Viszlát FIFA, üdv EA Sports FC!

Szerző: xoki | 2022. May 11. | hír | 13 hozzászólás

Tavaly az EA bejelentette terveit az egyik legnépszerűbb szériájának átnevezése kapcsán, és most megszületett a végleges döntés ezzel kapcsolatban: jövőre már EA Sports FC néven jön a következő FIFA-játék. A döntésüket természetesen a pénz vezérelte, ugyanis korábbi jelentések alapján a FIFA egyszerűen túl sok pénzt kért a kiadótól, miközben a licenchez képest a játékszéria sokkal nagyobbá vált a szemükben.

Az EA és a FIFA legfrissebb megállapodása még kitart az év végéig, de azt követően külön válnak útjaik. Ez azt jelenti, hogy az idei rész FIFA 23 néven érkezik, de 2023-tól - 30 évvel az első FIFA-játék megjelenését követően - EA Sports FC-re fogják átkeresztelni a szériát.

Annyi biztos, hogy az elmúlt évtizedekben az EA sokkal többet tett le az asztalra, mint a FIFA a FIFA márkanév népszerűsítése érdekében. A kiadó komoly haszonra tett szert például a hivatalos játékosneveknek és stadionoknak köszönhetően, de most már közvetlenül is tárgyalhat majd a csapatokkal és a nemzeti ligákkal. Állítólag már 19 000 játékost, 700 csapatot és több mint 30 ligát szerződtettek az EA Sports FC-hez.

Mindeközben a FIFA kijelentette, hogy előáll majd az EA Sports FC riválisával, és ehhez partnereket keresnek. Na de semmiképpen sem lesz könnyű találni valakit, mivel korábbi jelentések szerint minden világbajnoksági ciklusra 1 milliárd dollárt kérnek a licencért.

EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
Megjelenés: 2023. September 29. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: EA Canada, EA Romania
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MariusHuN avatar
hiába változtatnak nevet akkor is fos marad a régieket meg se közelíti

PL:
-A szöglet rúgás egyenlő a nullával nem lehet normálisan be adni mert fel felé rúgja
-A kapus köszönő viszonyban sincs a labdával védeni egyáltalán nem tud
-Nem oda passzol és nem oda rúg kapura ahová akarok
-Szabad rúgást még vérdoppinggal se tudnám be rúgni annyira fos
-Helyezkedni se tudnak a játékosok
-A kapus nem bírja ki dobni a labdát nincs benne erő

Aki nem akar agyrákot kapni az idegtől az hagyja ki
0
0
0
0
💬 5
Ayistion avatar
@MariusHuN: Az nem lehet hogy a hiba az ön készülékében van?
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@Ayistion: Abban is, de az igaz, hogy agybajt lehet kapni ettől a játéktól.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Belchior10: Igen, lehet tőle agybajt kapni, de ennyire nem szar. Akinek már egy szöglet beadása nem megy, vagy egy szabadrúgás elvégzése normálisan, az gyakoroljon. Másrészt a valóságban sem születik minden szögletből és szabadból gól.
Az hogy a kapus nem tudja kidobni a labdát azt megint csak nem értem. Igaz hogy egy két kapus olyat véd hogy be*zarok, a másik meg egy guruló labda felett elvetődik, de szerintem ezt kb soha nem fogják tudni balanceolni. Nem tudnak helyezkedni… Magyarország a 2016-os EB óta a fociszakértők országa lett. Tény és való hogy egy unbalanced pénzfeldobásos szar a játék a legtöbb esetben, de ennyire azért nem szar. Akinek tényleg ennyire nem megy, ott a játéktudással van a baj. Esetleg lejjebb kell venni a nehézséget, vagy hanyagolni a FUT-ot. Egy nyomorult oldham atleticcel közel vagyok az Angol BPL megnyeréséhez BL győzelemmel, az angol liga 2-ből feljutva, legértékesebb játékosommal az élen, aki a salfordból igazolt Hunter… Szar a játék, de még így is fényévekkel jobb mint a pes :d
0
0
0
0
MariusHuN avatar
@Ayistion: Szinte minden évben játszok fifát de a régieket nem fogja meg közelíteni sose kb a fifa 14 íg tudtam mondani ,hogy ez fifa ezek már nem fifák hanem valami fos idegbajd okozó játék amiért pénzt nem adnék
0
0
0
0
no avatar
@MariusHuN: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Ayistion avatar
Nem értem, hogy legendás fokozatban, a kapus miért élvez előnyt az én kapusommal szemben?

Kb szerintem csak azért, hogy ne 10-2re nyerd a meccseket, mert WC szinten az hozható. FA Cupban 1-0ás man city vezetést fordítottam meg 9-2re az oldhammal, WC szinten... Mbappet meg hagyjuk XD Add el, vegyél belőle játékost. :d
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
1
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
Egyet értek teljesen. A vicc az hogy a tavalyi PS5 és PS4 között a különbség kb annyi hogy 10 játékosnál a hajnak a fizikája más es ennyi xD Ja meg ha ránagyítasz a labdára akkor látszik mikor belerúg a játékos hogy deformálódik. Egyébként egy 4k tv-n nézve PC és PS5 között gyakorlatilag semmi grafikai különbség nincsen. Szóval remélem ezt a nagy grafikai újítást megkapja már idén a PC
1
0
0
0
no avatar
@Payphoner: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Jó indulattal nevezhető szépnek max. Néztem egy tesztet róla , gondolom fizetős teszt volt mert a tényleges játék köszönő viszonyba sincs vele.
Pedig PS5 játszottam és egy 4K-s oled TV-n.
Van talán 1-2 screenshot ha belinkelném szerintem nem hinné el senki, hogy az FIFIA 22 nextgen változata.
0
0
0
0
santakigyo avatar
A legjobb az lenne, hogy a folyton tagadott "érme feldobásos" rendszert kiszednék belőle.
Vagy csinálják valahogy kevésbé feltűnőre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció