Készül a Destiny 3?

Szerző: xoki | 2018. October 23. | hír | 19 hozzászólás

AnonTheNine, aki már több információt is kiszivárogtatott, most egy újabb érdekességgel lepte meg a Reddit felhasználókat.

Úgy tűnik, elkezdődött a Destiny 3 fejlesztése és kiindulva abból, hogy az első, illetve második rész között 3 év telt el, lehetséges, hogy 2020-ban már a Destiny 3-mal játszhatunk majd. A felbukkant információk szerint a játékban lesznek PvEvP zónák is, és AnonTheNine leírta azt is, hogy nem pont olyan, mint amilyen a The Division Dark Zone-ja, hanem inkább a területekért folyik majd a harc. A Destiny 2-vel a fejlesztők próbáltak mindenkit beszippantani a játék világába, de később mégis a hardcore réteg felé vették az irányt. A Destiny 3 esetében pedig szintén ezt az irányt követik majd, így az új részben sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak az RPG elemek. Egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés, de AnonTheNine egy kedvcsináló képet is közzétett, amelyen Európé, a Jupiter egyik holdja látható.

Ha tényleg most kezdtek el dolgozni a széria következő részén, akkor a megjelenés még évekre van tőlünk, viszont a korábban említett 2020 továbbra is a legreálisabb időszak a rendelkezésünkre álló információk alapján. Tehát legkésőbb jövőre már valószínűleg hivatalos információkkal is gazdagodunk.

no cover
no cover
Destiny 3
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
_AsheXp avatar
Remélem crowdfund lesz, activison tönkretette a mostanit pedig forsakennel kitett magáért a bungie. Egyik legjobb gunplay amit fps-ben láttam, és nagyon jó kompetitív szcéna.
0
0
0
0
Feherlo avatar
Elnézve a mostani trendet, biztos mobilos alkalmazás lesz ez is..... ehe-ehe-ehe 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
Jajj, erre kíváncsi leszek.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Azért nem vettem meg a 2 töt se 😃
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Destiny 2-t hozzám vágták amikor a vga-t vettem,de azóta se próbáltam ki 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Na ez vajon milyen 3-as lesz? A Mafia III féle vagy a Forza Horizon 3 féle?
0
0
0
0
💬 13
GalenDragonay avatar
@TRACERHD: Szerintem a Modern Warfare 3 féle (de ezen a ponton ez nyilván csak tipp). Aki az elsőt szerette annak a nagy része a másodikkal is ugyanúgy játszik, a minőség csökkenés és a sorozatos lehúzások ellenére, ezért gondolom így lesz ez a harmadik résszel is.
Annyi a különbség hogy az utóbbi nem volt jelen a CoD-ban, ott csak a sztori lett egyre összecsapottabb, ha jól emlékszem.
0
0
0
0
vyne avatar
@GalenDragonay: Tevedes amugy. Aki az elsonek a rajongoja volt az a masodikkal nem nagyon jatszik,max 2 hetig pontosan a minosegcsokkenes miatt. Kb olyan mint bc wowrol atvaltani a catara,wodra vagy epp a mostanira.El vagyunk egy darabig aztan hello.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: A BC a WoW első kiegészítése volt, vagyis a második történet, bizonyos szempontból a második "rész". WoW-ban meg mindenkinek az a kieg tetszett a legjobban amivel kezdte/amit végigraidelt vagy amiben a legjobb társaságban volt. Egy MMORPG-t összehasonlítani egy singleben kb 10 órás FPS-sel nem biztos hogy nyerő gondolat.

Szerintem nincs ilyen jellegű előítélet a játékosokban hogy a 3. biztos rossz lesz. Meg fogják nézni, mert érdekli őket, ha valamelyik rész is tetszett az előző kettőből.
0
0
0
0
GalenDragonay avatar
@Palanova: A Destiny-ben is van bőven endgame (mostmár), mindkét részbe bele lehet rakni néhány ezer órát, mint bármelyik normális MMO-ba, nem ezzel a részével van probléma imo.
A harmadik részről meg már leírtam a véleményemet. 😆
0
0
0
0
no avatar
@GalenDragonay: Nem is az endgammel volt problémám, hanem hogy már addig sem vitt a történet.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova:
Egy MMORPG-t összehasonlítani egy singleben kb 10 órás FPS-sel nem biztos hogy nyerő gondolat.

Az a baj,hogy a destiny sem igazabol single, coop es multi. Ha single lenne meg ennyire sem jatszananak vele. 😃 Tudom, hogy neked ez a single mod a maniad,mert wowban is egyedul nyomtad amit lehetett de en anno a destynit is a multi resze miatt vettem meg,ahogy sokan masok is.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Ez igaz kedves wow bc + pvp mániás kolléga 😆

Én a Destiny 2-t a single része miatt vettem meg, na meg azért is, mert 12€-nál többet nem adtam volna érte. De így is csalódás számomra, de lehet nem én voltam a célközönsége, ezt is elfogadom.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: 😃
Nyugodj meg,hogy szamomra sem volt jobb hiaba nyomtam a multi reszet haverral. Bele untunk ket kemeny het alatt. 😃
Celkozonseg ma mar mindenhol a tizen eves kis sracok, ezert nem jon be lassan semmilyen jatek mar. Persze anno is a tizeneves kis sracok volt a celkozonseg(mi) csak akkor meg masok voltak az igenyek. 😜
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Van cég ami szerintem valamennyire követi az adott korszak szülötteit, mert velük lett sikere és inkább nekik készít játékot. Annak persze örülnek, hogy ha a fiatalabb korosztály is beszáll. Lásd GTA 3, GTA:VC, GTA V. Kötve hiszem hogy egy tizenévesnek készült volna a GTA V, legalábbis Michael De Santa karaktere tuti nem.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Hat nem tudom, en tizen eves voltam mikor gta3,gta vc -vel nyomtam,meg az osszes osztalytarsam is. 😃 Lehet hogy rajta van a 18as karika de hidd el,a keszitok is tudtak hogy legyen 8 vagy akar 14 eves,jatszani fog vele. Gta 5 sem mas amugy. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Persze, arra a korosztályra van beállva a Rockstar a GTA sorozattal.
GTA 3 korában a tizenéves simán azonosulni tudott a főszereplővel.
GTA VC-t nagyrészt szerintem a 80-as évek nosztalgiája adta el. Annak ellenére hogy jó szinkron hangok voltak benne plusz a Sebhelyesarcú című filmre épült egy része.
GTA V-ből egy mai tizenkét éves kivel tud azonosulni? max Franklinnel, akinek tele a mokaszinja a családjával és el akar költözni otthonról. Na jó lehet még Trevor is, de azt senki sem vallaná be 😀 Michaellel tuti egyik sem. Ki akarna egy 40es családapával, két kezelhetetlen gyerekkel, unatkozó asszonnyal rendelkező egykori bankrablóval azonosulni tizenkét évesen?

Destinyre visszatérve, szerintem részben valahol ott ment félre hogy az első rész nem jött ki PC-re. Ezután érdekes hogy a Red Dead Redemption is megpróbálkozik PC-n egyből a második résszel nyitni.
0
0
0
0
GalenDragonay avatar
@vyne: Igaz, pontosabb lett volna ha a "játszik" helyett "megvette"-t írok. Csak az a gond, hogy amíg így is veszik, addig nem fogják túlságosan megerőltetni magukat a fejlesztők.
Plusz elvileg a Forsaken most visszahozott jópár játékost, pont úgy mint a Taken King anno, egy ugyanolyan visszás megjelenés után... mondjuk ennek már tényleg semmi köze nincs az Modern Warfare-hez, vagy akármelyik másik franchise-hoz.
0
0
0
0
no avatar
@GalenDragonay: Az én szememben:
COD MW1 remek volt, történetben és felépítésben is.
COD MW2 még erre is rátett egy lapáttal.
COD MW3 egy mappack volt, nulla történettel.

Destiny 2
Nos, az első rész kimaradt, lévén konzol only volt, a másodikat bezsákoltam Humble során, de még a single történetet sem fejeztem be, annyira semmilyen lett a közepe táján és annyira leült, hogy nulla motivációt nyújtott a folytatáshoz. Ebből kiindulva a 3-at meg sem fogom nézni. Kár érte, remek stúdió volt a Bungie, amikor még tudtak játékot készíteni, lásd PC-re az Oni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció