Megérkezett a következő nagy No Man's Sky frissítés

Szerző: Pafry | 2021. February 18. | hír | 5 hozzászólás

A No Man's Sky minden idők egyik legnagyobb csalódásaként vonult be a játéktörténelembe 2016-ban. Ám a fejlesztőknek köszönhetően azóta a játék a sírból jött vissza, rengeteg ingyenes tartalombővülésen ment keresztül, és így lassan öt év elteltével már szinte elnyerte azt a formáját, amit a megjelenés előtt ígértek a játékosok számára.

Az update ezúttal is számos bugot gyomlál ki a rendszerből, valamint behoz egy új játékelemet, a companion rendszert. Innentől kezdve megszelidíthetünk és társunkká tehetünk különböző, a világban előforduló teremtményeket, egyszerre akár hatot is. Őket aztán személyre is szabhatjuk, játszhatunk velük, de hasznosak lesznek számunkra a bolygók felfedezésekor is. A teremtményeink, ha jól tartjuk őket, tojásokat raknak, amelyekből aztán a felmenőjéhez hasonló, de mégis eltérő élőlény kelhet ki. Mindenképpen érdekes koncepciónak hangzik, így érdemes lehet újra leporolni egy kör erejéig a játékot.

A Companions Update február 17-től érhető el azok számára, akiknek már a könyvtárában pihen a No Man's Sky. A patch teljes tartalmát itt találjátok.

No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
Megjelenés: 2016. August 12. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Hello Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Konkrétan a semmiből hozták vissza a játékot.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Apor: Ez így van. Anno példája volt mind a játék, mind a fejlesztő a "hogyan hazudjuk le a csillagokat az égről 60€-ért" kategóriában.
Így 4, lassan 5 év után játszható lett, ha az első 2-3 órányi sz*patást kibírja valahogy az egyszeri űrhajósjelölt.
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: Néha eljátszom a gondolattal hogy megveszem.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: https://gepigeny.hu/jatek/no-mans-sky#c3749270

Érdemes végigjátszani, mert amekkora buktának indult, nagyon szép talpra állás lett belőle, a patchek többé kevésbé hasznos dolgokat tesznek hozzá, pl Exocraftok közül a Roamer, de néha bekerül parasztvakítás is: Living Ship és Minotaur exobot.

121 óra alapján a 60€-t megérte, igaz 4 év kellett hozzá.

És a kezdés még mindig masszívan szívatós. 4 évvel megjelenés után. Megértem ha valaki 1 óra 55 perc után visszakéri a 60€-ját.

Az a baj, hogy a multi nem sokat segít rajta még így sem:
- más játékos bázisát ki lehet fosztani (wtf...konkrétan a növényeket le lehet szüretelni)
- össze-vissza visszanő vagy sem a bázisok körül a talaj
- nincsenek benne többszemélyes űrhajók és exocraftok
- multi küldetések ad-hoc jelleggel vagy működnek vagy sem
- hatalmas lag és bugtenger a járművek kezelése a bázis körül

így kb singleplayer csak látsz más játékost aki jól kib*szhat veled ha kedve tartja. Lásd Living Ship küldetés bolygó - küldetés kritikus Factory : egy klán körbeépítette olyan szinten hogy külső játékos nem tud bejutni az épületbe. Vagyis elkezdesz egy DLC-t és nem tudod befejezni, mert más játékos nem hagyja. A készítők meg nem foglalkoznak ilyen aprósággal, hogy reportolva lett az adott bázis...többi játékos javaslata meg erre: kapcsold ki a multit. Ezek után nem csoda hogy amikor a megjelenés előtt megkérdezték a készítőket hogy ez most multi vagy single game lesz, nem tudtak egyértelmű választ adni. Pedig egyszerű: Single, de opcionálisan másik játékos kib*szhat veled.

és igen, a pénz. Amíg nincs addig fájó, pláne ha egy S osztályú Freighter van előtted de kell még 2 millió, hogy meg tudd venni és nincs annyid, így is 175 millió lenne. Viszont az is gáz hogy ha 900 millió pluszban vagy és nincs mire költeni.

0
0
0
0
stevefox1980 avatar
@Apor: Elég sokszor van leárazva steamen 50%-al. Akkor már azt mondom hogy megéri megvenni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció