Nagy bejelentésekre készül az Electronic Arts

Szerző: xoki | 2022. June 27. | hír | 9 hozzászólás

Idén már biztosan elmarad az Electronic Arts E3-pótló eseménye, az EA Play, de úgy tűnik, a kiadó tartogat azért néhány nagy bejelentést a nyárra. Valószínűleg júliusra tervezik a leleplezések nagy részét, melyek között állítólag ott lesz a következő Need for Speed, az utolsó FIFA és a Skate 4 is.

Az információt Tom Hendersonnak köszönhetjük, aki szerint mindhárom széria a következő hónapban fog bemutatkozni, de valószínűleg nem egyszerre. Állítása szerint a Need for Speed és a FIFA bejelentésekre a hónap második felében számíthatunk. A Skate 4 kapcsán körülbelül egy héttel korábban nyilatkozott Henderson, mely szerint az EA majdnem készen áll a Skate széria következő darabjának leleplezésére. Korábban az EA leszögezte, hogy nem terveznek a nagy bemutatókra várni, mivel mostantól csak akkor fognak új játékokat bejelenteni, ha azok teljes egészében készen állnak.

Sajnos egyelőre nagyon keveset tudunk az említett játékokról. A Need for Speed állítólag a fotórealisztikus és az anime stílusát ötvözi majd, és nagyban eltér majd a korábbiaktól. A FIFA 23 lesz az utolsó „FIFA”-játék, a következő rész már EA Sports FC címen érkezik. Már tudjuk, hogy a Skate 4-ben pedig egyedi gördeszkaparkok és személyre szabható deszkák is lesznek, de a rajongók már tűkön ülve várják a játékmenet leleplezését is.

FIFA 23
FIFA 23
FIFA 23
Megjelenés: 2022. September 27. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: EA Canada
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
venator5 avatar
Nálam csak akkor szereznek pontot ha single player játékkal jönnek elő. Esetleg valami Medal of Honor vagy Mirror's edge. (Álmodozni még lehet.)
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@venator5: Nekem hasonló be nem teljesülő vágyálmom lenne egy Porsche Unleashed remaster.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@xCube: Azt a remastert én is támogatom, ***a játék volt annó 😀 . Csakhát ott tartunk hogy a Singleplayerbe is belefolynak már a Lootboxok meg a P2W szarok
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Végre felvállalják hogy démonok és a lelkeddel is fizethetsz?
0
6
0
0
xCube avatar
Ezek közül nem tudom mi lehet egyáltalán nagy bejelentés.
2
0
0
0
downuser avatar
Fotórealisztikus anime Need for Speed.
Az igen öcsém. Szarva közt a tőgyit.
0
4
0
0
💬 2
xCube avatar
@downuser: Final Fantasy VII Remake?
0
0
0
0
downuser avatar
@xCube: Inkább Final Fantasy XV amire gondolsz.

Viszont autós játékban a fotórealisztikus animének annyi értelme van, mint pornófilmben a történetmesélésnek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció