Mass Effect remaster készülhet

Szerző: xoki | 2020. January 15. | hír | 20 hozzászólás

Elég régóta pletykálnak arról, hogy a BioWare elkészítheti a Mass Effect remaster verzióját, és mivel az EA egyre nyitottabb az újrakiadásokra, nincs kizárva, hogy egyszer tényleg elkészül majd.

A BioWare nemrég közzétett egy Mass Effect témájú tweetet, amelyre azonnal ráugrottak a rajongók. A Mass Effect első részeinek nyitó sorairól van szó, ha esetleg nem ismernétek a játékot. A rajongók szerint mi más oka lett volna pont ezt közzétenni, ha nem lenne készülőben a remaster. Sajnos egyelőre csak pletykaként kezeljétek a hírt, hiszen hivatalos megerősítés még nem érkezett. Egyébként a trilógia Nintendo Switch-es portja extra munkát igényelne, mivel a konzol ugyan támogatja az Unreal Engine 4-et, de az Unreal Engine 3-at nem, ezért nem valószínű, hogy azon dolgoznak.

Sokak szerint tehát készül a felújított változat, de persze nincs kizárva, hogy csak egyszerű nosztalgiáról van szó. Ti örülnétek, ha megjelenne az első rész vagy a teljes trilógia új kiadása?

Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect Legendary Edition
Megjelenés: 2021. May 14. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Az első három rész még várat első végigjátszásra.
A második részt próbáltam legutoljára, az első még a C2D-n akadt sajnos anno.
0
0
0
0
Twist avatar
A harmadik részt adhatnák ki újra átírt befejezéssel.
0
0
0
0
susguy avatar
Meh. Vannak bőven régebbi/rosszabbul kinéző játékok amikre jobban ráférne egy remaster, és amúgy is létezik MEUITM. Nem hiszem hogy bármi érdemlegeset hozzá tudnának adni ehhez egy remasterrel.
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@susguy: Dehogynem... eltudják adni mégegyszer. Szerintem ez bőven elég.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Örülnék neki, nagyon jó játékok!
0
0
0
0
wiza avatar
Na ennek nagyon örülnék venném én is egyből trilógia megvan csinos díszcsomagolásban.
0
0
0
0
Denk95 avatar
Remélem csak a grafikát mókolják és semmi máshoz nem nyúlnak.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
El is készülne, nagy reményeket azért nem fűznék hozzá, mert a legjobb alkotói már réges régen elpályáztak a BioWare csapatától, meg hát amit el lehet majd rontani, abba meg besegít majd az EA is nekik, tuti...
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Ha remaster és nem reboot, akkor sokat nem lehet elrontani rajta 😃 .
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Andromeda animációs balhé?
Grafikai bugok?
Gameplaybe belenyúlhatnak hogy egységes legyen mindhárom rész, vagyis az első rész is megkaphatja a maga heatclip megoldását, ahogy pl a Homeworld 1-2 remastered esetében történt, hogy a HW1 megkapta a HW2 irányítási felületét.
Még több PC tartalom, és itt nem a Personal Computerre gondolok...hanem pl male shepard csak maleekkel romatikázhat, stb...

Van lehetőség elrontani, nem is kevés. Más kérdés hogy véleményem szerint nem kell remastered, mert grafikailag most is megállja a helyét, és nem fognak a story részek sikátoraiból open worldot csinálni...plusz ha a történethez sem nyúlnak hozzá akkor a most kint lévő verzió logikai hibái ugyanúgy megmaradnak. Ha meg hozzá nyúlnak akkor kaphatunk egy ME3 utolsó 30 percet nagytotálban az egész trilógia alatt, folyamatosan. Nem tudnak sztorit alkotni mióta a kulcsemberek elmentek, ez tisztán látszik. ME3 vége és a ME:A sztori gondok ezt mutatják.
Kedvelem a sorozatot legalábbis a ME3 utolsó 30 percéig, de én úgy látom, hogy ez tisztán pénzszerzési lehetőség az EA számára, semmi pluszt nem akarnak/fognak tenni. Talán a Bioware renoméján akarnak javítani, de ha ezt is összecsapja a Bioware ZS csapata 2 hónap alatt, akkor mehetnek a levesbe, nem lesz kár értük. Így is bizonyították már hogy mekkora zsenik voltak 10 évvel ezelőtt, ahogy azt is hogy kell a földbe küldeni egy jó IP-t...
0
0
0
0
xCube avatar
Igazából nem lenne logikátlan húzás az EA -tól, ha tényleg megjelenne úgy vennék, mint a cukrot.
0
0
0
0
💬 7
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@xCube: Még jó hogy én már átálltam a cukorról a mézre és pl. a juharszirupra. 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hiába van meg a játék két platformra is (PC / X360), ha komolyabb remaster lenne és is megvenném 😃 .

Ezt leszámítva én sem eszek cukrot, agave és juhar szirup rulz 😎
0
0
0
0
vyne avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: A mezben es a juharszirupban is van cukor.. 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@vyne: ...Persze, meg pl. a szőlőben is van cukor de az nem ugyanaz egyáltalán mint a mezei cukor, nem hiszed, akkor járj, illetve olvass te is kicsit utána! 😉 ...Ráadásul mind a juhar, agave szirupoknak, illetve az igazi, minőségi, 100%-os méznek (nem pedig a felcukrozottnak) is sokkal jobb az íze, mint a mokka cukornak... De még amúgy a barna cukor (demerara) is egy fokkal jobb, mint a fehér cukor, ízre is de egyébként már az is egy termék, feldolgozás után, szóval az sem számít természetes ízesítőnek, édesítőnek, azt sem ajánlom igazából senkinek sem... 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: En nagy ritkan fogyaztok cukrot, neha - neha a kaveban, amugy pedig edesitoszert hasznalok altalaban.
Edesseget is ritkan eszem.
Nekem mindegy ki mit fogyaszt kulonben.. 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@vyne: Akkor te a szerencsések egyike vagy, mert szerintem elég sokan szeretjük az édességeket... 😀
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Pénzügyileg indokolt lehet, más kérdés hogy hisznek-e még a Bioware-ben a játékosok vagy sem. Én személy szerint nem, így ha ez a remaster verzió semmit nem javít, semmit nem tesz hozzá, full áron (3x60€ -ért) nekem nem lesz vétel, az biztos. Így is van 2 verzió a ME sorozatból a birtokomban, szóval bőven fizettem már érte.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció