Megjelenési dátumot kapott a God of War Ragnarök PC-s kiadása

Szerző: xoki | 2024. June 01. | hír | 23 hozzászólás

Az elmúlt évek folyamán a Sony számos first-party exkluzívját eljuttatta PC-re is, és a legutóbbi State of Play során már be is jelentették a következő játékot, amely PC-s kiadást kap.

A konzolgyártó hivatalosan is megerősítette, hogy az év későbbi szakaszában a PS5 egyik sikerjátéka, a 2022-es God of War Ragnarök érkezik majd PC-re, ráadásul a leleplezést követően egy külön blogbejegyzést szenteltek a játéknak, melyben részletezték az új változatot és annak különböző kiadásait.

A legtöbb átiratukkal ellentétben a PC-s God of War Ragnarök nem a Nixxes, hanem a Jetpack Interactive munkája lesz, vagyis ugyanaz a fejlesztőcsapat dolgozik rajta, akiknek a God of War (2018) PC-s kiadását is köszönhetjük.

A PC-s változat támogatni fogja az Nvidia DLSS, az AMD FSR és az Intel XeSS technológiákat, valamint a 21:9-es és 32:9-es kijelzőket is. A PC-s God of War Ragnarök 2024. szeptember 19-én válik majd elérhetővé. A játékot már hozzáadhatjátok a kívánságlistátokhoz a Steamen vagy az Epic Games áruházában.

God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
Megjelenés: 2024. September 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Jetpack Interactive, Santa Monica Studio
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
durva lesz a látvány hát már ps5-ön is komoly
0
0
0
0
💬 1
dontmistace avatar
@TommyVercetti0_X: Semmivel, vagy ha mégis akkor kb. hangyaf*sznyival lesz szebb a látvány, mint konzolon. Elég megnézni a többi portot..
2
0
0
0
raw_god93 avatar
Na akkor ideje elővenni a régi God of War részeket. :D Igaz nem ez miatt, csak kedvet kaptam Kratos-sal földbe döngölni pár istent. 🤣 Mondjuk lesz bőven rage, főkként mikor félre ugrik a platformon.
2
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
@raw_god93: Igazából nekem az a bajom a régi részekkel hogy easy-n gyakorlatilag nem lehet meghalni, legalább is nekem nem sikerült, hardon meg valami kur*va nehéz. Meg annyira nekem nem jön be ez a "hack and slash" pedig maga a játék alapvetően nagyon tetszne
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Payphoner: Ezért jó a 2018-as kiadás akkor neked. :D
Én elvagyok a régiekkel, mert a régi DMC-n nőttem fel.
0
0
0
0
vyce avatar
Végre!! 🤗❤️❤️🎉🎉
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Remek hír, addig kijàtszom a 2018 as részt akkor. 😅
0
0
0
0
💬 13
Binarcsy avatar
@MaximumGame: Akinek ilyen gépe van, az miért várna bármire is? Vesz vagy szerez egy ps5, és helló.
0
0
0
0
dontmistace avatar
@Binarcsy: Akinek ilyen gépe van, az minek venne konzolt? Nem ráér várni? Azt az árat amit kiadna konzolra meg elkölti inkább bármi egyébre, vagy a gép fejlesztésébe fekteti.
2
1
0
0
MaximumGame avatar
@dontmistace: Jah pontosan rà ér nekem. Nem sietek sehova. 🙄
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@dontmistace: Erre kár várni. Az "első" észt 3* játszottam ki, ennek 3* álltam neki, de meg sem közelíti az előző rész minőséget az inventoryt, mintha szándékosan tették volna tönkre :D

Itt áll a polcon a PS5 dobozos verzió és nincs szívem eladni, de végig játszani sem tudom...
1
3
0
1
dontmistace avatar
@Legendrush27: Nálam pont fordítva, az "első" részt nyögvenyelősen vittem végig, ezt kimaxoltam, brutális mennyit játszottam vele.. 😀 érdekes egyébként hogy mennyire eltér egy-egy ember véleménye a két részről. Pedig egyébként szuper mindkettő, de nekem valahogy a Ragnarok jobban bejött. A sztori nem visz magával? 😀
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@dontmistace: Nem kapott el a sztori és Atreus is túl sokat öregedett :D , Spoiler ! A magas csóka akiknek a nevére sem emlékszem, érthető okokból, de egy hippi az is fura volt az elején az első ellenségeket sem tudtam hova tenni még a környezetet sem.
Lehet az is baj, hogy az előző részt végig vittem 2* PS-en aztán 1* PC-n szinkronnal, majd közvetlenül azután álltam neki ennek.
2
2
0
0
bigfooot avatar
@Binarcsy: Én pl nem szeretek kontrollerrel játszani, és inkább várok 10x évet pl pc megjelenésre és játszom egér+bill kombóval
4
0
0
0
no avatar
@bigfooot: Ott a pont.
Én még a 90-es években elvoltam pár joystickos konzollal (néhány kínai csoda meg snes), de amikor havernál kipróbáltam a ps1-et, fifán kívül semmit nem tudtam élvezni vele. És ahogy jöttek a 3D-s játékok, engem teljesen elvesztettek a konzolok.
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
@christoferus: Én a Pc-hez is az Xbox kontrollert használom, ha tudom :) Mondjuk ez setup kérdése is mivel én mindent tv-n futtatotok és kanapéból játszom.
1
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Nekem egy vezetéknélküli (és vezetékről is használható) Natech gamepad-em van ami a régi ps kontrollerre hajaz csak kicsit jobb a kinézete és a fogása. De annyira ritkán használom (főleg verekedősnél), hogy már kezd egyre kevesebbet bírni kábel nélkül, annyira ritkán jut eszembe, hogy legalább töltsem az aksiját.
0
0
0
0
thug85 avatar
@MaximumGame: Szinkront mindenképp szedd le hozzá. Iszonyatosat dob a játékélményen. Épp most tervezem újra kijátszani. Még szerencse, hogy nem PS5-ön tolod.😜
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@thug85: Igen nagy szerencse mert szeretek moddolgatni amúgy is. 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció