Már készülhet a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

Szerző: xoki | 2019. December 19. | hír | 11 hozzászólás

Valamennyivel több mint egy hónapja jelent meg a Star Wars Jedi: Fallen Order, amely az ígéretekhez híven remek egyjátékos élményt nyújt. A kritikusok és a játékosok nagy része pozitívan vélekedik róla, és a remek fogadtatásnak köszönhetően úgy tűnik, az EA tervbe vette a folytatás elkészítését is.

A cég hivatalos oldalán egy új álláshirdetés bukkant fel, amelyben a Respawn Star Warson dolgozó csapata egy külső nézetes akció-kalandjátékhoz keres embereket. A cég jelenleg pályatervezőt, vezető karaktertervezőt, illetve vezető szoftvermérnököt keres.

Utóbbiban konkrétan kiemelik, hogy a Star Wars univerzumában játszódó hihetetlen élmény létrehozása a cél, de természetesen ez még nem jelenti azt, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order direkt folytatásáról lenne szó. Ettől függetlenül – mivel ugyanaz a csapat készíti, ugyanabban a stílusban és ugyanazt a licencet használva – elég valószínű, hogy készül a második rész, de az EA egyelőre még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Quadgame94

felesleges a jármű ide és GoW inkább ne vegyük példának bug nálam az egész játék alatt 2x volt.
0
0
0
0
💬 1
Quadgame94 avatar
@racsir: A jarmuvet a valtozatossag miatt hoztam fel. Felesleges elloni ugyanazokat a dolgokat mint a Fallen Orderben. Miert me hozzam fel God of War-t? Tokeletesen futott PS4-en, szebb is volt es nem akadozott mint a Fallen Order. A palya designrol vehetnenek peldat. Ott az Uncharted is. Tul sok kaland TPS-el jatszottam ahhoz, hogy ne vegyek eszre 1-1 elbenazott elemet. A csuszkalasok belathatatlansaga nagyon gaz volt a Fallen Orderben. Az egyes koteles es maszos cuccok is sokszor kizokkentettek. Volt ami sokszor 3x sikerult pedig ugyan ugy csinaltam mindent. De ez nem csoda. Ez az elso ilyen jateka a studionak. A folytatasra remelem kapunk uj jatszhato karaktert is. Es vegre elkene felejteni ezt a Jedi az csupa jó, a Sith meg csupa rossz. Kellene egy olyan karakter aki pl bosszubol Inkvizitorokat öl es erőt használ, de nem akar se Jedi lenni, se Sith. Meglatjuk mi sul ki belole.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Remélem példát vesznek azért az Uncharted/GoW tps játekokról. Sokszor nagyon zavaró volt a pályák felépítése. Sok bug is zavaró. Tetszett a game, de lehetett volna 10/10 is. Ja és kellenek járművek is!
0
0
0
0
Kyrito avatar
ha igaz akkor az is insta buy lesz 😃 ez a rész nekem nagyon bejött imádom ezt 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Hát, a senior nem tudom mennyire vezető. Nem a lead az? 😀
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@yugiohyugiohzebuyug: A gugli fordító szerint vezetőt jelent, úgy hogy nem 😎 /s

Ha jól értelmezem, a senior devnek is lehetnek olyan feladatai mint egy lead devnek, de nem feltétlenül van erre magyar megfelelő, hacsak nem hadjuk meg senyjor fejlesztőnek.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Jöhet abban a pillanatban 😃
0
0
0
0
gaborw avatar
Vàrjuk. Nekem nagyon bejön, màr jónéhàny óràt beletettem.
0
0
0
0
bitpork avatar
Nemtom. Nekem egy nagy csalódás volt az első 30 perc benne. Kicsit olyannak tűnt mintha egy jamakasi szimulátort kaptunk volna és ez zavart. Valahogy a Jedi academy meg hasonlók sokkal élvezetesebbek játéktechnikailag számomra.
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@bitpork: Szerencsére a kisebbséghez tartozol ezen a téren, így lesz folytatása😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció