Napokon belül a Windows Áruházban is megvásárolhatóvá válik a Metro Exodus

Szerző: xoki | 2019. June 07. | hír | 29 hozzászólás

A Metro Exodus egyike azon játékoknak, amelyek egy bizonyos ideig csak az Epic Games áruházából vásárolhatók meg. A játékot eredetileg a Steamen is előrendelhettük, viszont később az exkluzivitás miatt eltávolították.

2020 februárjától a Metro Exodus Steamen is megvásárolható lesz, vagyis ekkor fog megszűnni az Epic Games Store-exkluzivitás, vagy legalábbis eddig így tudtuk. Úgy tűnik, erre sokkal hamarabb fog sor kerülni, bár sajnos nem olyan formában, ahogy azt sokan szeretnék. A játék ugyanis felbukkant a Microsoft Áruházban is, ahol megjelenési dátumként június 9-ét tüntettek fel, és a cég valószínűleg az E3-as sajtótájékoztatójára tartogatja ennek bejelentését. Korábban kiderült, hogy hamarosan PC-n is elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői szolgáltatás. Erről szintén az E3-on mesélnek majd, ahol az is kiderülhet, hogy a Metro Exodus a nyitócímek egyike lesz.

Metro Exodus
Metro Exodus
Metro Exodus
Megjelenés: 2019. February 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 4A Games
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Memento Mori avatar
Virágboltit végignyomtam. Aztán vártam türelmesen, hogy bármilyen más platformon meg tudjam vásárolni. Tökéletes lesz nekem az ablak boltból is. Már úgyis elkezdtem oda is felhalmozni a játékokat. Ez nekem abszolút jó hír.
0
0
0
0
tivike avatar
Kizárólag akkor lett volna, vagy épp lenne létjogosultsága az epic store-nak, ha azt a bizonyos százalékot amennyivel kevesebb jutalékot kér a kiadóktól a játékosoknál hagyná. Egyszerűbben: annyival olcsóbb lenne náluk mint steam-en. Majd ez után, ha emiatt sokkal nagyobb számokat produkálnának, akkor kellene exkluzív tartalmakon gondolkozni. Szóval balga egy társaság ez az epik...
0
0
0
0
19ati93 avatar
már jobb mint az epic 😆
0
0
0
0
no avatar
Nyitócímnek nem egy olyan játék kéne ami már majdnem fél éve kint van a konkurenciánál...
0
0
0
0
💬 15
Kelori avatar
@Identity0: Az epic games nem konkurenciája senkinek sem. Saját magukat lövik lábon minden egyes lépésüknél. Egy totál inkompetens nemtörődöm cég.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kelori: Kb. Mindenki utálja őket kivétel a fortniteos majmokat.
0
0
0
0
enslaved avatar
@19ati93: Miért is kell lemajmozni azokat akik szeretnek olykor játszani a Fortnite - al? Képzeld, mindhárom gyerekem játszik néha vele, már amikor nem a Sea Of Thieves - al vagy a PUBG - vel nyomulnak. Ez nem szeretem nem szeretem kérdése, nagyon vártam a Metrót, megvettem, végig játszottam, ennyi. Az, hogy most megvásárolható lesz Windows Store - on semmin nem változtat, mert ők sem tartoznak éppen a legnormálisabb áruházak közé.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: Szegény gyerekek.... Ennyi hülyeséget amiket te szoktál az oldalon összeírni sajnálom őket.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Szerintem meg ne sajnáld őket, nem szorulnak rá, mondjuk a te hozzászólásod meg pont idézi a mai 20 éves fiatalokét, akik kötözködni, rendszert szidni nagyon tudnak, csak az asztalra nem tettek még le semmit. Egyébként meg jó géped van, csak tudod az én 13 éves gyerekeimnek rövidesen már 2060 - asok fognak duruzsolni az 1060 - asok helyett, a procit nem döntöttem még el milyenek legyenek, de szerintem a 8700K elég lesz még nekik, a 9900K talán túlzás lenne. Egyébként napi 1 órát játszhatnak hét közben, első a tanulás, és a hétvégéken, szünetekben is tudom hogyan kell nevelni a gyerekeket, és mivel erről neked még nagy valószínűség szerint fogalmad nincs jobb lenne ha nem próbálnál kioktatni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: Nem is akarlak kiiktatni, valóban nincs semmi ilyen tapasztalatom. Én amit írtam arra írtam, hogy annyi baromságot (már ne haragudj) szoktál itt összeírni, hogy a fele is sok. Főleg a mikrotranzakciókra értem.
"csak tudod az én 13 éves gyerekeimnek rövidesen már 2060 - asok fognak duruzsolni az 1060 - asok helyett, a procit nem döntöttem még el milyenek legyenek, de szerintem a 8700K elég lesz még nekik, a 9900K talán túlzás lenne." Ezt inkább nem kommentálom. Napi 1 óra játszás mellé elengedhetetlen az ilyen gép.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Olyan ez mint bármi más az életben, ha egy óra rá az időd, akkor is legyen minőségi. Iskola idő alatt mondjuk érthető az egy óra szerintem, főleg hogy amikor hazajönnek sokszor 5 órakor délután még sokszor van mit csinálni másnapra. Azért hétvégéken, szünetekben nem teljesen ez a helyzet. A mikrotranzakció igénybevétele meg mindenki magánügye azt gondolom, single játékok esetében meg pláne semmi kivetnivalót nem látok benne.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@enslaved: "A mikrotranzakció igénybevétele meg mindenki magánügye azt gondolom, single játékok esetében meg pláne semmi kivetnivalót nem látok benne."
Én ezzel nem értek egyet. Mivel ha a kiadó azt látja, hogy igény van rá a jövőben még többet raknak bele valószínűleg és egyre pofátlanabbakat.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Szerintem először legyen is úgy ahogy mondod. Az Android féle vonallal már én sem értenék egyet.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Ahoz képest, hogy csak 1 órajuk van, a kommentjeid alapján szinte mindennel játszanak, mert minden második játékcikk alá azt irod, hogy ők már tolják. Nincs neked semmid se gyereked se pénzed. Egy elvált otthonülő alkoholista vagy.
0
0
0
0
enslaved avatar
@norbi18: Árad belőled a sötétség, de kellenek az ilyen emberek is (vagy ki tudja). Ha jársz esetleg Pécs környékén írj rám, körbevezetlek hogy lásd milyen az amikor valaki másokért dolgozik. A figyelmes olvasás sem az erősséged ahogyan elnézem, "iskolaidőben, hét közben", ez elkerülte a figyelmedet. A piát gyűlölöm, ahogy cigarettát is, és hidd el rajtuk nem olyan szívesen segítek a kutatásaimmal mint azoknak akik ezen szerek nélkül lettek mégis betegek.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Tuhajohn: Hát amikor én 13 éves voltam akkor csak egy DOS-os gépem volt. Élmény volt dos rendszerbe beírnom az egérműkődési parancsot,mellesleg Norton Commander volt a barátom. Nem volt ilyen egy gomb bekapcsolós és mehet a hype gépem. 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@FoLey: Más világ van most, már az iskolában is alapkövetelmény a net ismerete, használata. Hogy ez most jó vagy rossz...........fene tudja. Mi még megvoltunk anno nélküle.
0
0
0
0
FoLey avatar
@enslaved: Hát igen,de így is megvoltunk net nélkül is. Azért bevallom,hogy a régebbi alkatrészek jobban izgattak,főleg a design miatt is mint a mostaniak.
Iskolában a hardver,szoftver fogalmát meg alkatrészeit tanultuk.
9 évesen kezdtem megismerkedni a géppel és 11-12 évesen lett első gépem. Most itt tartunk több minden van az ipar,technika meg sokat fejlődött.
0
0
0
0
santakigyo avatar
És akkor most megfog ugrani az eladás,mert ugye eddig senki se vette meg. 😂
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@santakigyo: Azt nyilatkozták, hogy elég jól fogyott, bár a számokat nem tudom. Az is lehet, hogy ők is a legrosszabbhoz mérten nyilatkoztak 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció