Megfelezik Bobby Kotick, az Activision Blizzard igazgatójának fizetését

Szerző: Pafry | 2021. May 01. | hír | 11 hozzászólás

Korábban is napvilágot láttak érdekes hírek az Activision vezérigazgatójának pénzügyeivel kapcsolatban, például amikor a kiadó az elmúlt évei legnagyobb profitja ellenére is elbocsátott 200 alkalmazottat, vagy amikor Bobby Kotick felkerült a legtúlfizetettebb vezérigazgatók listájára.

A Wowhead értesülései szerint a cég azonban most úgy hosszabbított vele szerződést, amennyiben fizetését, illetve az éves bónuszát a felére csökkentik, így Kotick jelentősen kevesebbet fog keresni 2023-ig, ameddig még biztosan marad az Activision Blizzard élén.

Panaszkodni azonban így sincs oka túlságosan, hiszen a felezés után is majdnem megkeresi évente az egymillió amerikai dollárt. Bónuszai pedig a cég aktuális évének bevételétől függnek, ám tekintve, hogy van két igazi nagyágyújuk a World of Warcraft, valamint a Call of Duty sorozat képében, valószínűleg ezúttal is sikeres évet zárhatnak majd.

Az Activision Blizzard első negyedévi pénzügyi értékelője május 4-re várható, egyelőre nem tudni, hogy ebben szó esik-e a vezérigazgató bérének változásáról.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
egy patkányra emlékeztet az ipse arca , de hogy miért 😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Ilyen fejjel én negyedelném a fizetését 😃
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@MaximumGame: Akkor még szerencse, hogy nem te vagy Bobby Kotick.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@xCube: 😂 😂 😂 😂 szerencse
0
0
0
0
no avatar
Ha fele fizetésért is marad akkor nagy balek mindkét fél.
Az egyik aki eddig dupla fizetésért alkalmazta, a másik mert feléért is marad, így erodálva a saját munkájának értékét 50%-al.

Amúgy csoda hogy ezt meg tudták lépni vele szembe, feltéve ha igaz a hír és nem csak pr rizsa, mert hogy megerősíteni senki sem fogja, az is biztos. Mondjuk a szememben ettől sem lett szimpatikusabb se az activision, se a blizz.
0
0
0
0
shadowcastle avatar
most akkor mindenki vágjon eret vagy legyen depressziós emiatt? 😂😂
0
0
0
0
no avatar
Jajj szegény, hát biztos most majd nem fog neki jutni pénz a hó végére 😆
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@hikadam: Ezentúl majd zsíros kenyéren fog élni 😂
0
0
0
0
five-0 avatar
Todd Howard, és Randy Pitchford mellett talán ő a harmadik ember, akit csak utálni lehet! 😂 Erre a tejbe tök fejére is jó nagy barackot lehetne nyomni.
0
0
0
0
no avatar
Mindjárt megsajnálom loál
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció