Már most világrekordokat dönt a Grand Theft Auto 6

Szerző: xoki | 2023. December 07. | hír | 14 hozzászólás

December 5-én végre befutott a Grand Theft Auto 6 első hivatalos előzetese, és mindössze egy nap leforgása alatt lekörözte azt a nézettségi számot, amelyet a GTA V 12 év alatt tudott összeszedni.

Az új trailer egy nap alatt, kizárólag a YouTube-on több mint 104 millió megtekintést gyűjtött össze. A videót számos másik csatorna is feltöltötte, illetve a közösségi médiákon keresztül is megosztották, ahol szintén rengetegen nézték meg. Hogy még lenyűgözőbb legyen a dolog, a Guinness World Records megerősítette, hogy a Grand Theft Auto 6 már három világrekordot is bezsebelt.

Jelen állás szerint a Grand Theft Auto 6 előzetese tartja YouTube-on a legtöbbször megtekintett videójáték leleplezés, a legtöbbet kedvelt videójáték trailer és a 24 óra alatt legtöbbször megtekintett nem zenei YouTube videó rekordját.

Ahogy az várható volt, a Rockstar anyavállalatának, a Take-Two részvényei is emelkedni kezdtek. Egyelőre úgy tűnik, a GTA 6 legalább olyan sikeres fogadtatásban fog részesülni, mint a GTA 5, azonban az új rész még egy darabig nem fog megjelenni. A Rockstar 2025-ben tervezi kiadni a játékot Xbox Series X/S és PS5 konzolokra, miközben a PC-s verzióra valószínűleg további 1-2 évet kell majd várnunk.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Janyos avatar
Jól értelmezem, hogy ez a 80-as évek lesz, vagy csak egy vice city stílusú korban mai játék?
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Janyos: Trailer alapján a mai Floridáról fog szólni. Vice City benne lesz (elvileg), de csak egy része lesz az elérhető területnek, és az is a mai Miami-t fogja tükrözni.
1
0
0
0
downuser avatar
" Push it to the limit... "
0
0
0
0
sanyi236 avatar
Majd 2035-ben ingyenesen beszerzem Epic-en 😎
2
3
0
0
💬 1
Omis avatar
nem csodálom a csillagos ég között lesz az eladási listája ennek is csak várjuk meg mi PC gamerek hogy kijöjjön.
0
0
0
0
pcboy avatar
Mostanában elkezdtem játsznai az 5-el mert a régi jó vice city és sanandreas emlékére eddig nem tettem.
Annyiran em jön be hogy fölöslegesen 3 karakterünk egy főszereplő helyett.
A világ legnagyobb baromsága amit kitaláltak fölöslegesen.
A kövi nem tudom mitől lesz jobb azon kívül hogy jobb grafika mert az nem tudja megdobbantan ia szívem
1
0
0
2
reflmix avatar
Kicsit kezd az internet megtelni szerintem ezzel a játékkal, ennyit lovagolni valamin már átmegy fárasztóba. Fullos lesz reméljük, de a végén annyira felfújják hogy elszáll.
2
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@reflmix: Mondtam, hogy ez lesz. Hol van még a vége.....
1
0
0
0
Thespartan avatar
@santakigyo: Senki nem mondott meg itt semmit se. Még meg sem jelent a játék, de már akkora elvárásokkal vannak egyesek, jellemző a mai társadalomra. 😀 1 dologgal értek csak egyet, hogy addig míg meg nem jelenik lesznek olyan időszakok, mint pl most az elején, hogy a csapból is GTA 6 fog folyni, de a R*-ba még nem kellett csalódni. Itt magasabb a léc elvárás szintjén, pláne, hogy ennyit kell rá várni, de azért nem kell már a legelején lelőni. Biztos lesz, akinek kompletten már most nem tetszik a hangulata vagy ha nem az egész, akkor valami rész a játékból, ez csak egy 1. trailer. 😉
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Thespartan: Arra értettem, hogy ez lesz. A csapból is ez folyik, jött már szembe olyan cikk, hogy elég volt csak a címet elolvasni és elkapott a nevetés.
Várom én is a játékot, mert szerettem az összes részét,de elég lenne inntől majd megjelenés előtt hallani róla.
Sajnos ez nem így lesz, és nincs más mint tovább görgetni.
Bár bevallom van 1-2 vicces cikk és a kommenteken is lehet derülni.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@santakigyo: Világos. 🙂 Az a baj, hogy egy jódarabig ez lesz. 😖 Meg addig félévente talán kiadnak 1-1 újabb trailer-t és akkor mire lanyhulna a hype ismét menni fog ezerrel. 😀
0
0
0
0
no avatar
Én eskü azért várom a legjobban, mert biztos, hogy elképesztő részletesség lesz a játékban. Az RDR2 után (ami szerintem az egyik legszebb game még mindig) ez még kidolgozottabb, részletgazdagabb lesz. Az meg hogy milyen lesz maga a játékélmény már más kérdés.
6
0
0
0
💬 1
szilver avatar
@arnold892: Részletesség alatt mit értesz?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció