Készül a Sniper Elite V2 Remastered

Szerző: xoki | 2018. December 26. | hír | 15 hozzászólás

Úgy tűnik, a Rebellion egy újabb Sniper Elite játék kiadására készül, viszont nem folytatásról van szó, hanem valószínűleg egy régebbi részt láthatunk majd felújított formában.

A DSOGaming felfedezte, hogy a Sniper Elite V2 Remastered felbukkant az ausztrál korhatár-besorolási bizottság oldalán, és ez már szinte biztos jele annak, hogy hamarosan megjelenik majd a játék felújított változata. December 24-e környékén bukkant fel a játék az oldalon, ahol említésre kerül, hogy a remaster multi-platform lesz, valamint, hogy a játékélmény változhat, ha online játszunk. Ez alapján pedig lehetséges, hogy az eredeti játék co-op és többjátékos módjai is átesnek majd egy kis ráncfelvarráson.

A 2012-es Sniper Elite V2 az eredeti 2005-ös játék remake-je, tehát ez nem az első olyan alkalom, amikor a Rebellion egy korábbi részt juttat el hozzánk, de mivel a V2 alapból egy újradolgozott verzió, ezért nem valószínű, hogy túl sok minden változni fog majd. Mivel a Sniper Elite V2 Remastered már megkapta a korhatár-besorolást, így valószínűleg már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre sem.

Sniper Elite V2
Sniper Elite V2
Sniper Elite V2
Megjelenés: 2012. May 03. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: Rebellion
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Még egyszer nem fogom megvenni sem végig játszani. Jó volt meg minden, de mindet elég volt egyszer (kivéve az elsőt, az nem igazán jött be, félre is tettem).
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@enslaved: Az első rész merőben más mint a többi.Az az igazi mondhatni.A második rész hozott valami újat.Kicsit emészthetőbb játékmenettel jelent meg.Én így éltem meg.(Magán vélemény)
A többi mondhatni már tipikus tömeggyártásban érkezett.Végigviszed és elfelejted másnapra a létezését is.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Az elsőben annyi volt a bug hogy már az elvette az ember kedvét, ráadásul lehetetlen helyekről is le tudtak lőni. Magán vélemény.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Voltak benne hibák igen.Mondjuk különösebben nekem se jött be.Akkoriban mikor az a rész volt új még álmodni se álmodtam olyan gépről ami értelmesen vitte volna,így mire odajutottam meg már valahogy nem is foglalkoztatott annyira.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Értelmetlen amit leírtál de nem érdekes.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Sniper Elite 1 - 2 - 3 - 4 - 2 remastered. Értem. Amúgy tök jó játék, de ha már van 4 része, akkor miért a másodikkal foglalkoznak?
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
6 évvel később remaster? Fantasztikus ötlet.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Megint csak a pénz miatt.
0
0
0
0
szilver avatar
Szóval egy 2005-ös játék remake-jéből csinálnak remastered verziót.De miért?
0
0
0
0
💬 3
FoLey avatar
@szilver: Pénz beszél,kutya meg ugat. 😃
0
0
0
0
szilver avatar
@FoLey: De ennyi erővel remakelne lehetne mindent aztán meg azt remasteredelni és igy tovább így nincs is szükség új játékokra hisz többszörösen eladhatják ugyan azt 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@szilver: Ez olyan hogy ha újat nem tudnak kitalálni,akkor előveszik a régit és újrahasznosítják. Mint pl. a filmek él.
0
0
0
0
Larten avatar
Már kint van, Sniper Elite 4 címmel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció