Leleplezték a Far Cry 6 játékmenetét és megjelenési dátumát

Szerző: Pafry | 2021. May 28. | hír | 39 hozzászólás

A tavaly júliusban bejelentett, ám azóta egyszer elhalasztott Far Cry 6 ma végre megmutatta magát a nagyközönségnek, és egyből egy nagyjából 40 perces gameplay trailer kíséretében tette mindezt. A videó alapján ismét egy ígéretes és szórakoztató játéknak nézünk elébe, ám aki játékmeneti forradalmat várt, annak sajnos csalódnia kell.

A játékmenet részletezése mellé pedig egy végleges megjelenési dátumot is kaptunk, ami október 7-én esedékes. A Ubisoft a legsűrűbb időszakban küldi versenybe az új Far Cry-t, de minden bizonnyal bejönnek majd a számításaik, hiszen az Assassin's Creed után ez gyakorlatilag a legnépszerűbb játékfranchise-uk. A játék kapott egy „deep dive” előzetest is, amely összegzi nagyjából az újdonságokat, ezt itt láthatjátok.

Jól megfigyelhetőek a korábbi epizódok játékelemei, néhány újdonsággal kiegészülve, mint például a Supremo hátizsák, amelyből rengetegfajta lesz fellelhető, és mindegyikkel nagy pusztítást tudunk véghez vinni az ellenfél sorai közt. Valamint a térkép is változatosabb lesz, mivel egy egész ország látszatát keltenék vele az alkotók, így sokfajta tájegységet pakoltak bele, a mocsaraktól kezdve a homokos tengerpartig. Valamint először a széria történetében kapunk egy fővárost is Esperanza képében, amely egy különálló nagyobb játszótérnek ígérkezik a nagy térképen belül.

A Far Cry 6 tehát októberben érkezik, és megjelenik minden jelenlegi nagyobb platformra.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 39
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RaggaBone avatar
Fegyverek melyeket te alakítasz, autó amit te alakítasz....a végeredmény meg kb lesz 3 féle fegyver meg ugyanannyi autó. Amit variálhatsz rajtuk max a skin lesz mert a többi előre épített build.Far Cry a 3 óta nem igazán tud megfogni. Ott is Vaas figurája vitte el a hátán az egészet.
0
0
0
0
💬 3
enslaved avatar
@RaggaBone: Nem baj, a Far Cry maradjon olyan amilyen eddig is volt, ne akarjon valami elcseszett rpg lenni.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: szép lassan meg lesz az is
0
0
0
0
Jammokus avatar
@RaggaBone: Nekem megvan a Far Cry 3 mert karácsonykor megkaptam az ismerősömtől uplay-re aki az ubisoftnál dolgozik. Felejthetetlen játékélmény veri az összes új far cry epizódot.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Az a CD lövő, meg a hátirakéta azért elég beteg lesz 😃 Közben még megy a zene is. Hát ez oltári 😆 Meg az a kroki, aminek van egy aranyfoga, hát besza, behu. Komolyan mondom teszek majd vele egy próbát.
0
0
0
0
Edven avatar
Még több madness, ez az! Ennyire még nem vártam játékot mint ezt. Baromira imádtam az összes Far Cry-t, mindig is úgy éreztem hogy minden része hű a franchise-hoz. Nyilván személyes vélemény, nyilván mindenkinek legyen saját, nyilván nem fogja senki elvenni a kedvem a játéktól.
0
0
0
0
pinkyke avatar
de,gagyi játék mi lett a nagy zombis kivitellel ?
még az is jobbnak tűnt mint ez a fos.
a játék készítők igazán meg érdemelnének egy nagy seggbe rúgást szánalmas hogy ennyire nem veszik komolyan a munkájukat.
miért jó hogy össze lopkodják az előző részekből a tárgyakat és állatokat és a grafika is egy rakás szar.
hát ezt a részt én ki hagyom.
a Far cry 5 az még tetszett de,ez a rész felejtős.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@pinkyke: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
pinkyke avatar
Nem hinném hogy le szedem a tört verziót.
Főleg hogy mostanság rá függtem a stratégiai játékokra meg a Satisfactory-ra meg hasonlókra.
A Far Cry-t az a 5-nél számomra véget ért a többi amit kiadnak az már nem érdekel.
0
0
0
0
five-0 avatar
Ámulok és bámulok, hogy 6. alkalommal is ugyanúgy beetetik az embereket, és mintha nem tanultak volna semmit a Ubisoft munkásságából újra bedőlnek a Hypenak! 😆 Minden elismerésem feléjük, és minden elismerésem azok felé, akik a mai napig támogatják őket az előrendelésekkel. A "gameplay" ami annyira tetszett mindenkinek újra nem mutatott semmi olyat, amit eddig ne láttunk volna, csak most már szépen összeollózták az előző Far Cryok újdonságait... Micsoda profizmus. 😂
0
0
0
0
💬 5
Apor avatar
@five-0: De, de...aligátor kombatpet!
0
0
0
0
five-0 avatar
@Apor: Ami az 5-ben egy medve volt, végülis van benne valami. 😆
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Apor: Kombatpet 😆DDDDD Ezen indokolatlanul megszakadtam 😃 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@five-0: Sok újítás nincs benne. Max annyi, hogy látod a karaktered. Meg, hogy elteheted a fegyvered és akkor nem bántanak (ami sokszor jó lehet mondjuk, nem lő rád mindenki, aki a szeme sarkából észrevesz). Meg a hátizsák. Meg a tákolt fegyverek. Meg a tank. Meg a környezet és a történet. Apró változtatások, újítások, "másságok" azért vannak.

Ami miatt engem főleg érdekel az a színvilág és a tákolt fegyverek, meg ez így együtt. Ellövöldözgetnék ilyesmikkel. ( : Na meg a trópusi környezet önmagában bejön. (szerettem ezt a FC-okban és a Crysisban is) Már csak a környezet miatt remélem, hogy nem kúrják el nagyon (azt leszámítva, hogy komolytalanabb). Szóval így ezek miatt számomra simán játszós.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Nekem olyan tucat termék érzését kelti. Semmi forradalmi újítást nem látok benne. FC3 óta csak zuhan a minőség.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Arthur Morgan: Pontosan! Talán még a FC4 viselhető volt de aztán egyre roszabb és roszabbak lettek a FC-k. 😞
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Nekem bejön. Ez a Diktátorosdi Just Cause 3-ra emlékeztet de ***ának néz ki. A New Dawn tetszett ez meg jobbnak tűnik annál. Várós csak a grafika ne legyen olyan mint ami a videón 😜.
0
0
0
0
💬 2
Fenimor avatar
Ez valami hímivarsejt randán néz ki!
0
0
0
0
MrPsziho avatar
Olvasgatom a forumokat/hozászólásokat más oldalakon, és a grafika terén ért negatív megjegyzéseket meg értem igazából (legalábbis a vidi alapján nagyon felemás ) de a tartalom tekintetében illetve játékmenet tekintetében nem értem az embereket. Annyi de annyi minden kis szarság volt a videóban, annyi de annyi különböző fegyver (főleg az a CD vető az zseniális), és a gunplay is hozza a Far Cry színvonalat. Év játéka ? Nálam nem, de hogy ez egy kurva hangulatos kis játéknak igérkezik az már biztos 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@MrPsziho: Tartalom terén a 3 óta egy Copy-Paste az egész Far Cry, van egy főgonosz aki kib@szik veled és ezért te kib@szol vele a végén,ennyi kb! A játékmenet kb mindegyikbe monton, a történet gyenge, a küldetések érdektelenek és repetatívak! A három még tetszetős volt de azóta gyenge széria lett, ha jó karaktereket és jó történetet kapna a game akkor felőlem mehetne ez a 1-2 évente új Far Cry dolog... de így!
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Tuti nem lesz nálam első napos vétel, de nem mondok le róla teljesen.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@zsiroslangos: Ezek a Ubisoft játékok arra jók, hogy leakciózva megvegye az ember. Uborka szezon alatt üdítő tud lenni pár órás adagokban adagolva. Addig se agyal az ember. 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
Nekem tetszik, azt leszámítva hogy USP-vel sortüzet produkál. Azt hogy a makkomba? Biztosan vétel lesz és végig fogom játszani.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Ayistion: Nekem valahogy a borzalmas aim közepette fel se tűnt... 😆
0
0
0
0
no avatar
A 3 után lehet ez lesz az első amit újra végig bírok majd játszani 😆 😊
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Furi, hogy itt eddig pozitív hozzászólások vannak. 😀 A legtöbb helyen nem szeretik, mert komolytalan és nem szép.
Szerintem vannak szép pillanatai (tény, hogy nem minden az), a színvilág is tetszik. Plusz az általunk tákolt-kukázott fegyverek is tetszenek. Ceruzaelemlövő, CD-lövő, tűzijátéklövő... nekem jöhet. 😀
0
0
0
0
Apor avatar
Az ellenféllel etethető aligátor-kombatpet számomra pozitív csalódás.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Apor: A lemez vető cumó és a vakarcs is veri funni
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Abszolút jók. Üdítő színfoltok az eddigiekhez képest. 😀
0
0
0
0
David134 avatar
@Apor: A lemez vetőt nem nevezném újdonságnak. Igazából a New Dawn-ból átemelt "fűrész" korong egy zenés változata. Az összetákolt fegyverek is szintén az előző játékból lett implementálva, habár ott nem maga a player rakta össze a fegyvert.
0
0
0
0
Apor avatar
@David134: De itt most saját aligátorod van kutya helyett.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Jól hangzik 😆, de így sem érdekel az egész...
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Nehéz neked megfelelni 😃 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Egy klingon bodyguard jobb lenne nem?
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Igen. 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Valahol éreztem 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
Jelentős az előrelépés minden téren! 😀 Nem tünik rossznak, végre szenteltek időt a fejlesztésre! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció