenék miatt is félek, mert eddig az emberek azt mondták, azért nincs remake ezekből, mert már nincs meg a zenék licensze. S ha már nem árulják őket, talán ez lehet az egyik ok (most nem néztem utána).
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Amire igazán várnak az emberek egy grafikai újítás én mindenhol ezt látom, viszont ha remake jön akkor az már hoz változást is. Nem ugyan az az irányítás lesz, hanem a mostani...zenéket sem biztos, hogy újra beletennék...lehet teljesen átültetnék a mába...és ezért is kérdéses ez az egész, hogy megérné-e és ha igen, akkor MI érné meg...egy régi felújítás, vagy egy teljes átalakítás.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Andor1997: Jó lenne a remake, mert újramodellezés sokmindenre ráfér. Több alkatrészt is belepakolhatnának, mert miért ne. Zene marad. Így lehetne csinálni, bizonyos határokon belül. De félő, hogy nem (csak) ebben gondolkodnának.
0
0
0
0
downuser avatar
Annak idején 150 órát biztosan beleraktam. Pedig nem vagyok az a nagy autós játék rajongó. Kiváló hangulat, jó zenék, a történet klisés, de nagyon ott van. Egyik leges legjobb NFS-játék a világon.
5
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció