Jövő hónapban fog bemutatkozni a World of Warcraft következő kiegészítője

Szerző: xoki | 2022. March 09. | hír | 2 hozzászólás

Az idei BlizzCon sajnos elmarad, de ez nem jelenti azt, hogy a Blizzard 2022 folyamán semmit sem tervez bejelenteni. A stúdió a héten közzétette közelgő bejelentéseinek ütemtervét, amelyen a World of Warcraft következő kiegészítője is jelen van.

A bejelentések március 15-én indulnak, amikor bemutatkozik majd a Hearthstone új kiegészítője, amely természetesen ismételten új témát képviselő kártyákkal fogja kibővíteni a játékot. Néhány nappal később, március 19-én pedig kezdetét veszi a WoW Arena World Championship verseny. A World of Warcraft következő nagy kiegészítőjét április 19-én fogják leleplezni, majd májusban egy Warcraft témájú mobiljátékról is lerántják a leplet.

Utóbbiról a Diablo Immortal fogadtatása miatt nem igazán lehetett hallani mostanában, pedig elég régóta készül. Szerencsére a Blizzard vette a lapot, és a mobiljátékot ezúttal nem a show fénypontjaként próbálják lenyomni a rajongók torkán, így pedig talán valamelyest jobb fogadtatást is kap majd.

Sajnos a Blizzard egyelőre nem ment bele a részletekbe, és mivel már tudjuk, hogy a Diablo 4 és az Overwatch 2 biztosan nem jelenik meg 2022-ben, előfordulhat, hogy az idei bejelentéseik tényleg kimerülnek majd ennyiben, hacsak a készülő új IP-ről nem ejtenek majd néhány szót valamikor.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaland21 avatar
Jajj befejezhetnék már ezeket a kieg kiadásokat!
0
0
0
0
Liptik avatar
EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAZ, lesz új kieg, mégsem halt ki a WOW.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció