Microsoft: PC-re is elérhetővé válik majd az Xbox Game Pass

Szerző: xoki | 2018. October 25. | hír | 15 hozzászólás

A Microsoft negyedéves pénzügyi jelentése során a cég vezérigazgatója, Satya Nadella megemlítette, hogy terveik között szerepel az Xbox Game Pass előfizetői szolgáltatás PC-re való eljuttatása.

Az Xbox játékosok havi 10 dollárért körülbelül 200 játékhoz férhetnek hozzá. Ebbe több új és régebbi játék is beletartozik, valamint a Microsoft néhány ismertebb exkluzívja is, mint például a Forza Horizon 4 vagy a Sea of Thieves. Ezeken felül különböző indie játékok és harmadik féltől származó címek (Rocket League, Fallout 4) szintén megtalálhatók a listában.

A jelenlegi Xbox Game Pass előfizetők már játszhatnak a Microsoft saját játékaival PC-n is, konkrétan az Xbox Play Anywhere szolgáltatásnak köszönhetően, viszont ebben az esetben a játékok száma édeskevés, hogy megérje előfizetni rá. Reméljük ha elérhetővé vált Windows 10-re is, akkor hasonló mennyiségű játék közül válogathatunk majd, mint az Xboxosok.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retykristof avatar
Xbox Game Pass eddig is volt, sőt 2 hétig ingyenes, én így toltam 2 hétig a Sea of Thieves-t.
0
0
0
0
Torba10 avatar
Eddig is volt Game Pass pc-re..Úgy próbáltam ki a forza 4-et... Vagy ez most más??
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
A Microsoft egyre jobban kinyírja a saját platformját...
0
0
0
0
💬 12
TRACERHD avatar
@AMDMonsteR: Szerintem jobb irányba tart így hogy a konzol exkluzívokat is ki adják PC-re. Igaz nem tudom mi lesz az Xbox-al 😆
0
0
0
0
kimi100 avatar
@TRACERHD: Az xboxot az idei generációt hanyagolják, most már a next genre terveznek egy ideje, illetve Exclusive játékok is next genes xboxra készülnek. 😀 Majd 2 -3 év múlva megérkezik a Microsoft teljes harcfelszereléssel.
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Szerintem ezzel inkább csak erősíti a platformot. Az átjárhatóság és a közelgő egér támogatás miatt a jelenlegi hardverárak mellett szerintem sokan lesznek, akik PC fejlesztés helyett inkább egy erős konzolt vesznek. De majd meglátjuk. A Windows és az XBox közösen egy elég nagy platform hatalmas játékosbázissal.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@xCube: Én pont azért nem vennék, és amikor elgondolkodtam, el is töröltem gyorsan a gondolatot a fejemből, az XO-ról, mert belegondoltam, hogy mennyi XO exkluzív játék van rá És ezzel együtt belegondoltam, hogy ha inkább PC-t veszek, azon lehet dolgozni is, és az xbox play anywhere-rel játszani is, bármivel amivel konzolon is játszhatnék. Egyszerűen nincs már nagyon az, hogy egy játék tényleg exkluzív legyen. Mondjuk 2x annyi egy PC mint egy xbox, de több funkciója van.
Mindig fájt a szívem a Forza után, és tessék, most már ahhoz sem kell külön konzol. Gyakorlatilag nem látom értelmét annak, hogy valaki annyi pénzért Vagy én egy konzolt.
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Ha van egy bivaj PC -d, akkor tényleg nincs értelme XBox -ot venni. Viszont egy bivaj PC többe kerül, mint egy XBO + egy közepes PC. A konzol vásárlása nem zárja ki egy PC meglétét, sőt legtöbben alapvetően rendelkeznek már egy PC -vel. A kérdés a felhasználás módja.
0
0
0
0
enslaved avatar
@xCube: Bivaj Pc mellé PS4 kell meg egy Switch. Xboxot nem vennék soha mert nincs értelme.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Bivaly pc melle ps4 kell meg egy Oculus Rift. 😜
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Van az is, de nem bírom használni mert szédülök tőle sajna, így jelenleg a polcon áll dobozában, egyelőre a gyerekeknek sem tetszik, furán érzik ők is magukat tőle. Egyszer majd jó lesz valamelyiküknek.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Van egy ket jatek ami tud ilyet okozni, bar en mondjuk nem tapasztaltam.
Van olyan is,amit ulve is tudsz/tudtok jatszani,az egy kicsit csak csokkenti a motion sickness-t
Altalaban emberek akkor szoktak erre panaszkodni ha folyamatos mozgassal haladnak a jatekban, de van teleportra is lehetoseg,meg oldalra fordulashoz bizonyos szogek beallitasa. En nagyon bele tudom elni magam, lehet azert sem szedulok. 😃
Monitoros jatekkal azota nem jatszottam,miota meg van. 😜
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Van amikor a monitor előtt is képes vagyok szédülni bizonyos játékoknál, főleg az olyanoktól mint mondjuk a Serious Sam, Bulletstorm, viszont pl. a Doom - tól meg a COD - októl meg nem. Igazából én sem értem annyira, de inkább nem erőltetem egyelőre a riftet.
0
0
0
0
xCube avatar
@enslaved: Ugyan ezt írtam.

Btw nekem is erős PC + PS4 kombóm van, a Switchen még gondolkodom.
0
0
0
0
enslaved avatar
@xCube: A Switch nekem csak az örök kedvenc, a Zelda miatt kellett.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció