Képeken az Nvidia RTX 3080

Szerző: xoki | 2020. June 07. | hír | 96 hozzászólás

A Chiphell nevezetű oldal fórumán felbukkant néhány kép az Nvidia következő generációs Ampere GPU-szériájának high-end modelljéről. Úgy tűnik, egy RTX 3080 mérnöki példány prototípusáról van szó.

A tervek szerint az Nvidia még ebben az évben kiadja majd az új kártyákat, és előreláthatóan a Computex idején le is leplezik őket. Ebből kiindulva nem meglepő, hogy folyamatosan újabb információk szivárognak ki a kártyákról.

A képek alapján látható, hogy a dizájn átesett néhány érdekes változtatáson. A kártya mindkét oldalára egy-egy kétirányú ventilátor került, amelynek köszönhetően a levegőt különböző irányokba tudják elvezetni. A hűtőbordák érdekes módon ívelt formát, a PCB pedig egy furcsa V alakú formát kapott. Látható, hogy a PCB a hűtőbordánál ér véget, és csak egy műanyag védőréteg takarja el, a ventilátorok nem. A PCI-E/PEG csatlakozók helye nem látható, de úgy tűnik, egy új NVLink megtalálható rajta. Ezek a képek feltételezhetően egy Founder's Edition SKU-t ábrázolnak.

Az Nvidia Ampere szériája 7 nm-es gyártási technológiával készül majd. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen teljesítményre lesznek képesek, de nemrégiben ezzel kapcsolatban is felbukkant néhány érdekesség. Az RTX 3080-ra állítólag GA 102-200, 4352 CUDA mag és 10 GB VRAM lesz jellemző. Ezek együttese pedig lehetséges, hogy egy 15 TERAFLOP-os kártyát eredményez majd.

Hozzászólások: 94
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Maros avatar
Te is fogsz venni egyet? 😆
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
A 72-es Tatrateát kihagytad! 😂
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Vegyétek ezt is mint a cukrot , hagy legyen még drágább minden.
0
0
0
0
💬 8
vyne avatar
@RaggaBone: Veszem is, csak jojjon ki. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
@vyne: Tényleg meg fogod venni, vagy csak viccelsz? 😆😂
0
0
0
0
vyne avatar
@Maros: Vagy a 3080 vagy a ti. Attol fugg mennyire lesz elszallva arban. Meg jo, hogy veszek. Erre epitettem az uj gepet.
0
0
0
0
Maros avatar
@vyne: Hát olcsó biztosan nem lesz egyik sem, de majd meglátjuk. Sok sikert kívánok hozzá! 😃😉
Én még egyenlőre nem tervezek váltani 1-2 évig, de majd még meglátom. 😆
0
0
0
0
vyne avatar
@Maros: Nem baj, nem is varom, hogy olcso legyen. 1500 fontig megveszem a ti verziot. 2000-ert mar nem. Legjobb nekem is az lenne ha nem szalnanak el de igazabol nem erdekel, dolgozom eleget ugy hogy nem sporolok ezen. + valoszinuleg ezutan egy jo par evig nem kell semmit ujitgatni.
0
0
0
0
Maros avatar
@vyne: Én is így voltam a gépemmel, dolgozom, nem kérek senkitől, ennyit megérdemlek!
Neked meg kívánom, hogy összejöjjön ez a dolog! 😉
0
0
0
0
vyne avatar
@Maros: Koszi, mar csak a release date-re varok. 😜
0
0
0
0
Superman79 avatar
Ez majd nyilván közelebb lesz egy kocsi árához, mint egy videókártyájéhoz. 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
NVIDIA GeForce RTX 3080 cooler could cost up to 150 USD alone

[LINK]
0
0
0
0
💬 8
Viktorinho avatar
@19ati93: Ha maga a hűtő 150 dollár,akkor a kártya 1500?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Viktorinho: Bár csak annyi lenne 😃
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@_AsheXp: Jó,manapság nem figyelem az árakat max cpu fronton. 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Viktorinho: Akkor az RTX 3090 Ti Titan mennyibe fog kerülni? 😂
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Maros: 3 vese meg egy fél tüdő. 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Viktorinho: LOL 😂😂😂😂😂😂
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@19ati93: De kérdés, hogy mennyire lesz hatékony. Mert ha brutál csendes és hűvös akkor abban az esetben talán megéri.
0
0
0
0
no avatar
A gépemben biztos jobban fog mutatni 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Azért a 18 TERAFLOP jobb lenne, az is szerepel más pletykákban, hogy 15-18 között lesz.
0
0
0
0
Moaa avatar
az a baj ezzel saját maguk alatt vágják a fát. Mert pl: a koznolosok 80%-a nem azért játszik konzolon mert jajj de ***a, hanem mert lepakol 140-170-kt az asztalra(nem tudom mennyibe lesznek az újak), és tudja, hogy a következő 4 évben nem kell semmivel foglalkoznia. Ellenben egy PC-vel... akinek nem ACER Predator Orion 9000 van az asztalán, az tudja, hogy mindig lesz valami amit fejleszteni tudna pár + fps-ért. És itt kurelják el a pirosok és a zöldek is! Egy laikus nagyon nehéz helyzetbe van a mai Pc világgal, mert még ha rá is szánja magát , nyilván vesz egyet összerakva, vagy egy lapost, és hát ismerjük a magyar forgalmazókat tisztelet a kivételnek (pcx.. talán) odadobálják 300k ért a i3 as rákfene 1050Ti- os fost, amivel már egy FHD videó is akad... és már jön is a jól ismert szöveg "pc vs konzol..." Megmondom őszintén, mikor kijöttek a 16-os szériával, a sírás kerülgetett még engem is. (de szerintem voltunk így egy páran) Ha így folytatják, a Pirik és Zöldikék, ezzel azt érik el ,hogy a mostani pc-sek is át fognak pártolni konzolra főleg, hogy már lehet bil+egér komboval csapatni. És valljuk be a 2xx széra csúcskártyájának az áral egy 55 colos 4k-tv PS pro+2 kar, + 3 grillparty-t lefed. (Nyilván ez nem mindenkinek okoz gondot, de úgy gondolom inkább előbb mint utóbb ezekkel az árakkal, tényleg csak egy bizonyos réteget fognak megtartani, mert aki WoWozik vagy hasonló only PC gamel , az nem fog ilyenekre pénzt költeni. vesz egy 1080ti-t és elvan még 4 évig full hd ba.) Sose álltam egyik oldalon se, de isten látja lelkem szurkolok a Pirosokak, hogy fingassák meg végre az Zöldeket, mert a lóf@sznak is van eleje, meg VÉGE. 😃
0
0
0
0
💬 18
deadly_cross avatar
@Moaa: hat igen a konzol kenyelmesebb es koltseghatekonyabb 😀 erre pelda a RDR 2 PS4 sokkal szebb mint nekem majdnem a 2 millios gepemen 😞 (1080 csak ennyire kepes ) es egyre inkabb megertem aki konzolok mellet dont 😀 de attol meg majd ps5 re breuhazok es 3080ti re is 😃 a dizajn meg nekem nem fontoss nekem mivel ugyis elso nap mar teszem ra a waterblockot 😃
0
0
0
0
Moaa avatar
@deadly_cross: igen mi fanatikusok, maradunk! 😃 amúgy RDR 2... én zokogtam mikor fullon megláttam az 50 fps-t 😞 el is engedtem, majd ha jön az új setup, előveszem megint 😃
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Moaa: en elfogadom a 40-50 RDR2 FPS-t mivel kiraly game de sajna nem hozza a PS4 szintu grafikat de ugyis ***a game 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@deadly_cross: Ilyen szempontból pont fontos neked a jelenlegi design, mivel erre nem nagyon lesz vizes blokk day one.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@xCube: hat a founders edition kartyakra max 1-2 het es lesz vizhutes 😀 es amugy egyszerre veszem meg majd a 2ot szoval😀 vagyha nagyon jo dealt kapok akkor 1-2 hetet vizhutes nelkul kibirja akarhany fokos 😀
0
0
0
0
no avatar
@deadly_cross: Mégis mi került 2 millába egy gtx 1080 Konfigban? 😂
0
0
0
0
vyne avatar
@Csakos10: Elnezve a kepeket az a custom viz hutes lehetett draga.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Csakos10: hoppa elnezest 😃 kicsit nagyon elnagyoltam ezt a 2 milalt mivel nem FT be fizetek angliaba ugyebar 😜
de olyan 1 es 1.5 millio kozott volt a konfig 😀 a full konfig tehat monitortol egerig minden mivel full 0 rol epitettem.
a Vizhutes aranylag olcso volt megusztam kb 170k bol 😀
0
0
0
0
no avatar
@deadly_cross: A látványon kívül mit rak hozzá a vízhűtés amúgy? Sosem értettem minek kell egy gépbe ilyen komoly hűtés
0
0
0
0
vyne avatar
@Csakos10: Egyertelmuen jobbak lesznek tole a hofokok, leginkabb azert mint sem a latvany miatt..
0
0
0
0
no avatar
@vyne: 60 helyett 54 fokon ketyeg?
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Csakos10: hat aze huvosebb meg max terhelesen is 😀
Tobbet es jobban lehet Overclockolni.
Es konkretan maga az egesz rendszer kurva halk lehet😀 es szep
Nah meg a kinezet nekem fontos szoval 😀
0
0
0
0
no avatar
@deadly_cross: Akkor miért fillérbaszóskodtok a vidi kari ha 140k-s díszhűtésre nem fillérbaszóskodtál? Ami igazából teljesen fölösleges is volt mert ja jobban tudod húzni 140k 2% teljesítmény totál logikus 😊

Az meg hogy az rdr2 egy ps4-en szebb és jobban fut mint neked hát kurva erősen hihetetlenül hangzik
0
0
0
0
deadly_cross avatar
@Csakos10: ki fillerbaszokodik? 😀 nekem instant buy lesz a 3as szeria 😀
szamomra nem folos a vizhutes mondom nekem a kinezet es a hangszint is fontoss.
Nalam mar reg nem az ar/ertek arany jatszik gepnel.Ez olyan mint aki mindig modisit a kocsijan ,kicserel ezt aztmcsinositsa stb( mivel lelkuk van es szereti) es van akinek a kocsi csak egy targy s csa,van aki szerint meg lelkuk van.
Nekem ez a PC egy ilyen draga hobbi tudom,hogy mennyivel olcsobb lett volna minden ha nem a kinezetre megyek de nah😃
(nem FHD ban jatszik azt hozzatennem)
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Moaa: Részben adom, ha valaki 0-ról építkezik tényleg lényegesen drágább a pc. De általában ott a monitor, gépház, táp SSD/HDD, RAM (ha épp nem generáció váltás van) ami simán öröklődik a kövi konfigba. A konzol meg nem a 2080/3080 szintet képviseli, soha nem is fogja. Ha a konzol teljesítményét veszed alapul és a felsoroltakat nem kell megvenned árban közel ugyanott vagy. Cserébe egy multifunkciós platformod van. Amire a játék kínálat is lényegesen nagyobb.

Ja és még egy fontos dolog, a gépet nem kell, csak lehet fejleszteni. A konzolt is lehet úgy hívják slim és pro, ami szépen sorban jön a 4 év alatt nagyobb teljesítményt ígérve.

A high-end főleg a zöldeknél tényleg nagyon el van szállva. De én azért még közelse temetném a pc platformot.
0
0
0
0
Moaa avatar
@hekli96: igen, sokoldalú csak mondjuk a mai telefonos világba mikor telefonrol elintézhetsz kb bármit. Na igen, nem muszáj fejleszteni, de! 2 évente, főleg ha nem high end géped volt, legalább egy kártyát biztosan fogsz upgradelni. ha cpu-t kell, az már kellemetlenebb mert akkor jöhet az új foglalatos lap hűtés stb.(aki gamel,de főleg akik dolgoznak vele, és 2 évig nem költött semmit fejlesztésre az hazudik!) 😃 Egy Slim meg a Pro megjelenéskor mennyi volt? 100+140k? 4 év alatt... most épp egy 2080 super ára. És aki mondjuk 2 év törlesztrőre viszi haza a PS-t, vagy épp egy t-komos apa tévét. Az kézzel fogható, azonnal használható, míg egy pc mire összeáll.. huhh. oké monitor ramok ssd / hdd, nyilván átrakod. De amint márt mondtam, ha nem high end cuccokal matekozol(mert mondjuk, rásózták az Auchanba Ferikére a "gamer gépet" egy 1650-el, 300k ért. akkor bizony beköszön az az upgrade hamar, főleg ahogy most fejlődnek a gamek! (csak egy példa, a cyberpunk-ot 2018 -ban kb ugyan azon a konfigon futtatták mint az enyém most, azt mondták az lesz az ajánlott gépigény fölött.... akkor az volt a csúcs kb. nincs semmi gifem ide, de hidd el nagyon érzékeny lesz a búcsúm a mostani setupomtól, de muszáj, mert nem szeretek kompromisszumot kötni 😃😉 ez meg a másik véglet ugye, MI 😃 ne érts félre nem írom le a pc-t, nálam más nem lesz soha. Csak épp azok teszik tönkre, akik fejlesztik.
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Moaa: A konzol maga a kompromisszum, könnyebb rá optimalizálni az tény mert mindenkinek ugyanaz van, ezért alacsonyabb teljesítménnyel többet lehet kihozni. De a konzol továbbra is csak a középkategória tetejét hozza maximum.
Az intel frontot sose követtem foglalat tekintetébe, régen a pénztárcám nem engedte, a ryzenek óta meg nem is akarok intelt venni. De a pirosaknál azért nem nagyon cserélgetik a foglalatot nem egy generációt elvitt az AM3 és az AM4-is asszem az 5.gen-ig egy biosz frissítéssel jó lesz.
Igen videókártyát szoktam cserélgetni én is úgy 2 évente de a régit meg eladom szóval átlag 2 évente 40-60k-ból megúszom. Általában meg nem a proci a szűk keresztmetszet. Ha nem izgat, hogy 90 vagy 93 fps-ed van az bőven jó 4-5 évig ha legalább egy erősebb i5 vagy ryzen5-öt vettél. Ryzen 5 2600-am van és 5xxx-ig tuti nem kell cserélnem, addigram meg legalább 4 éves lesz, de kisebb kompromisszumokkal még akkor is jó lenne.

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy mindenkinek van legalább 1 olyan ismerőse aki ért a gépekhez, akit megkérhetne, hogy segítsen. (Ha nem is közvetlenül de haver testvére vagy valami)
Az, hogy Auchan kategóriában vesz gépet valaki az meg is érdemli. Legalább nézne egy rendes jó értékelésű informatikai boltot, ahol jó esetbe ha elmondja mire akarja használni el mondják neki, hogy az amit kinézett az nem lesz jó.
0
0
0
0
no avatar
@Moaa: Nem teljesen értem. Aki megvett egy i5-3470 procit 2012ben a mai napig szinte bármit játszik 50-60 fpsel ultra beállítások mellett. Egy konzol meg ennek a felét hozzá minimum beállításokon. Jah vga-t kell cserélgetni de ha akkoriban hozott egy gtx 680-at pl akkor cserélt egy 1080-ra pár éve és még mindig karcol a vas szinte bármivel ultrán.
De gondolom te is a 4k min 60 fps vagy ebben az esetben ne csodálkozz ha rámegy a gatya is ( nyilván még az 1080p ultra 60 fpst is kár egykonzolhoz hasonlítgatni)
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
Egyet vennem kell, pénzem bőven megvan rá. 😂
0
0
0
0
bassus16 avatar
Nagyon érdekesen néz ki. Biztos megvan az oka a design váltásnak.
Csak ne kövessük a 2xxx széria árazását. :/
0
0
0
0
💬 4
hekli96 avatar
@bassus16: Ááá biztosan nem fogják. Inkább duplázzák, fél milla egy videókártyáért túl alacsony volt 😂
Sokan annyiért is megvettek szóval nyugodtan lehet még emelni az árakat.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@hekli96: Már lehet tudni, hogy egy RTX 3080 as 600ezer lesz
0
0
0
0
hekli96 avatar
@MaximumGame: Itthon vagy ez csak a gyártói ár?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@hekli96: Ez az itthoni 27% áfás ár lesz... Már a nagy gyártók beszélnek az itthoni cégekkel is.
És a Ti az még vagy 200 al drágább lesz. 3090 ról nincs hír
0
0
0
0
Maros avatar
Nem lesz rossz az biztos!
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Eddig sem volt gond a hűtéssel, így ez az átdolgozott alul be->felül ki légmozgatós megoldás nekem azt sugallja, hogy lesz ott teljesítmény bőven, aminek el kell vezetni a leadott hőmérsékletét. 😀 Jól is néz ki.
0
0
0
0
r2d2 avatar
Jó lenne ha a 2080 super árakat le vinné, mondjuk 200-210-re csak mert kettökéne két fehér strix!
0
0
0
0
💬 6
cabus26 avatar
@r2d2: Pont az Nvidia...álmodik a nyomor 😆
0
0
0
0
r2d2 avatar
@cabus26: ugye! további jó álmodozást nekem 😃
0
0
0
0
cabus26 avatar
@r2d2: Max kivonják és az új modell kerül a helyére,mint az RTX2060S esetében.
Mondjuk lehet a sugárkövetéses számításban gyorsabb lesz,ugyanennyi pénzért,hiszen ebben ígérnek több fejlődést.
0
0
0
0
r2d2 avatar
@cabus26: Hát nem sokára úgy is meg látjuk amit látni kell, félidőnél járunk az évet tekintve.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@r2d2: Jah 250ezerre vissza viszik a 2080 Supert 😀 álmodj csak a 200ezerről 😃
0
0
0
0
r2d2 avatar
@MaximumGame: amedig lehet mért ne?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Szerencsére jön 1-2 nagyobb cég (pl. intel elméletileg idén nyáron) a saját gpu-kal, remélem a konkurencia majd hoz egy kis enyhülést az árak terén. Már a 2000 szériának is vicc az árazása.

A 1060-at vettem megjelenés után nem sokkal 80e körül (oké, szürke piacos, nem becsületes áfás), de ugya ezzel a megoldással nem találok 2060-at 140e alatt és már nem most jelent meg.
0
0
0
0
💬 1
Gaboo7 avatar
@MaTpr0F: Én tegnap rendeltem 2070-et 149-ért.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Ez is lesz vagy 350-400 ezer 😂 10 éve még ennyi pézből NASA gépet lehetett összerakni...Sajnos a buxánk mérete nem fejlődik olyan gyorsan, mint az informatika...😢
0
0
0
0
💬 4
SuperPuma avatar
@The_Teacher_Man: A fanatikusok és akinek ez a hobbyja, azok megveszik úgy is. Viszont ha rajtam múlna, ennyiért az életben nem adnának el nekem videokártyát
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@SuperPuma: A bankoknak és hitelintézeteknek nagy forgalmuk lesz, az hót ziher! 😂😂
0
0
0
0
WeKing avatar
@The_Teacher_Man: Ne felejtsd ki a szervkereskedőket sem. 1 vesével is lehet teljes életet élni 😀
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@WeKing: Ráadásul 45-50 milkacsokit kapsz érte. Abból már el lehet vegetálni és lesz péz a 4080Ti-re is 😂
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Érdekes amúgy. Nem csak a kinézete önmagában, hanem, hogy a 20-as szériánál is újított az NV az alaphűtésen, ami amúgy már pár szériát megélt ha jól emlékszem. Azt gondoltam, hogy megint maradnak egy jó pár évig annál, amit a 20-asnál készítettek. Erre megint jön egy új, erre mondjuk nem számítottam. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Kicsit amolyan passzív GTX680 hangulata van a cuccnak.
[img]https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/swK2lryZ01Ud7q4AKWBlQ2brapU=/0x37:600x437/1400x1400/filters:focal(0x37:600x437):format(png)/cdn.vox-cdn.com/imported_assets/1108486/Colorful-680_1.png[/img]
0
0
0
0
carl18x avatar
Nem rossz ez, bár minden esetre úgy is ott lesznek az egyedi hütések! 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Úgyis ősszel tervezek kártyát újítani, szóval kíváncsi leszek milyenek lesznek. Bár ez a kinézet elég ratyi 😀
0
0
0
0
no avatar
Tudom hogy még nincsenek kint a kártyák, de egy 3060-nak kell hogy legyen egy 2070/super teljesítménye nem? Csak mert majd ilyen kártyával tervezem az új konfigom.

Szerk.: És szerintetek ezekből is várható Super széria? Vagy egy olyan széria mint az 1600-as?
0
0
0
0
💬 2
Thespartan avatar
@arnold892: Ha ennyi információ áll rendelkezésre,szerinted honnan tudjuk?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@arnold892: Igen 200ezer körül lesz a 3060 ára és 2070 S teljesitménye lesz 😀
0
0
0
0
r2d2 avatar
Összintén szolva aggályaim vannak a képekel kapcsoladban, csak mert nem illik bele az nvidia forma tervezés világába ezek a kártyák.
Nagyon gagyinak tűnik, bár tudom hogy teszt kártyáknál a kinézett teljesen melékes.
0
0
0
0
odinx avatar
Nekem egyből a Láncreakció című film jutott róla eszembe.😆

Viccet félretéve. Kíváncsi leszek mire lesz képes.
0
0
0
0
csigafos avatar
Bárcsak megjelennének még a Cyberpunk előtt...akarok 1 kisebb upgradet mielőtt kijön a game!
0
0
0
0
no avatar
Tetszetős ref. dizájn 😃 Mondjuk nálam úgy is vizezve lesz a 3080, szóval megy majd szépen vissza a dobozába 😜
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@LordSzalko: szerintem is bitang jól néz ki 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@ELERY: 2080 is hihetetlen erős. Hova még? 😆 8K gaming lesz hamarosan.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@TRACERHD: Azért Red Dead 2 és hasonlók alá kell nyers erő 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Rocky12: oda egy legit paksi atomerőmű kell 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Rocky12: Az egy optimalizálatlan szar.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@TRACERHD: A Crysist kár bántani. Kidolgozottabb az első része mint sok mai játék. Persze, hogy nem tudták rendesen optimalizálni.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@santakigyo: Nem is a Crysis-ról beszélek.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@TRACERHD: Bocs, elnéztem 😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@TRACERHD: Sajnos, pedig maga a játék gameplay + sztori szempontjából isteni (szerintem)
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Rocky12: Abban egyetértünk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: 4K - ra is kellett a minimum 2080 Ti, viszont a 3080 Ti lehet majd az igazi. Remélhetőleg hozza majd az ígért szintet.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Igazad van, olcsóbb lenne egy 1060 - ra váltanom, de inkább maradok a 3080 Ti - nél, a 2080 Ti meg jó lesz tartaléknak, ki tudja, nehogy megint memóriahibákkal induljon az új széria😆
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@ELERY: Ilyet ne kívánj,mert akkor az nvidia aztán el fog szállni az árakkal. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció