Kiderült a Project Athia valódi címe, további részletekkel együtt

Szerző: Pafry | 2021. March 19. | hír | 5 hozzászólás

A Project Athia először még a 2020 júniusi Sony State of Play alkalmával mutatkozott meg, akkor még épphogy csak egy rövid perc erejéig, így nagyon kevés dolog derült ki a játékról. Viszont ennyi is elég volt ahhoz, hogy sokak figyelmét megragadja, hiszen pörgős játékmenetet, lenyűgöző látványt, és egy érdekes világ koncepcióját tárta elénk.

Most pedig a Square Enix prezentációja alkalmával további részletek derültek ki az ambíciózus címről. Többek között az, hogy a címe Forspoken lesz, és valamikor 2022 folyamán érkezhet PC-re, valamint kizárólag PS5-re.

A fejlesztő Luminous Productions szerint egy narratív-központú kalandra számíthatunk, melynek főhőse egy Frey Holland nevű lány lesz, aki belép Athia baljós, veszélyekkel teli világába. A lánynak mágikus képességeket kell elsajátítania a túlélés érdekében, hiszen kalandja során sok mindennel szembe kell majd néznie. A Square Enix szerint „a játék kihasználja a PS5 konzol erejét, hogy valóban egy igazi next-gen élmény lehessen.”

Forspoken
Forspoken
Forspoken
Megjelenés: 2023. January 24. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Luminous Productions
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Na ez érdekes játék lesz. Square Enix-től mondjuk rossz játékot nem várok.

Mondjuk egy jó Tomb Raider játék is jöhetne a Square Enix-től. Mert a mobilos Tomb Raider játékot a hajukra kenhetik. Mobilon játszani eléggé gyér "élmény", már ha lehet annak nevezni a tapicskolós képernyőn történő játékot.
0
0
0
0
AttiS avatar
Jónak néz ki, legalább egy értelmes dolog számomra azok közül amiket bemutattak. Még egy FF 16-ról azért elhinthettek volna egy kis morzsát 😀
0
0
0
0
jodo1978 avatar
Na akkor csak lesz valami Tomb Raider -szerű játék.Kaland,kihívás ja és csak anői karakter😆
Sztem várós
0
0
0
0
no avatar
Videó alapján egész pofásnak tűnik 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció