Mégsem készíti el az Amazon A Gyűrűk Ura-játékát

Szerző: Pafry | 2021. April 19. | hír | 7 hozzászólás

Az Amazon játékkészítő részlege egyelőre nem nyújt épp bizalomgerjesztő teljesítményt, végtelen erőforrásaik ellenére sem sikerült eddig egy kicsit is maradandót alkotniuk, hacsak ezt nem rossz értelemben értjük. 2019 óta tudjuk, hogy a csapat dolgozik a háttérben egy, A Gyűrűk Ura világán alapuló MMORPG-n, azonban ezt most úgy tűnik, sajnálatos módon elkaszálták.

Az információ a mindig megbízható Bloomberg újságírójától, Jason Schreiertől érkezett, aki több, neve elhallgatását kérő Amazon Games fejlesztővel beszélt ennek kapcsán. A játék elkaszálása kivételesen nem a költségvetés hiányának vagy kreatív nézeteltérések miatt következett be, hanem az Amazon egyszerűen nem tudott megállapodni a játék eredeti jogait birtokló Tencenttel.

2020 decembere óta ugyanis utóbbi berkeibe tartozik az az Athlon Games, amely elkezdte fejleszteni a szóban forgó játékot, ennek munkálataiba csak később csatlakozott be az Amazon. Az új megállapodás feltételeit pedig egyik fél sem tudta elfogadni, így született meg végül a keserű döntés, hogy felhagynak a játék fejlesztésével.

Az így munka nélkül maradt fejlesztők, akik között több régimotoros MMO fejlesztő is megtalálható, más-más projektekhez kerülnek át a cégen belül, így például a hamarosan talán már tényleg érkező New World fejlesztői csapatát erősíthetik.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
De jó... ezt várom évek óta...
0
0
0
0
no avatar
Kilóra megvehetné az Amazon a legjobb fejlesztőket akármelyik csapatból.

De eddig csak szerencsétlenkednek...lehet innen is kiszedték a zsetont és éppen minimálbüdzsén tegnenek.

Kis pénz, kis foci.
0
0
0
0
no avatar
Az Amazon Games-ről amennyi jót lehetett olvasni/látni eddig... azon sem lepődnék meg, ha a New World-öt is elkaszálnák. Mondjuk az utóbbi projekttől sem várok túl sokat.
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@LordSzalko: Igen, anno jatszottam a zart-alfa tesztjen, volt benne jopofa PvP rendszer is akkoriban meg benne..., vagy 2-3 eve. 😂

Kaptam ujbol meghivot a zart tesztelesere tavaly, nehany napot teszteltem is de aztan rauntam, hogy meg mindig csak zart tesztje van... De hatha lesz belole valami ebbol tenyleg, ha mar ennyi ideig keszitgetik. 😀
0
0
0
0
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hát nem ártana már nekik valami ütős cím amit fel tudnak mutatni, Mike Frazzini távozásával csak remélni lehet, hogy egy olyan fejest kap a csapat aki érti a munkáját és van mögötte kell ő tapasztalat.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@LordSzalko: Igen, rossz nezni, hogy ennyi penzzel is csak szerencsetlenkednek, evekig nem birnak felmutatni kb. semmit sem. 😂 De majd most mar hatha! 😀
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Ez az első hír amit szomorúan olvasok idén... Ambíciózus projekt volt...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció