Magasabb hőmérsékleten dolgoznak a CPU-k az Epic kliense miatt

Szerző: xoki | 2020. December 30. | hír | 74 hozzászólás

Amennyiben nálatok is fut az Epic Games Launcher, nagy eséllyel megugrott a processzorotok hőmérséklete is, miközben az adatokat küld különböző szerverekre. Erre a problémára egy Reddit felhasználó hívta fel a figyelmet, majd később többen is felfigyeltek rá.

A Neoncarbon nevet viselő felhasználó állítása szerint az Epic Games kliensének bezárásával az AMD Ryzen 7 5800X hőmérséklete 50 ℃-ról 37 ℃-ra csökkent le. Az 50 ℃ teljesen tétlen állapotban, vagyis játékok vagy hasonló CPU-igényes programok elindítása nélkül volt jellemző az említett processzorra. Ebben a témában többen is jelezték, hogy Ryzen CPU birtokában náluk is a vártnál melegebb a CPU, és a kliens bezárását követően akár 20 ℃-kal is lecsökkenhet. Úgy tűnik, elsősorban a Ryzen CPU-knál van jelen a probléma, de több Inteles is hasonlókat tapasztalt.

A HotHardware le is tesztelte mindezt egy folyadékhűtés mellett használt Ryzen 9 5950X-szel. Az alábbi képeken megtekinthetitek a Ryzen Master programmal mért CPU hőmérsékleteket a kliens elindítása előtt és után.

A Glasswire használatával pedig az adatforgalmat is letesztelték, amely alapján az Epic Games Launcher 5 különböző folyamatot használ az adatok 22 különböző szerverre való feltöltésére. Arra is felfigyeltek, hogy az „EpicWebHelper” adatokat küld az alábbi URL-re: tracking-website-prod07-epic-961842049.us-east-1.elb.amazonaws.com. Egy órát követően ez a folyamat 514 KB-nyi adatot töltött fel egy ismeretlen szerverre, vagyis 14-szer annyit, mint a Steam és az NVIDIA GeForce Experience.

Az Epic egyik fejlesztője, Sergiy Galyonkin szerint egy hibáról van szó, amelyet a következő frissítéssel ki is javítanak majd.

Hozzászólások: 74
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Szóval az epic tehet a globális felmelegedésről is 😞
0
0
0
0
Axel19 avatar
Én szeretem az EPIC Store-t. 😀😀😀😀😀
0
0
0
0
Ozone avatar
MIért kell szidni mindig az epicet? Nem mondom közel sem tökéletes, de nem kell mindenbe belekötni. Ha Steamen van egy hiba, én nem fogok a hír alá írni mindent fost róluk. Mindenki szeresse azt amit, de attól még nem kell nyilvánosan szidni a másikat. A Steamnek is vannak hibái, AZ Epicnek is, A GOGnak is, az Originnek is, A Uplaynek is. ÉS? Az emberekben is vannak hibák. Nem a hibákat kell nézni, hanem, hogy próbálkoznak-e kijavítani őket.
0
0
0
0
pcboy avatar
Ez már megint egy steam-től jövő uszítás epic ellen mert köztudott hogy nem örül annak, hogy új konkurencia jelent meg a piacukon.
Nincs erős gépem, sőt amiért nem szokásom turbózni csak gyárihűtő van nekem. Egyszer se látam azt a feladatkezelőben hogy epic miatt a megszokottnál abnormálisan nagy értéket mutatna a megszokottnál. Egyszerűen steam, uplay és origin utálja hogy megjelent a piacon. És nem azért szólok fel mert epic szerető vagyok, legtöbb játékom steamen van, hanem egész egyszerűen nem akarok mindenáron vásárolni megjelenési áron játékot csak mert egyből megtetszett és epic osztott szét olyan játékot amivel érdemes játszani.
GTA5, Metro 2033 redux, kingdomcome,subnautica és most legutoljára a stranded deep és alien isolation. Én örülök hogy van az epic mert ezekkel is játszhatok eredeti példányban.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@pcboy: Érdekes,
- ha az ubi annyira utálná az EGS-t akkor miért vitt át oda premier játékokat? Anno 1800 steamen is elérhető volt de megjelenés előtt levették és EGS-en lett bemutatva, plusz az uplayen. Ekkor biztosan nem volt akkora piaci része az EGS+uplaynek ami vetekedne a Steammel. AC Valhalla, WD Legion, Immortals Fenyx Rising: ezek is elkerülték a Steamet. Persze lehet hogy az ubi utálja de lehet az a pénz amiért EGs-en mehetnek ezek, de Steamen nem.
- ha az EA annyira utálná akkor nem tenné az EGS-en elérhetővé a termékeit, lásd SW Squadrons és a többi.

ezek alapján a megállapításod sem több mint ami ellen felszólalsz. Alaptalan vádaskodás.

nem akarok mindenáron vásárolni megjelenési áron játékot
- Az EGS-en is és a Steamen is közel azonosak az árak a megjelenéskor, semmivel sem olcsóbb sem az egyik, sem a másik. Nem fog az EGS sem 60€ alatt adni top címet. Akciók is szinkronban szoktak lenni, lásd most pl Humankind: mindkét boltban -17%. Nem 15% az egyiken és 18% a másikon, hanem pont 17% mindkettőnél, hát nem furcsa? 😃 Talán mert a kiadó/fejlesztő ennyit engedett meg...
EGS-nek egy előnye van ami a Steamnek nincs jelenleg: eventekkor osztogatnak 10€-s kuponokat minden egyes vásárlás után, mint pl most a karácsonyi event alatt, a leértékelések felett.
Cserébe a Steamen van kosár és sokminden más kényelmi funkció amiben az EGS el van maradva:
A kliens nem jó, bőven van hová még fejlődnie. Lehetne napestig sorolni a hiányosságait, amiket a steam 15+ év alatt belepakolt és mára már iparági standard / elvárás.


Sokan nem örülnek az EGS jelenlétének, újabb kliens, újabb szereplő aki megpróbál piacot szerezni, és amekkora pénz állhat mögötte, nem fog csődbe menni egyhamar. De a piacszerzési stratégiájuk úgy néz ki működik.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Ez most minden üldözésmániásnak a szívéből kitépett egy darabot. :/
Ez legyen a legnagyobb gond.
0
0
0
0
carl18x avatar
az ingyen játékokat igy fizettük ki, személyen adatokkal! 😃 Vagy Bitcoion bányászot egy magon, hogy vissza jöjjön az ingyen játékok ára! ? 😃

Minden esetre én semmi extrémet nem tapasztaltam 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem kell ide szilveszteri kabaré,elég egy Epices bejegyzés... 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hát na, a Steam csak a kártyaadatokat küldi el, az Epic az előzményeket is 😊 A kínai nagytestvér többek között mindent IS lát 😜
0
0
0
0
no avatar
Most komolyan minden Epic-el kapcsolatos cikknél ennek kell mennie? Úgy csinál mindenki mintha lenne olyan kliens, program vagy bármi, ami nem monitorozná mit csinál az ember a gépén.
És ha ez éppen a kínaiakhoz megy? Egészségükre, nincs semmi olyan adat a gépemen amit titkolnom kellene.
0
0
0
0
💬 11
xCube avatar
@hikadam: Köszönöm, éppen ezt akartam írni, csak kicsit bővebben, de így legalább spóroltál nekem egy kis időt. Sajnos az oldal jelenlegi látogatóinak és törzstagjainak nagy része a flamewart és trollkodást helyezi előtérbe a színvonalasabb kommunikáció helyett.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Annak idején a windows 7-nél volt ilyen "balhé". Majd a windows 10 -nél is. Mégis mindenki használta őket. Ugyanez van az Androidnál is. És az iOS-nél is.

És ezek fontosabbak mint egy n+1-ik szoftverbolt. Aki nem akarja, nem használja. Mindenki tudja, ha felfogja, hogy semmi sincs ingyen. Se az EGS free gamek, se a gmail...az adataiddal fizetsz érte, ha használni akarod. De ugye az EGS-t nem kötelező használni, ellenben windows 10 és iOS/Android ma már megkerülhetetlen. Vagyis megkerülhető...

Érdekes info, de nem több. Ennél nagyobb balhék mennek most az IT világban (pl.: solarwind).
0
0
0
0
xCube avatar
@Palanova: Tudod az a baj, hogy belefáradtam folyamatosan elmagyarázni mindezt, legyen az netes fórum, családtag, kolléga, bárki... . Sokszor inkább csak továbbgörgetek, de néha nem tudom megállni, hogy ne szóljak közbe, mert sokan félrevezetik a kevésbé tájékozottakat a saját tájékozatlanságuk vagy figyelmetlenségük miatt. Ez ma az internetes kommunikáció. Előre is elnézést a hasonlatért, de sokszor egy öblös fing is többet mond, mint egy komplett komment szekció
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Na igen, volt is a 9gag-en egy hasonló meme:
3 év előképzés
3 év mesterképzés
4 év rezidensi gyakorlat
hordani kell a maszkot.

interneten random ember 4 perc google után: a vírus hoax, a föld lapos és az 5G halálos...
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Palanova: kedvenc témám az AMD vs intel 😂
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Az már vallásháború, ahogy az Ati vs Nvidia, PS vs Xbox vs pc vagy a pc vs mobil. De ahogy nézem a kárörvendést, lassan elkönyvelhetjük hogy az "EGS vs Steam és minden más szoftverbolt" is vallásháború katergóriába esik.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Egy ilyen "háborút" sem értek.
Mintha lenne jelentősége annal hogy egy ember milyen platformot preferál.
Xbox VS. Ps, nem az a fontos hogy a játékok milyenek?
0
0
0
0
no avatar
@hikadam: Szerintem valahol azért van jelentősége melyik platformot preferálja az ember. Más kérdés hogy anyázni/be-leszólni a másikat mert másik platformot kedvel, legyen az szoftverbolt, OS, mobiltelefon OS, konzol, hardvergyártó az mennyire nem baráti és mennyire "téríti" át a "szenvedő alanyt" a magasból beszóló oldalára. Spoiler!
szerintem semennyire. kevés olyan ember van aki azért áll be egy "csoportba" mert tetszik neki hogy leugatják...nézd, hogy beszólt, tök jó, átmegyek én is oda - picit valószerűtlen.


Jelentősége pedig ott van, hogy több hívő, oppardon, több felhasználó -> több bevétel az adott platformnak -> elvben ebből az következne hogy több zseton megy fejlesztésre -> jobb játékok/tartalmak lesznek.

Nem véletlenül tűnt el például annyi konzolfajta az elmúlt 30 évben a piacról. (nintendo, sega, gamecube, steammachine, és még kitudja mennyi minden - lehet xCube többet tudna mesélni erről)

Ezt az egyenletet persze felborítják az olyan anomáliák, mint az Microsoft - akik az elején a veszteségek ellenére is nyomatták az xboxot piacszerzés miatt, amikor más cég bár becsődölt, vagy az EGS aki a piacszerzés miatt nyomja a 2-30€-s free gameket hetente.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nintendo? Eltűnt? 😲
0
0
0
0
no avatar
@Csakos10: Switch előtt is volt Nintendo 😀

Nintendo alatt a klasszikus konzolaikat értettem: NES, SNES, N64, Wii...ezekből nem sokat találsz már a boltokban szerintem.

A hordozhatókat nem említettem, nem véletlenül. De akkor ott a Gameboy, Nintendo DS ami szintén letűnt, Sonynál meg a PSP.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Én a Nintendora mint márkára gondoltam
0
0
0
0
gigazte avatar
Egy Epic Storet kedvelő játékos véleményére, vagy magyarázatára kíváncsi lennék, de ők úgy is csak az ingyenes játékoknál jönnek kötekedni... 😆 Ennyit is ér a véleményük!
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@gigazte: Kárörvendéssel is csak trollkodsz. De erre semmi szükség. Pedig lehetne érdemben is eszmét cserélni a helyzetről, de úgy látszik arra nincs igény.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Mégis milyen pozitív kommentet vársz egy olyan kliensről, ami megjelenés óta nem tudott kilépni a béta státuszból? Az Epic Store fennállása óta a Steam többet fejlődött, pedig előtte is rendben volt! Mivel van pénzük, így ingyenes játékokat tudnak szórni az embereknek, de ezen kívül semmi pozitívat nem lehet róluk elmondani. Nem ennek kéne lenni a fő mozgatórugónak, hanem végre a klienssel is foglalkozhatnának!

Idézem a Borderlands 2 alatti kommentemet:
Miért is gondoltam, hogy bármi is működik első nap ezen az Epic szaron! 😂 Tegnapi nap dióhéjban: Módolva nem működik, letöröltem minden Borderlands 2 módot a gépről, utána elindítom nem működik, akkor letöröltem a dlc-t és nyomtam egy fájlok felülvizsgálatát, azután felraktam a dlct és nem működik. Végül az egész játékot letöröltem az összes lehetséges fájllal, jegyzékkel, mindennel, aztán felraktam újra a dlcvel, és akkor se működik!


Arról már inkább nem is beszélek, hogy az ingyenessé tétele után az Epic klienses játékban nagyjából 1 évig elavult patch volt... 😂 Amikor végre belerakták az utolsó dlct, 4-5 napig nem működött... Felhozhatnám az Arkot, és a Killing Floor 2-t is, ahol 1 hétig nem működött az online rész! 😆
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Nem vártam semmi pozitív kommentet egy ilyen hír alá.

De nem hiszem hogy kárörvendés és lenézés jót tesz az amúgy sem éppen egészséges közösségnek.

A kliens nem jó, bőven van hová még fejlődnie. Lehetne napestig sorolni a hiányosságait, amiket a steam 15+ év alatt belepakolt és mára már iparági standard / elvárás.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Palanova: nem azért de az hogy megjelenéskor egyszerre 1 játéknál többet nem lehet vásárolni elég gáz, főleg azután hogyha sokat vásárolsz még le is tiltják az accountodat 😆
0
0
0
0
no avatar
@tamas98765:
Lehetne napestig sorolni a hiányosságait, amiket a steam 15+ év alatt belepakolt és mára már iparági standard / elvárás.


Többek között a kosár az egyik hiányossága.

Sehol sem írtam hogy tökéletes kliens ahogy azt sem hogy jó kliens. Nem is védem, mert nem tetszik az üzletpolitikájuk, de használom, mert nem egy cím van ami érdekel és az csak náluk megvásárolható.
0
0
0
0
no avatar
Lenne néhány gondolatom:
Előljáróban van Steam és Epic is a gépemen és mindkettőben vannak játékaim, és egyik launcher sem fut a háttérben ha nem játszom rajtuk.
- 514kb ennek a többszörösét küldi a Microsoft windows bejelentkezéskor.
- 514kb ráadásul egy amerikai szerverrel szinkronizálva link alapján.
- 514kb egy óra alatt. Mondjuk ellenőrzi, hogy a launcherből nincs újabb verzió, vagy ellenőrzi, hogy minden játék mentés szinkronizálva va-e? Engem is zavar, hogy játékból kilépés után vagy 3 máasodperc a mentés szinkronizálása. Oldják meg 1s alatt. :-)
- Ryzen procikon akkor ez a program, sem úgy mint az AIDA sem hagyja alvó állapotba menni a magokat. Ez az új Ryzenek gyorsabb energiagazdálodási váltásának oka, aminek a kezelését még nem tökéletesítették Windows alatt. De folyamtosan optimalizálják.
/Kötöszködő Intel fanoknak üzenem igen Intel alatt már optimalizált ez a Windowson, de ott van néhány generációnyi és sok éves előny, hisz ugyanazt az architektúrát reszelgeti az Intel már sok éve, és a Ryzenes megközelítés gyorsabb és így hatékonyabb energiagazdálkodás tekintetében, már most is, de a teljesen optimalizált változatnál még jobb lesz/
- Alaplap gyártók: Az AMD 1,4 voltos ajánlott offset voltage értékét néhány alaplap gyártó feltolja akár 1,5V fölé is, hogy jobban szerepeljenek a lapjaik, nos ettől tovább tartja a max boostot a CPU és megugrik a fogyasztása is jócskán. Így a hő is.
- Hol vannk azon hangok most akik szerint ezen az oldalon csak pozitív híreket írnak az EPIC-ről?
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@malna7: 20 pozitív cikk után jött egy negatív! Mindjárt felmagasztalom az oldalt... 😂
0
0
0
0
Thomaz avatar
Erre még csak most jöttek rá. Már réges-régóta zabálja a cpu-t.
0
0
0
0
vzsoltie95 avatar
A Fortnite hü de jó grafikájától a videó karim RX580 4GB úgy pörög, mintha Boeing szállna fel. Inkább azzal csinálnának valamit.
0
0
0
0
💬 7
Kiki4444 avatar
@vzsoltie95: Fortnite kis gépigényű játék, R5 1600X-el vélhetően CPU limited van,ezért nem teker más játékokba a kártyád(GPU terhelésed nem tudja elérni 100%-ot).
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@vzsoltie95: És arról a játék tehet, hogy hangos a kártyád? Vedd le akkor az órajelet és nem fog pörögni.
0
0
0
0
vzsoltie95 avatar
@Mesterlovesz: Mármint minek az órajelét ? Másnak is pörög tőle, valami rosszul van ott optimalizálva.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@vzsoltie95: Pont, hogy akkor van jól optimizálva a játék, ha kihasználja a hardveredet. Ha 100%on megy a kártyád, az a jó. Ha ilyenkor hangos, az nem szoftveres hiba hanem vagy az olcsó kártyának gagyi a hűtése vagy csak túl magasra állítja a fordulatot, vagy mindkettő.
0
0
0
0
S4mple avatar
@vzsoltie95: Pulse hűtés...
0
0
0
0
vzsoltie95 avatar
@S4mple: semmi más játéktól nem pörög ennyire, de ahogy elindítom ezt már pörgeti is a ventiket
0
0
0
0
S4mple avatar
@vzsoltie95: Más is terheli ennyire?
0
0
0
0
Imre94 avatar
Jóvan, hagyjuk már. Minden programban vannak hibák. Ez is mint látni csak egy szűk réteget érint. Azt, akiknek 5. szériás Ryzene van. Majd kijavítják... Amúgy ennyi erővel a Windows miatt is magasabb hőmérsékletű a procim, mint ha nem lenne fent... Ennyi.
0
0
0
0
💬 5
Twist avatar
@Imre94: Ilyen hiba azért nincs minden programban 😃 Kivéve persze, ha az a hiba, hogy most kiderült az adatküldés a fűtésszámla mellett.

"Epic Games Launcher 5 különböző folyamatot használ az adatok 22 különböző szerverre való feltöltésére. Arra is felfigyeltek, hogy az „EpicWebHelper” adatokat küld az alábbi URL-re: tracking-website-prod07-epic-961842049.us-east-1.elb.amazonaws.com."
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Egy online program adatokat küld 😲😲😲 MICSODA????????????????
0
0
0
0
Koala007 avatar
@Imre94: Epicnél mindig ilyen fos volt a program, nekem intel volt világéletemben de ott is megnőtt a hőmérseklet ha bekapcsoltam az epicet azóta nem használom maradok a megbízhatónál: steam,ubisoftconnect,origin,rockstargames launcher
0
0
0
0
Imre94 avatar
@Koala007: Rendben, nem akarom megváltoztatni senkinek a véleményét az Epic gamesről, mindenki azt gondol róla amit szeretne. Én csak azt mondom, hogy például ha jól emlékszem, akkor a ryzen 3-as szériánál is volt olyan gond, hogy nem vette lejjebb a processzor órajelét a rendszer üresjáratban, meg azt hiszem, szintén volt ilyen mindkét videokártya gyártónál, hogy az indokoltnál magasabb (netán teljes) órajelen üzemelt adott kártya 2d-s felhasználásnál.
Az adatlopásról meg annyit, hogy szerintem nem ilyen gyökér módon teszik, ha valami infót lopni akarnak. Azonkívül ha mégis, abban az esetben is a google meg a facebook kenterbe veri az epiket, vagy bármi mást. Ennek ellenére bármerre is mész, mindenki kezébe szinte bele van égve az androidos telefon, és csak azt látod, hogy a fészt görgeti.
0
0
0
0
Koala007 avatar
@Imre94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Imre94 avatar
@Koala007: Dehogy írtja ki. Akkor mi vagy ki felett uralkodna? Nem az a cél, csak hogy annyira elbutítsanak, hogy nehogy ellenük forduljunk. 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Javítsák ki hamar ezt a bizonyos "hibát", vagy beperelem őket.
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
Van játékom epicen, csak mondjuk egyikkel se játszok 😂
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@YoRHa 2B: Nekem is van, de mindegyiket ingyen húztam be. 😆 Ha játékot vásárlok, akkor inkább Steam, Origin, Uplay,
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Liptik: Pontosan így vagyok vele én is 😆
0
0
0
0
Koala007 avatar
@Liptik: Na meg a rockstargames launcher en ott vettem a gta v-t tehát az eredeti platformján és fut prímán
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Aida StressTest helyett lehet használni egs-t. Haladni kell a korral. 😜
0
0
0
0
csuz-li avatar
De kár, hogy nincs epic-em.
Ja nem! 😂
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
Hiba persze, elmehet a búba ez az epic. Most az epic fanboyok majd elgondolkodhatnak rajta hogy megéri e az a pár ingyen game a processzor árát. 😀 😀
0
0
0
0
💬 5
Scorn Face avatar
@Warlordcommander:
Most az epic fanboyok majd elgondolkodhatnak rajta hogy megéri e az a pár ingyen game a processzor árát.

Édes Istenem, te aztán jól megmondtad...
Használom az Epic-et, veszek is ott játékokat, és semmi bajom nincs vele.
Most is megy és a CPU a 40 fokot sem éri el...
0
0
0
0
carl18x avatar
@Warlordcommander: Ha valaki epicet használ? autómatikuson epic fanboy? Nekem van Steam és epic is, egyikkel sincs semmi gondom.
Szóval megkérdezzem miért rosszabb az Epic mint a Steam. Nem tetszik a neve ? 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@carl18x: Nem rosszabb és nem fanboy aki mind2őt használja csak aki kizárólag azt használja és az ingyen játékokon kívül nincs semmi indoka hogy miért jobb mint a steam.
Én csak steamet használok, mert nekem az jön be, plusz a közösségi funkciók is ott a legjobbak. Mellesleg a mostani majdnem 500 játékos könyvtáram mellett nincs kedvem újat elkezdeni gyűjtögetni.
amúgy meg csak trollkodásból írtam a hozzászólást 😉 Gondoltam vicces lesz, de full komolyan veszitek úgy látom. Legközelebb több emotikont írok. 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
@Warlordcommander: Én nem veszek komolyan, csak kiváncsi voltam miért rosszabb az Epic mint a Steam! 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@carl18x: Számomra azért rosszabb, amit leírtam. Egyszerűen semmi felhasználóbarát dolog nincs benne, meg se közösség, se semmi profil menedzselő dolog. 😀
0
0
0
0
Laszmen avatar
3 napom ráment arra hogy rájöjjek hogy az epic féle GTA V miért megy fele olyan sebességen ugyan azzal a konfiggal mint a steames!!! Már ramot is vettem plusz 8gb-ot(notebook) erre semmi nem változott, és erre van ez a cikk, köszi epic!
0
0
0
0
💬 7
The_Teacher_Man avatar
@Laszmen: Nyújtsd be a számlát. Biztosan kifizetik. 😀
0
0
0
0
Laszmen avatar
@The_Teacher_Man: Nem erről van szó, de azért ne így akarják már behozni az ingyenjátékok árát 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@Laszmen: Ezzel mégis hogyan hoznák be az ingyen játékok árát? Másrészről ez a hiba jellemzően az újabb generációs procikat érinti, első sorban a Ryzen 5 szériát.

Én teszteltem a hírt elolvasva két gépen is, ha fut ha nem ugyanakkora a hőmérséklet és a CPU használat.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Ez a hír amit most hozott le az oldal már bő 5 napos, szóval minden csak nem friss és már orvosolták a problémát.
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Okéjó. Erről valahogy lemaradtam a karácsonyi játékmaraton miatt 😃 . A forrást sem néztem meg, pedig meg szoktam. Ebben az esetben viszont megkérdőjelezném a hír értékét az oldalon.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@xCube: Már régen, nem aktuális.
Amikor az volt, akkor sem tapasztaltam semmit, ami meg most itt megy a cikknél, az a tipikus gépigényes vergődés...
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Ha már forrás, akkor gondoltam vissza keresem a kezdeti posztot ezzel kapcsolatban. Habár téged amúgy sem érint, csak gondoltam alátámasztom a "bő 5 napos" állításom 😃
[LINK]
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Ilyenkor merre van az EPIC imádók klubja? 😆
Most behuzzák az ingyen játékok árát 😃 😃 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Én bitcoin bányász progira gondoltam először, de kínaiaknál sosem tudni 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Az kemény 😆 Szaros spyware.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
“Hiba”, amit valószínűleg Kínának neveznek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció