Kedden jön a Grand Theft Auto 6 leleplező előzetese

Szerző: xoki | 2023. December 01. | hír | 90 hozzászólás

A Rockstar Games néhány héttel ezelőtt felfedte, hogy hosszú várakozás után, december elején végre megvillantják majd a következő Grand Theft Auto első előzetesét. Ezen a héten sajnos még nem láthatjuk, de mint kiderült, a következő pénteken esedékes The Game Awards-ig sem kell várnunk majd.

A Rockstar Games megerősítette, hogy a következő Grand Theft Auto - előreláthatóan Grand Theft Auto 6 - első előzetese december 5-én, magyar idő szerint 15:00 órakor lesz látható!

A következő Grand Theft Auto már régóta készül, a Rockstar viszont csak az év elején erősítette meg, hogy fejlesztés alatt áll. Tavaly szeptemberben viszont egy komoly szivárgásnak köszönhetően több órányi játékmenet szivárgott ki belőle, így a rajongók bepillantást nyerhettek a játék korai változatába. A világhálóra felkerült videók alapján a játék helyszíne Miami fiktív változata, miközben két főszereplője lesz, egy férfi és egy nő.

A jelenlegi pletykák szerint a Rockstar 2024 végére tervezi a megjelenést.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 90
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
Hihetetlen hogy ezt megéltem! Tegnap nagy buli volt pezsgő bontás meg minden nálam legalább is! Csak sajnos még maga a játék odébb van! Még így is várni kell elég sokat!
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Engem a twerkelős picsa vett meg, VR ba akarom látni ahogy seggét az arcomba teszi 😏
0
1
0
0
💬 1
susguy avatar
@GSzabolcs89: Remélhetőleg addigra már szagolni is lehet VR-ban, máshogy nem éri meg.
1
0
0
0
susguy avatar
Premiered 7 hours ago
41,648,284 views

hinnye
0
1
0
0
💬 1
stokimc82 avatar
régóta váratott már magára
0
0
0
0
no avatar
@Izi-ke: Boldogan megyek aludni ♥ ♥ ♥ Reméljük 2025 első felében már jönni fog. Addig meg rakunk félre xBoxra pénzt :)
0
0
0
0
meszes17 avatar
@Black-Goku: PC-re is jön,meg ps5re is.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@meszes17: PC-re + 1 év, először XSX, PS5
0
1
0
0
meszes17 avatar
@Legendrush27: Egyszerre jön minden platformra.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@meszes17: A trailer közzététele után nem sokkal a Rockstar kiadott egy sajtóközleményt, amiben csupán annyi szerepel, hogy a játék PlayStation 5-re, illetve Xbox Series X és S konzolokra jelenik meg.
0
0
0
0
susguy avatar
@meszes17:
NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.


[LINK]
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@meszes17: GTA SA : 2004. október 29-én jelent meg PlayStation 2 konzolra, 2005. június 7-én pedig kiadták Xbox-ra és PC-re is./
GTA 4 : 2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re
GTA 5 : PlayStation 3, Xbox 360-re
2013. szeptember 17.
PlayStation 4, Xbox One-ra
2014. november 18.
Windows (PC)-re
2015. április 14.
PlayStation 5, Xbox Series X/S-re
2020.04.25, majd 2023.03.01 frissített verzió.

Ebből is látszik, hogy nem egyszerre jelenik meg a platformokra.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Legendrush27: Szerintem kurva gáz, hogy ha PC re kéne ennyit várni... Tuti legszebb grafikahoz uj konzol kell.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@MaximumGame: Nem vitatom, de egyszerűbb volt 2-3 fix hardverre fejleszteni gondolom, mint PC-re.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Legendrush27: Szerinted, min készítik a játékokat? Kaputelefonon vagy PS5 ön? Össze dugnak 10db PS5 öt es azon fejlesztik? 🙄Egy fejlesztő gépen kb 4db 4090 el.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@MaximumGame: Olvasd már el és értelmezd amit írtam 😅
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Legendrush27: Jah írónia volt 😎
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Izi-ke: 0:37-nél a Vice City-be 🌆 lévő rózsaszín bikinis fekete hajú nőre akartak utalni? 😁 A trailer nem lett rossz, de nekem picit saints row beütésű.

Mikor megláttam azt a zsúfolt tengerpartot elgondolkodtam azon ugyan elfogja e bírni még a GTX 1080Ti kártyám ezt a játékot vagy jobban járok vele ha konzolra veszem majd meg🤣
Jelenleg "még" engem nem vett meg kilóra a játék. Majd ha lesz realtime ingame footage ahol látni majd a lehetőségeket fejlődést a korábbi részekhez képest akkor már könnyebb lesz dönteni. De azt már erősen tükrözi ami most folyik a világba, sok agyatlan ember social media twerkelés, és a bulik. Remélem azért a komolyságát megfogja őrizni a franchise. De tetszik benne a krokodil 🤣😎. Hátha lehet majd tartani mint háziállatot🤣 Franklinnek ott volt Chop, nekünk meg ott lesz Kroki az autóba.
1
0
0
0
Thespartan avatar
És valóban fent a trailer Youtubeon. 😀 (NEM SPOILEREZEK! 🔥) Nekem a személyes véleményem csak annyi, biztos, hogy jó lesz, mellé nem fognak lőni vele, de fura érzést váltott ki. Érződik rajta ez a mai világ, itt már nem az úm. régimódi dolgok vannak, több az elvetemültség és a net világa átárasztja az egészet. (Tiktok kattanások) Természetesen ezt nem negatívumként értem, az előadásmód az *-os 5-ös. 😀 Ennyi, akit érdekel az úgyis megnézi. Részemről eddig ez egy erős 10/9. 😁
2
0
0
0
meszes17 avatar
Emberek megjelent hivatalosan is a GTA 6 trailer….
…mikor majndem 25x több a lájkja mint maga a nézettségének…ez Rockstar gyerekek😮😅😂
https://i.imgur.com/sqvgNC0.png
0
0
2
0
💬 3
Thespartan avatar
@meszes17: Bár nem emlékszem az 5-nél hogy volt, de itt a 6-nál premierezték, lájkolni lehetett előre. 😀
0
0
0
0
meszes17 avatar
@Thespartan: Hogy lehet valamit lájkolni,amit még nem is lehet látni😳🤦
0
0
0
0
Thespartan avatar
@meszes17: Gondolom a sok fan, aki úgyis elégedett lesz a 6. résszel és már tűkön ül. Amire egyébként a trailer szemügyre vétele nélkül is van nyomós indok, így meg hogy már láttuk be is bizonyosodott ismét. Persze az már más, hogy amikor megjelenik a játékmenet milyen lesz, de mivel tele van pénzzel a R*, (meg merem kockáztatni a játékiparban a legtöbb bevétellel rendelkező cég) illetve rengeteg időt is ölnek a fejlesztésbe gyaníthatóan kevés kifogásolható elem lesz benne.
0
0
0
0
Nemedik avatar
És kint van. :D 15 órával hamarabb.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
youtube-on már ketyeg a vissza számláló😁😁😁😁 Trailer
0
0
0
0
💬 1
Nemedik avatar
@redbull6969: Már kint van most. :D
0
0
0
0
Omis avatar
na hát a fene megesz erre az előzetesre :) vagy jól becummantanak hogy még ez is késik bár mindegy előzetes ide oda a játék úgysem jelenik meg talán csak jövőre szeptember környékén :D
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@TommyVercetti0_X: Popcorn bekészítve :D
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
A R* állítólag már az RDR2-t is egyfajta tesztként csinálta meg, szóval látva annak a játéknak a grafikáját, hát Én annyira nem parázom az új GTA-t illetően. Biztosan istenkirály cucc lesz.
0
0
4
0
💬 1
Dwight Schrute avatar
@gamerINSANEdad: Remélem kampány szempontjából most is odateszik magukat, ne az online része legyen egyből a fő prioritás tudom tudom abban van a pénz hosszútávon de nah😁
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Számomra is várós. viszont számomra a GTA IV volt az ami hozta azt a "WoW" érzést. GTA V kampánya is nagyon tetszik viszont valahogy annak idején annyira nem dobtam hátast tőle mikor megjelent. Pedig hangsúlyozom minden évben legalább egyszer kipörgetem az V rész kampányát.
3
0
0
0
bukta2 avatar
Úgytudom real life szerű grafikát fognak alkalmazni, mármint realisztikus grafikát, erre nagyon kíváncsi leszek, a napokban láttam egy kiszivárgott képet a női főszereplő áll egy sötét utcán, amit egy villanykaró lámpája világít meg, és durván nézett ki nagyon! Persze majd kedd-en kiderül hogy ebből mi volt igaz, de ha realisztikus grafikát kap az tényleg baró lessz! 👌 ez a GTA sztem jóval nagyobb színvonalat fog képviselni mint az előző részek, sőt mint más jelenlegi játékok a mesterséges inteligenciának köszönhetően. Bejelentést sem vártam még ennyire mint ezt, mint játék annyira nem hoz lázba,persze várom de a San Andreas-on kívül meg a Vice city-n kívül egyik GTA-t sem játszottam végig... persze jó játékok de gyorsan unalomba fulladtak nekem,de Trailerbe a R* tudja hogyan kell csalogatni a vásárlókat! Emlékszem amikor anno a GTA V-öt amikor bemutatták... nagyon jó Trailer volt azis! Kíváncsian várom ezt is! Szerintem se GTA VI lesz a neve, hanem valami más amivel hosszútávra terveznek ismét.
0
0
3
1
Nemedik avatar
Ez a kommentszekció bullshit. A GTA 6 gyakorlatilag a történelemben a legjobban várt videójáték valaha. Még mindig furcsa, hogy 10 évig az ment, hogy ,,mikor lesz gta 6?" ,,hát majd". Most meg az van, hogy kedden jön a GTA 6 trailere. :D
0
0
0
0
💬 5
downuser avatar
@Nemedik: Várjuk ki a Half-Life 3 első előzetesét, és majd hasonlítsuk össze a két kommentfalat 😂🤣
1
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@downuser: Ettől nem kell félni a Valve háromig nem tud számolni amúgy annó nyilatkoztak erről hogy valami babona miatt nem jön a harmadik rész a hármas szám nekik nem éppen jelent jót meg történt is valami tragédia annó a cégnél!
0
0
0
0
downuser avatar
@TommyVercetti0_X: Pedig nem tűnnek primitív babonás putrilakóknak. Mindegy...

😂
0
0
0
0
xHortY avatar
@downuser: Én is így gondolom ,ha egyszer talán még meg kapnánk azt a játékot az mindent felűl múlna. Felőlem bármilyen játék jöhet ,de senki nem tudja az én listámrol a top1 helyről leszorítani a Half-Life seriát. 😀😁
1
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@Nemedik: Sok ember még mindig amnéziában van és nem is fogta fel hogy mi is történik 2023-ban konkrétan szó szerint a lehetetlen!!!!!!!!!!!!!!
1
0
0
0
no avatar
De amúgy milyen érdekess srácok hogy ennél a gta postnál vannak a legtöbb aktív és érdekesebbnél érdekesebb kommentek a többi postok meg le vannak sz3rva mert azok nem annyira érdekess mint a gta nál meg oszló emberek. Milyen különleges ez a kis post ugye emberek?
1
0
0
0
💬 4
MrPAYER avatar
@android123: Mert szerinted 10 év várakozás után a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb sorozatának a folytatásától érdekesebbek az alábbiak?

-Free to Play lett valami neve nincs hulladék.

-Ingyenessé vált a legszarabb AC amit valaha csináltak.

-Jönni fog az RTX 40 Super ami 5%-al több teljesítményt hoz, valószínűleg az így is brutálisan túlárazott alap modellekhez képest még vagy 100e forinttal drágábban mert a magyar kisker mentalitása a lakosság koppasztására épül.

☠️
4
0
0
0
bukta2 avatar
@MrPAYER: Android-nak és neked is igazat adok. Mind2 nézőpontot megtudom érteni.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@MrPAYER: Így van de nem értem mit kell ezen csodálkozni!
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@android123: Ez érdekes számodra? :D Aki régi motoros az tudja hogy minden egyes GTA bejelentéskor ez van! A megjelenésről meg nem is beszélek!
1
0
0
0
sean avatar
Nem lepődnék meg ha nem számozott részt kapnánk. A 3 után sem egyből a 4 jött, és a Rockstar sem említette soha a 6-ot, mindig csak következő részként hivatkoztak rá. Majd kedden kiderül, a hype vonatra már elfogytak a jegyek.
2
0
0
0
Zollee avatar
Női főhőst akarok !
3
1
0
0
💬 2
no avatar
@Zollee: Úgy látszik megkapod :D
0
0
0
0
Zollee avatar
@Stevensoon: Éljen, Tudtam én hogy a kultúra embere vagyok. Lehet azért mert nagyon erősen képzeltem el hogy most női lesz a főhős. Minden esetre én kíváncsi leszek.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Nekem az a fura, hogy már most sokaknak a könyökén jön ki a játék holott egyáltalán az első official artwork is csak tegnap jelent meg. Az meg, hogy évek óta konstansan cikkeztek róla minden fa**ságot nem az R* hibája, értelemszerűen nem születtek volna meg ezek a cikkek ha nem lenne rajtuk elegendő számú kattintás.

A GTA talán az egyik legnagyobb kult. játék ami valaha létezett, akár a 80'-as, 90'-es, 00'-es vagy 10'-es években születtél volt kapcsolatod a sorozattal gyerekként, ismered, szeretted, tudod, hogy létezik.

Nekem pl. a kedvenc sorozatom, több száz órát játszottam mindegyikkel, a SA-al és 5-el ez inkább ezrekben mérhető (SA a SAMP és MTA roleplay miatt, az V pedig az Online miatt).

Nem vagyok orákolum, de az borítékolható, hogy nem lesz csalódáskeltő a játék, simán az ipar trónjára ül majdnem az összes szempontból a megjelenése napján. A Rockstar szakértelme és a felfoghatatlan tőke amiből készül (1-2 mrd. $ között valahol) szerintem már most sok mindent elárul. Csak, hogy kontextusba helyezzem, a Végjátékot a Marvel 300 egynéhány millióból forgatta, amiből a budget felét simán a nagynevű színészek gázsija és a marketing vitte el, maga a produkciós költség az össznek felét ha kitette. Ezzel szemben a GTA-ban értelemszerűen nem lesznek olyan kaliberű színészek mint pl. Robert Downey Jr., tehát a budget nagyrésze betudható produkciós költségnek. Na már most szerintetek kb. 1 mrd dollárnyi tőkébe milyen technológiai újdonságok, új szabadalmak, soha nem látott megoldások férhetnek bele? Elképzelni is lehetetlen, hogy milyen kidolgozottsággal és mélységgel fog bírni a játék.

Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek be fog jönni. A sztori lehet simán olyan lesz, hogy neked pont nem fog tetszeni na de bumm, másik ötnek meg élete kalandja lesz. Nem vagyunk egyformák. Én pl. a végletekig magasztalt God of War-al vagyok úgy, hogy elunom magam rajta, ez így van rendjén. Viszont felesleges már most egymás torkának menni, hogy valaki fel van hypeolva mint a japán intercity a másik tag meg kis gúnyosan csipkelődik csak azért is mert az a természete, hogy minden ami mainstream elzárkózik direkt tőle, mert simogatja az egóját, hogy nem olyan mint a csordába verődött többi birka.

Inkább örüljünk, hogy a gaming langymatag fostengerében még készülhetnek és készülnek is olyan játékok amelyek iparági iránytűként szolgálnak esetlegesen a preferenciáinktól függetlenül is és nem vagyunk a hobbinkal eltöltött idő alatt csakis kizárólagosan a 70 euróra szépen beárazott, 10 évvel ezelőtt ezt a minőséget képviselő hulladékokat még a Steam Greenlightról is kiátkozott szemetekkel töltenünk.
3
1
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@MrPAYER: Egyetértek.

Minden GTA rész eddig útmutató volt a videójátékok piacán, és ez is az lesz ebben énis biztos vagyok. De Kedd-en talán többet tudunk majd. 😊
0
0
0
0
susguy avatar
@MrPAYER:
Ezzel szemben a GTA-ban értelemszerűen nem lesznek olyan kaliberű színészek mint pl. Robert Downey Jr., tehát a budget nagyrésze betudható produkciós költségnek.
Másik jelentős része pedig marketingnek, GTA V-nél kb a költség fele arra ment rá. A minőséget egyáltalán nem vitatom, de az az amúgy még nem is hivatalos (bár őszintén nem lenne meglepő) 1-2 mrd. $-nak közel sem az egésze ment/megy a fejlesztésbe, marketingre költenek ők is rendesen. Nem is véletlenül, eladásokat tekintve egy jó marketing legalább annyit ér mint a játék minősége, ha nem többet.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@susguy: Ezért is írtam, hogy 1 mrd tőke a fejlesztés, a teljes költség biztosan nagyobb ha 1-2 mrd között van, abba pedig belefér a marketing.

Nyilván nem ismerjük a pontos számokat, de ha mondjuk 1.5 mrd az össz. ktg., akkor abból az az 500 millió csak elég marketingre, kétlem, hogy bárkivel meg kellene ismertetni a Grand Theft Auto 6 nevet aki az elmúlt 5 évben rendelkezett aktív internet kapcsolattal és van bármilyen érdekeltsége a videojátékokban. 😀
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@MrPAYER: Ez a játék olyan lesz hogy még maga a Pápa is játszani fog vele!
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Ha tényleg 2024 végén megjelenne, az gondolom csak a konzolos verziókra lenne igaz.
2
0
0
0
💬 5
xHortY avatar
@Belchior10: Ha a GTA 5-ből indulunk ki valószínűleg elöszőr konzol utána rá egy évre PC.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@Belchior10: Ha igaz a hír, akkor most egyszerre fog megjelenni a konzolos verzióval a PC-s. Gondolj bele, hogy mennyit hozott a konyhára a GTA Online a R*-nak, ill. hogy mennyit kell várni a játékra. Ha elv. legkésőbb 2024 Q4-be jelenik meg, akkor arra még rádobnak kb. 1 évet a PC-s port miatt az nekik bevétel kiesés lenne, pláne úgy a gazdasági helyzetet nézve, hogy megint drágulni fognak a perifériák, mert egyes földről, sz*ros kézzel evő, igénytelen országok felvásárolják most halomszámra az RTX 4090 és talán 4070-ig lévő szériákat k. nagy tételben. (erre van pénz) Egy laikus is megmondja látatlanba lesz olyan gépigénye a következő GTA-nak, hogy "Námmörván", ahogy Aziz a gyrosos mondaná. 😀 Tehát ide kell a kraft, de ha nem lesz kínálat, akkor luxus lesz játszani a "6." résszel.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@Thespartan: Szép kilátások... 😒
0
0
0
0
pinkysx avatar
@Thespartan: 4090 talán elviszi
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@Belchior10: Valószínű és számítani is lehet rá hogy egyenlőre csak konzol és ott is újgeneráció alapból már!
0
0
0
0
Omis avatar
no fene,vagy majd ez is halasztásba megy!?
nyilván lesznek akik majd hasra esnek a bemutató videót látván :) de a puding próbája az evés.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Omis: GTA még nem okozott csalódást...
1
1
0
0
Thespartan avatar
@TommyVercetti0_X: Ez még csak egy 1. trailer lesz, a játék még hol van..
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@Thespartan: 2024 karácsonya de szerintem lesz az 2025 de várjuk ki a végét! Ha igaz a pletyka hogy már idén előrendelhető lesz akkor tényleg jövőre jön ki bár terjed itt annyi minden hogy már szűz mária se szűz már!
0
1
0
0
santakigyo avatar
Oooo édes f@szom. Innentől minden ezzel lesz tele 😀
Örülök, hogy jön a következő rész ez kétségtelen. Már várom a Leet semmitmondó cikkeit és azokat akik minőségben a babérjaikra törnek.
1
0
0
0
💬 3
no avatar
@santakigyo: Màr nem Leet hanem büki Dani màr a youtube csatorna :) De az oldal leet :)
0
0
0
0
sean avatar
@santakigyo: PC guru és Gamestar naponta 20 semmitmondó GTA cikket oszt meg mióta bejelentették hogy lesz következő rész. Gondolhatod mi lesz ha kapunk trailert is, minden másodpercéről lesz egy cikk hogy mi látható benne.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@sean: Az a baj ezzel, szeretek olvasgatni össze-vissza és lehetetlenség kikerülni 😀
0
0
0
0
bigfooot avatar
kb olyan a komment szekció mintha "mindenki írja le miért nem szereti a GTA V-t" fórum hozzászólásait olvasnám :D ,vagy "melyik régi rész volt a kedvence (szigorúan csak 3D)" :D :D
nyugi emberek, meg se jelent az új rész (még kép sincs róla), nem kell már egyből temetni, oké sok idő telt el az V óta, túl népszerű is lett , változott is a IV hez képest, mint ahogy eddig az összes rész változott az előzőekhez képest, reméljük a legjobbakat és várjuk a trailert izgatottan :D
6
0
0
0
💬 1
Thespartan avatar
@bigfooot: Ennyi, nem is kell túlragozni. ✔️✔️✔️
0
0
0
0
no avatar
Én szerintem a legjobb gta az a vice city és a 3. Ez az én véleményem amivel lehet nagyon sokan egyetértenek, valakik nem. Éljen mind örökké a vice city és a 3.
0
0
0
0
💬 3
Bonnie and Clyde avatar
@android123: Ezek a részek még arról szóltak amiről kellet, nem pedig egy szappanopera mint az 5.
0
0
0
0
no avatar
@Bonnie and Clyde: Hát igen ott a küldetés az küldetés volt, volt értelme mindenem rádásul a vice city-ben 1 rész egy filmből is származik a sebhelyes arcu filmből. Hát ezt melyik gta tudja magáról el mondani?
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@android123: Jó látni, hogy van aki még tudja miért is született meg a GTA, mert az 5ről ez nagyon nem mondható el.. de reméljük a következő résznek lesz valami értelmes sztorija mert eddig az 5 nagyon rossz irányt mutat az biztos.
1
1
0
0
TikoTime avatar
A 4 jobban sikerült szerintem is, mint az 5, de ettől függetlenül én nagyon várom a trailert, hátha kellően Vice Citys lesz.😍
2
0
0
0
💬 7
meszes17 avatar
@TikoTime: Épp fordítva,az 5 sikerült jobban mint a gta 4😳…Különböztesd össze a fő missziókat.Neked is az egyhangú missziók jönnek be ahol csak embereket lődözöl?Mert a gta 4-ben főleg csak ilyen missziók vannak az 5el ellentétben,hát nem hiszem el,hogy nem lássátok ezt😳
0
1
0
1
TikoTime avatar
@meszes17: Annyira emlékszem, hogy anno a 4. részt újra akartam játszani, az 5-t nem. Több küldetésre emlékszem az 5-ből, de nem szeretném újra elkezdeni. Nem csak a küldetések változatosságán múlik, hogy egy játék mennyire nagyszerű a szemedben, a 4 nagyobbat ütött számomra 2008-ban, mint az 5 évekkel később.
Ami viszont a legnagyobb hatást váltotta ki, a Vice City🏆❤️
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@meszes17: Komolyan azt hiszed hogy csak a küldetések miatt lesz jobb egy játék? Kezdjük ott hogy a gta 5-ben vannak legkönnyebb küldetések, sőt mi az hogy 1-2 próbálkozás után áttudod ugrani? :D Más szempontból meg a gta 4 az eddigi legjobb grafika, fizika és realisztikusság szempontjából.
0
0
0
0
szilver avatar
@CulturalCat: Pedig pont ettől félek.Az amcsik miatt mindent arcade-osítanak kb hogy könnyű legyen mindenki számára.Az egyszerűsítés látható az 5ik részen is.Megpróbálják majd a grafikával eladni az egészet,közben meg tartalmilag,(mármint élvezetes,kihívásokkal teli tartalmakra gondolok most) egy semmi lesz,mintha csak filmet néznél.Emlékszem anno a 3-ban a prostikat időre összeszedni,vagy a vice cityben az rc helikopteres küldi, és még van egy jó pár,nah az nem csak mozi volt.Itt meg majd ray tracing,realisztikus bizbaz textúra,mi meg kis...öm.Elindítok akkor egy akármilyen akciófilmet és megnézem kb.Nem lehúzni akarom a nevet mert szeretem és kíváncsian várom,de a rockstartól minden kitelik sajnos...bizakodomnhogy ne így legyen ahogy leírtam,csak ne így,ne legyen igazam :(
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@szilver: Én meg ezektől voltam ki teljesen már gyerekként is a korai 3D-s részeknél, hogy azzal érte el a játék a nehézséget, hogy időre kellett a küldik felét megcsinálni. A játékosok time trial-oztatása egy borzalmasan olcsó megoldás, nem mellesleg kicseszett frusztráló. Mai napig herótom van tőle ha akárhol meglátom, nehogy ezeket sírjuk már vissza. Hát mi a tököm olyan sietős azoknak a prostiknak? 😅

A nehézséget inkább azzal kellene elérni, hogy az AI nem a béka segge alatt van, hanem bekerít, taktikázik, jól választ fedezéket. A karakterünk ammo limite a zsebben bem 9999 skúló / weapon class mint az V-be, és nem lehet állandó spray control nélkül túrni mindent kifulladásig mint a betonbunkerek az Omaha Beachen. Egy értelmes és jól működő stealth rendszer sem ártana és erre külön dedikált missziók felhúzva a sztoriban.
0
0
0
0
sean avatar
@TikoTime: Nekem is jobban bejött a 4, nyüstöltem az 5-öt is, de nem nagyon emlékszek már mi volt a fő sztori. Ki kellett rabolni pár helyet, kb ennyi maradt meg. Fizika és realitás szintjén nagy visszalépés volt a 4-hez képest. Az 5-ben a vidéki részeknek van egy jó feelingje, de kb ennyi, a San Andreas vidéki részeit nem tudja felülmúlni.
0
0
0
0
sinis avatar
@TikoTime: A 4 tényleg nagy király volt.2008-ban meg tényleg mindent vitt. Sokkal jobban tetszett nekem is mint az 5
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
GTA 4nél megállt a széria ha olyan lesz a következő rész is mint az 5 akkor vége ennek a franchisenak is.. 😕
0
0
0
0
💬 2
meszes17 avatar
@Bonnie and Clyde: Gta 4-nél?Ezt komolyan gondolod,a Gta 5 legalább majdnem olyan jó lett mint a San andreas!Gta 4 nem passzol a gta sorozata közé,a 5 épp hogy rendben van.Nem értem miért írsz ilyet…
1
0
0
0
no avatar
@meszes17: Mert ő így látja. Ennyi.
0
0
0
0
retek77 avatar
Csak engem hagy ennyire hidegen a GTA 6 híre?
2
0
0
0
💬 2
Yezi_ avatar
@retek77: Megnyugtatlak, engem sem hoz lázba.
Anno az V megjelenésénél elkapott a hype, meg is vettem, de azóta sem játszottam végig, online-ban is kb. 30-40 órám ha van, egyszerűen nem köt le.
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Yezi_: Nekem meg 1 db sincs. Egyszerűen nem akartam belevágni a dologba. Meg nincs is olyan haverom, akinek meglenne vagy lenne hozzá kedve.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció