Vadonatúj túlélőjátékon dolgozik a Blizzard

Szerző: xoki | 2022. January 26. | hír | 5 hozzászólás

A Blizzard mindig is a legnépszerűbb szériáiba fektette az erőforrásait, de ez nem jelenti azt, hogy a stúdió ne kísérletezne a háttérben új ötletekkel. Ezen a héten mindenki meglepetésére egy teljesen új univerzumban játszódó túlélőjátékot jelentettek be. A konzolokra és PC-re érkező „bejelentetlen túlélőjáték” két koncepciórajzát is közzétették, amelyek közelebbi képet adnak arról, hogy körülbelül mire számíthatunk.

A képek stílusa és elemei is eltérnek. Az egyiken két fiatal személy látható, akik mintha egy új világba találtak volna bejáratot, míg a másikon egy guggoló/térdelő testhelyzetben lévő, tapasztaltnak tűnő vadász szerepel, aki egy lerombolt épületben található tükörhöz vezető mágikus lábnyomokat követ.

A Blizzard Entertainment fejese, Mike Ybarra szerint a játék már játszható állapotban van, de ettől függetlenül úgy tűnik, még nem áll készen a teljes leleplezésre. Remélhetőleg hamarosan újabb információkat is megosztanak a projektről.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
bizonyos pletykák szerint már közel 5 éve készül a játék, és már játszható prototipusa is van neki , tehát azt sem zárják ki hogy hamarosan megmutatják a nagyközönségnek.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Off: nincs reklámblokkoló a gépen, amiről nézem a hírt, és a képek alatti magyarországtérképes hirdetésre először azt hittem, hogy az is egy koncepciós rajz, mellette a az angol könyv pedig a hints.
0
3
0
0
💬 1
tamas98765 avatar
Ja Bobby Cotick a főszereplő és menekülni kell a dühös játékfejlesztők és játékosok elől.
Minden reménye ennek az ártatlan embernek a platina kártyáján lapul hogy eljusson a bankba időben és akit kell lefizessen.
Játszottam vele Early Accessben
0
7
0
0
💬 1
Kelori avatar
@tamas98765: Én játszottam egy olyan alfa verziójával is ahol blizzard alkalmazottként játszol a californiai irodában, és ilyen objectivek vannak hogy: éld túl a napot szexuális zaklatás nélkül, vagy hogy védd meg a hűtőbe rakott anyatejedet a mentálisan sérült kollégáid elől akik el akarják lopni :D
0
5
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció