Már az első héten 50 millió dollár bevételt termelt a Genshin Impact

Szerző: xoki | 2020. October 08. | hír | 10 hozzászólás

A Genshin Impact egy free-to-play, nyílt világgal rendelkező akció-RPG, amelyet a The Legend of Zelda: Breath of the Wild inspirált.

A játék már az első héten hatalmas népszerűségre tett szert a szórakoztató játékmenetének, harcrendszerének, érdekes világának és az aránylag nagylelkű gacha mechanikáinak köszönhetően. A játék PC-re, PS4-re és okostelefonokra jelent meg, és állítólag csak az utóbbira már több mint 17 millióan töltötték le. Ráadásul csak az első héten már több mint 50 millió dolláros bevételt generált.

A Genshin Impact free-to-play rendszere rendkívül baráti, de akik már az elején szeretnének néhány jobb karakterre szert tenni, azok valódi pénzzel felgyorsíthatják a folyamatot, például a gacha és battle pass rendszernek köszönhetően. A számokból ítélve pedig nagyon úgy tűnik, hogy a játékosok hajlandóak a zsebükbe nyúlni.

A kínai játékok közül egyébként a Genshin Impact produkálta a legjobb rajtot. A teljes fejlesztési és marketing költség 100 millió dollár volt, szóval mindenféleképpen hihetetlen eredménynek számít a tény, hogy ennek a fele már az első héten visszajött, így valószínűleg nagyon szép jövő elé néz a játék.

Genshin Impact
Genshin Impact
Genshin Impact
Megjelenés: 2020. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: COGNOSPHERE
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Su Metal avatar
A kena-t vártam volna .. de tavaszig teljesen jó lessz. 😀
0
0
0
0
yorgash avatar
Nem nagyon játszom vele, számomra a játékmenet kicsit aggályos (túl akciódús ahhoz, hogy chill legyen, de mégsem feszült, hogy rövidebb intenzív játékra bírjon), de véleményem szerint így kell egy open world online játékot összerakni 2020-ban.
Teljesen cross-platform, PC-n sem bűn ronda ránézni (sőt, egész kellemes), telefonon meg gyönyörű kategória.

A karakterek bár nagyon kínai mesések (szarkazmus), de alapjában véve tetszettek, amit láttam belőlük.

A vészélelem Paimon meg magában is 10-essé varázsolja a szereplőgárdát.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
Én pc-n próbáltam ki, és őszintén megmondva egész jó játék lett 8 éveseknek 😃 A világ maga az nagyon meseszerű, kisgyerekes 😃 De egész jó a harcrendszer, meg ez a hősgyűjtögetés is menő. Egyedül az nem tetszett hogy a kamerát nagyon minimálisan lehetett vertikálisan használni, de talán ez javításra kerül a későbbiekben...
0
0
0
0
susguy avatar
Beletekertem egy gameplay videóba mert nem tudtam mi ez, ezért most mindenki azt hiszi hogy hardcore hentai pornót nyomatok ezerrel mert csak vékony női hangon hallatszik a sok orgazmus "kéjes sikoltozás" harc közben. Nagyon ritkán szoktam az anime kultúra miatt szivatni bárkit is, mindenkit az érdekel amit akar, de ezt hogy lehet kibírni fél percnél tovább? 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@susguy: nem játszol női karakterrel 😆
0
0
0
0
PeAdam avatar
Fantasztikus játék. Az első olyan open world játék telefonra, ami tényleg gyönyörű grafikával rendelkezik és ténylegesen open world élmény. Nekem a Huawei P40 Lite-on nagyon szépen fut max grafikával is. (Kb 2 évvel ezelőtti flagship szint a telefon erőssége). Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ez miatt a játék miatt már megéri erősebb telefont vásárolni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mondjuk a bevétel az nem profit. Ha 100 millióba került, és 50 a bevétel akkor abból adózni kell plusz egyéb terhek, vagyis a fele nem jött vissza. De nyílván szép eredmény és biztosan nyereséges lesz.
0
0
0
0
no avatar
Megérdemlik bőven, nagyon jó alkotás lett 😃
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@LordSzalko: Egyetértek! Remek alkotás! Bár mostanában a SCUM leköti minden szabadidőmet 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Igen látom mostanában 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció